516

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: ковид-19 е нищо в сравнение с това, което продажната и некадърна гербаджийска дружинка причинява на България.При вече трети мандата на ГЕРБ сме все на опашката на ЕС и чеве изоставаме и от предпоследните. И това няма да се промени докато Бойко не се изнесе от Министерския съвет.

515

Анонимен

преди 4 години

Другари , ковид-19 е нищо в сравнение с това, което вие можете да причините на България ! Светът не е виждал нищо по-пагубно от червената пандемия, крепяща се на човешката простотия - същата простотия, която крепи и религиите !

514

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм за едно - в никакъв случай няма да гласувам за Радев за какъвто и да е !

513

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 548: Не е точно така, това е опорна точка на гербаджийските ***. Истината е, че БСП е единствената реална опозиция.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното на ЕС. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад Румъния. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***.

512

Анонимен

преди 4 години

Е, за Борисов знаем, че никога не е виновен за нищо... :)

511

Анонимен

преди 4 години

"Виновен е по-умният", това поговорка ли е? Като поговорката, която каза един наш футболист - "Ръгай чушки в боба".

510

Анонимен

преди 4 години

Борисов е много прав за едно : най-големия враг на България е БСП !

509

anonimna

преди 4 години

tebe triabva da te osvodiat zavinagi zaedno s gerb... da vi zacherknat ot spisaka!!!

508

Нищо ново

преди 4 години

Цялата гербаджийска дружинка с Бойко начело чува само себе си и се стреми да представи като конфликт с тях всичко, с което президента Радев и опозицията не са съгласни.Поне за едно Бойко е прав: все им е виновен по-умният (т.е. президента Радев). Но и с тазу "мъдра" мисъл, пак иска да представи диалога им като махленска караница. Просто това му е нивото.

507

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко.червени.знамен

506

МИЛИОНЕРИ ЛИ

преди 4 години

До винаги истинатаБЪРКАШ СЕ - МИЛИАРДЕРИ!!!!!!!!!!!!!!

505

populisym_vyzhod

преди 4 години

В последните години, в резултат на самонадеяност и популизъм,от страна на политически босове, експертите бяха изтласкани в периферни ниши, но при ситуации от типа на пандемии, ако не бъде възстановена тяхната роля,резултатите и последствията щe стават по-трагични за хората.

504

Илиев

преди 4 години

В огромен държавен кучкарник,Борисов с нашите пари отглежда различни породи ***. Насъсква ги кого реши,изпраща ги в сайта пик,който той поддържа всячески,за да лаят като бесни по президента Р.Радев. Ново окучени ***,лапат тлъсти кокали,лаейки по цял ден,те разделят българите с идиотските си бръщолевения.Когато държавата ти е най бедната в Европа,ти не можеш да се пъчиш и да заблуждаваш простолюдието,което за жалост става все по вече.За десет години,слязахме на най долното дъно на пропастта

503

аоа

преди 4 години

Какво става с тези 75 млн. лева.

502

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"Безделник" ще викаш на този,който виждаш сутринта пред огледалото!!!!!Начина ти на писане показва твоя "умствен багаж" и най-вече че си "правителствен ***"!!!!!Живея в НОРМАЛНА ДЪРЖВА,а не на ТЕРИТОРИЯ!!!!Аз не съм в България и Боко Тиквата не се подиграва с труда ми за разлика от теб!!!!!Аз работя и съм СВОБОДЕН ЧОВЕК и се забавлявам като чета за "панелни" "индивиди"........

501

Анонимен

преди 4 години

За да и даде 500 млн,значи е била нанулата.Тази банка е един вид ктб-2,самоче,държавна.Пеевски взе70 млн,после пак и пак,докато не я зянулят пак.Можеда се появи лафка2. Оттук доган си взима от рафта,колкото иска.Тази пандемия ,някой искат да е вечна.

500

Анонимен

преди 4 години

Раде.не невинен

499

Анонимен

преди 4 години

До Боко - ***!Бойко не е проблема,цялата партия ГЕРБ е проблем за България!Откакто са на власт,няма спокойствие и мир в България!

498

Боко - Боклука!

преди 4 години

До Гласувайте за Боко!!Не му пука!

497

Гласувайте за Боко!!

преди 4 години

Всеки глас за ОФ-Боко.