456

Шаши

преди 4 години

до Б.Б Кога ще има козунаци за народа, кралю. Не се прави на ..... Заложниците за кинти, искат козунаци. Може и агнешко.

455

8часа

преди 4 години

Е работното му време да сяда пред екрана и и да отговаря на запитванията пред народа. Ако не може да си ходи.След него е президента и той да седне пред екрана и да каже какво мисли понеже е ограничен от тарикатите.После Цвета да не бяга по тъч линията да отговаря.Да се съобщи за по телевизиите кога ще отговарят.

454

Анонимен

преди 4 години

Единият е по умен, а на другия му казват боко тиквата, ха ха.....

453

Факт

преди 4 години

Най-глупавият тип на държавна длъжност в историята ни ! Толкова е глупав, че не схваща колко е безличен . Но в замяна това е нагъл като селянин, какъвто е .

452

Директен

преди 4 години

среща по телевизията с народа щом отговаря за здравето-гарантирано на народа.

451

Истукан

преди 4 години

Борисов тегли заем, за да купи бронирани машини, а не за кризата с коронавируса, при 10 милиарда излишак. Вижте само каква тиква сте си избрали. Не е виновен който яде баницата, а който му я дава. Вие дадохте власт на таки герберастка тиква, затова се засрамете малко бе. Не щете БСП, Атака и ДПС, нито Доган да ви разпределя порциите, ама не намерихте и друга алтернатива на тези.

450

Даааа

преди 4 години

Да се назначи пряка връзка по телевизията с Борисов да отговаря на запитванията на народа.

449

Радев-матрьошка

преди 4 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

448

Ако

преди 4 години

Щете и трилиони да имате пак ще ви прецакат. Играете с противник който е създаден да убива.Сега те четат нашата история и правят смъртоносна стратегия.Рано или късно аут на Българина.Това което се пише е голям дивидент за външните хайлази паралии.

447

Ne

преди 4 години

НЕ Продавайте ЕЛ.Централите не сте ги строили Г..ве.Те са на народа. Първо без референдум нямате право да разбивате България продажници .Утре ви няма у затвора ще бъдете не знаете отмъщението на народа страшно ще е.Без оправдание.

446

Искаме

преди 4 години

Пряка връзка с Борисов като се прави на разбирател да отговаря на запитванията от народа анонимно какви ги дроби.Директно по телевизията всички да чуят.

445

Анонимен

преди 4 години

Бах тия философи, гении, политолози и вирусолози в коментарите... я обратно във фейсбук! Е утре кризата ще мине и пак ще трябва да ходите да миете чинии на Запад!

444

анонимен

преди 4 години

Сетил се кога да ги тества след 2 седмици.Генерала се е продал на мутрата,вече и той няма мнение.Ползата от щаба е нулева.

443

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН 477Ти откога си говорител на "НАРОДА" бе безделник? В тоя сайт всичките сте говорители на народа. Само дето за вас народ явно означава "Останалите 10% безделници, които мрънкат по същия начин като мен"

442

6

преди 4 години

Тази сентенция не е на Гьоте , а на Хегел ! И не следва да се приема буквално , като канон.Великият философ само подчертава кой е носител в по-голяма степен на отговорността за конфликта между два субекта !Никой не е абсолютно виновен или невинен .За да преценим трябва да познаваме цялата ситуация и системата , в която лицата действат във всички нейни компоненти !Иначе много бързо ще стигнем до ситуацията с цитатите на Великия кормчия !

441

Анонимен

преди 4 години

ктб 2,много крадене в тес държавни банки,тъй е като са подчинени на политици и министерства,те я мислят,като държавата,само дърпане,теглене и накрая бягане - и сега бате бягам - последния път до сърбия,къса отсечка,спринт

440

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

БОКО "ТИКВО",аз ще те поздравя съд две ирландски поговорки: За умния и намек е достатъчен!!!!!!Пази се от гнева на търпеливия човек(бих добавил думата НАРОД)!!!!!

439

По умните

преди 4 години

Според БАРБА ГАНЬОС и ШАЙКАТА.. .. ... В нашата татковина за всичко са виновни Президента и БСП .....Гьоте - "Когато двама се карат, виновен е по-умният"ИЗВОД-СЛЕДСТВИЕ: По умните са Президентът и БСП, щом са виновни!!!!!

438

Анонимен

преди 4 години

Утре Радев ше му сипе с големия черпак ще има шоу

437

анонимен

преди 4 години

До 472 И за мин председатели Не стават!!!-:)