436

от

преди 4 години

60г. нагоре не стават за депутати и министри.5G им взема акъла стават болни.

435

Анонимен

преди 4 години

Значи ББР отпуска кредити на колекторските фирми да изкупуват необезпечените кредити на банките. Пошло и нагло. Та това е огнище на престъпна дейност. Колко ли са заразените.

434

Анонимен

преди 4 години

То аджеба ТОЙ никога не е виновен за нищо,а лоши хора му задават лоши въпроси и му развалят имиджа и после няма кой да го гали по големата глава и да му шепне CONGRATULATIONS ...

433

помнещ

преди 4 години

Да изгониш журналист от залата ,защото ти задава "неудобни въпроси"?!И то днес 30 г след 1989 г във време на "демокрация"?!А бе др Борисов. На времето и Живков не си позволяваше,Да маха с пръст от екрана и ОБИЖДА в ЕФИР когото и да било!!Речите му бяха уравновесени и разбираеми за всеки! Не може да си на върха 10 БЕЗСЛАВНИ години и да си СЕДИШ още на стола!!! Ти си Диктатор! Жаден за власт! Живков не можехме да сменим през социализма! Но теб МОЖЕМ! Колкото и да те подържа САЩ. Скочим ли си АУТ!

432

Джедай Мастър

преди 4 години

Тоест Ганьос си е признал, че е ***. След като виновен е по-умният, а Ганьос никога не е виновен (виновни са Орешарски, ***, Станишев и т.н.), елементарното умозаключение е, че той винаги е по-гулпавият

431

Хм

преди 4 години

Боко много го е яд, че си няма магаре като Плевнята.

430

Той

преди 4 години

Тиквун, както винаги , ни чул, ни видял. Ако е така , значи не е за тази работа.

429

Мавродиев

преди 4 години

Горанов живее

428

Боко

преди 4 години

Гешо кравата.

427

Анонимен

преди 4 години

Като шеф на КФН на Мавродиев беше наредено да проспи случващото се с КТБ и за цапардосаните 4 милиарда приход за Шиши и Ко беше награден с пост за 36х месечно. А затвор кога бе Тиквоний!?

426

Анонимен

преди 4 години

Много огладнели тия ***, много озлобени, насъскани днес след поредната излагация на Гумен Гадев. Ще останат съвсем без парички,щото не могат като нормалните да работят, ами драскат тъпотии навсякъде.

425

Зозо

преди 4 години

Левите "десни" от Дай България пак се разкриха.

424

Анонимен

преди 4 години

Според ген. Атанасов, шефа на банката Мерудиев, щял да бъде пратен за консул някъде, дори имало вече овакантено място от вчера

423

Невинен

преди 4 години

*** не е виновен. Пречи му само *** манталитет

422

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВИ ОДИТ НА ТАЗИ БАНКА ? да не стане както с една друга преди 4 години ? те лицата и фирмите са почти същите

421

Анонимен

преди 4 години

Ще се върнат ли скандалните заеми, отпуснати от ББР или само се сменя шефа, за отвличане на вниманието?

420

ognyanz

преди 4 години

А между другото, Радан Кънев в посланието си казва същото, за което вече не веднъж говори и президентът Радев: че трябва да се обърне по-голямо внимание на икономическите проблеми, които създава въведеното от Бойковото правителство извънредното положение с необмислените си мерки.

419

Нищо ново

преди 4 години

До Светлана: Естествено, Бойко сам го каза. По-умният (т.е. Радев) е виновен.А Бойко има проблем с психическото си здраве. Вече започна да гони журналисти от брифинга - нещо, което един политик може да направи само ако има психични проблеми.

418

апо

преди 4 години

До М, да ...почти се трогнах :) , не споделям , но приемам позицията ти.От моя гледна точка ( базирана на факти ) през последни два месеца Радев се занимава единствено и само с разкол и интриги.Ежеседмичните му изяви се редуцират до внушения за катаклизъм и смърт , последвани от перманентния призив за бунт и сваляне на правителството.Ако това са конституционните му задължения :) признавам че ги изпълнява стриктно ! Лозето не иска молитва а мотика , т.е. само с празни приказки не става !

417

браво

преди 4 години

Ха и Мавродиев като Горанов. Живее в чуждо недвижимо имущество от 174кв.м + два гаража+ две мазета и на цена по договор ... 0 (НУЛА) лева. Правно основание за ползване - БЕЗВЪЗМЕЗДНО?!?!?Нещо КПКОНПИ, прокуратура, данъчни няма ли да проверят този пореден случай.ББР е държавна банка, тоз и е шеф назначен от държавата. Освен това има и фирма. Освен това е получил доходи извън тези на заеманата длъжност за предходна година 434537 лева. Това са по над 36 хил на месец.Честито аборигени!