416

Анонимен

преди 4 години

Ако има медия а не ***,Ще питат Бойко всеки ден козе са тези пари.

415

Светлана

преди 4 години

Радев загуби битката с Борисов.Това е положението.

414

анализатор

преди 4 години

Евала Винету!Министъра да събира борда и да ги освобождава!Вожде виждаш ли трибунала на хоризонта,или да...Да знаш,ч еи Мустафата нема да си мръдне дирника заради теб и шайката.Кой да ти каже,че краварите винаги могат да извадят от ръкава предатели като теб и шайката!Моли се на вируса иначе СЦЗ-втори отряд южно изложение.....И В ПАРТЕР

413

Коджабашев

преди 4 години

Много му разбирате значи ей... Оставете тия неща на профитата нашия щеше със 75 милиона да замаскира 580 милиона лоши кредити от банковия сектор с оглед присъединяване към еврозоната ,след това момците от Свети Георги щяха да се оправят с длъжниците както си знаят от времето на трибуквените структури в леко софт вариант де все пак сме в ЕС...

412

Анонимен

преди 4 години

В тая статия никъде не пише за президента Радев.Огромният скандал който във всяка друга държава щеше да завърши с оставка на правителството, е за отпуснатите от ББР 75 милиона кредит на дребна по документи фирма.За да не се разисква тази огромна далавера,веднага тука разни почват да пишат за Радев за да отклонят темата от същината на въпроса.Радев,та Радев.Какво ме интересува Радев и какво общо има той с темата?Много е прозрачно

411

Пешко

преди 4 години

Троловете се събудиха и оправдават Боко Тиквич. Няма нужда да го оправдавате и защитавате! Хората в неравностойно положение имат нужда от помощ, а не застъпничество и вдигане *** рейтинг. Тиквич може да направи едно единствено полезно нещо за българите - оставка и никакво връщане във властта!

410

Баба ми викаше:

преди 4 години

-Стани сине военен. Докат разберат, че си *** може да си станал вече генерал. Докат са начудат кво да та праат, ще си вече пенсионер. Баба ми не знаеше, че един военен пенсионер може и президент да стане!

409

Петко Тодоров

преди 4 години

Бойко крадецът е прибрал парите от банката с поставени лица и сега ще гони борда. Абе *** кои го избра този борд нали ти. Отговорността е твоя не на борда ти трябва да понесеш политическата оптговорност, че крадеш българите. Не те ли е срам тиква проста да крадеш народа чрез разни мишки и после като се издъни схемата да сменим мишките.

408

до реалност

преди 4 години

Президентската институция има своето предназначение следователно има и смисъл :)Въпросът е този президент има ли смисъл след като не просто приземи а направо катастрофира и разби една цяла институция използвайки я за уреждане на семейно-битовите си интереси , изпълняване на тясно партийни заръки и интереси , и не на последно място да прокарва интересите на трети страни , които определено не кореспондират с нашите национални такива.

407

Ха-ха

преди 4 години

Според Барбаганьо, Расев е много виновен :)

406

М, да ...

преди 4 години

До апоПрезидента ни има ясно и точно разписани права и задължения в Конститцията! Р.Радев като Президент и като бевш военен ге изпълнява стриктно! Р.Радев принципн човек и своволия н си позволява, така като го прави ББорисов, бившия Плевнлиев, ... и много дрги

405

Станчо Кутишката

преди 4 години

Бойко е номер 1 . Новият му мандат е сигурен!

404

апо

преди 4 години

Съгласен съм с повечето критики към ББ и ГЕРБ.Съгласен съм и с факта че ББ на моменти е откровено неинтелигентен , но никой не може да отрече факта че човека компенсира с други качества или умения :).Що се отнася до другаря радефф , не зная колко книги е прочел и колко е интелигентен , но от демонстрираното до тук капацитета му е на фат мак изпратен да води строева подготовка.Арсенала му включва 6-7 назубрени клишета колкото да шашка новобранците и да радва любителите на униформи .Карикатура !

403

М, да ...

преди 4 години

До баш ДРУГАРКакво точно искате/желаете/очаквате от Р.Радев!? Конкретно, моля?

402

М, да ...

преди 4 години

Смешно е да цитирате Гьоте, в ГЕРБ интелекталци няма! Защо герберите се правят на нещо което не са?!? Сравняват се не със най-доброто в себе си, а с околните?!? Конкурират се дори с Р.Радев което си е от завист към Президента ни?!? пп. междувпрочем ГЕРБ отново и отново гасят пожари/вървят след събитията и бъдещето им е неясно, и с това показват, че немогат да избягат от същността си! немогат да надраснат себе си!

401

Къде са

преди 4 години

Абе да каже какво стана с кинтите. Ще ги спрат ли, или вече ги е отвял вятърът на някой остров.Мавродийчо е ясен - ще го потулят за малко и без да чуем ще го турят на друго топло и доходно местенце.ПАРИТЕ, КЪДЕ СА ПАРИТЕ към днешна дата?

400

Анонимен

преди 4 години

Борисов:Виновен е Радев, защото е по-умен.Така си е.

399

Анонимен

преди 4 години

До Само ГЕРБ!!!Няма да изкара до бай-Тошовата въздраст - 80г.

398

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Най-великият държавен ръководител който някога сме имали!

397

Тонката

преди 4 години

Щях да питам нещо Просото,той обаче изчезна:):):):)