496

Анонимен

преди 4 години

До простите СЛАВА ЗА УЧЕНИТЕ ВЛАСТ ЗА ПРОСТАЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

495

Анонимен

преди 4 години

По едно радио, водещата каза каква е годишната заплата на другарят Мавродиев...450 бинки. Премиерът сега изведнъж ли се сети да маха ръководството на ББР. Верно тая банка е била за развитие. Ако се сметнат годишните заплати на целия борд, кво ли ще излезе...

494

простите

преди 4 години

ТЕ ЖИВЕЯТ ПО-ДЪЛГО..........

493

Анонимен

преди 4 години

Американците добре са го измислили - 2х4 години и чао! След 8 години на върха, човек изперква. Почва да се мисли за безсмъртен, всесилен, най-умния, най-незаменимия, велик син и вожд и прочие неща, играни стотици пъти в човешката история. Бате ви Бойко вече подмина точката на тотална загуба на почва под краката. Разиграва някви пародии, наел е някви бездарни артисти-полуидьоти и нещо си ръкомаха и режисира уж.

492

БХК

преди 4 години

Днес е международният ден на ромовете, честит празник на всички братя ***

491

P.S:

преди 4 години

Скоро Владката ще си иска парите от КТБ. Да се готви Боко и Делян как ще ги връщат ..... Дано не са ги изхарчили че Путин много ще се расърди ..... А той много се огорчава когато му вземат парите .

490

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли,че ГЕРБ се крепи на всички десни партии,те да стълба на десните и ц-и.ц.ката чрез която десните тоочат България и населението е бедно!Просто не гласувайте за десни партии,а подсилете левите от БСП,АБВ,че дори и ДПС,която не е лява.Искайте машинно гласуване,защото изборите се манипулират,ГЕРБ не печели изборите,а ги взема чрез заплахи,измами,купуване!

489

Анонимен

преди 4 години

Стоян Мавродиев казва,че Прокопиев иска да го събори,уволни и е дал фалшива информация срещу него,ето го линка,щото не може да се прекопира текста -https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/stojan-mavrodiev-za-poiskanata-mu-ostavka-premierat-e-bil-seriozno-podveden.html

488

Анонимен

преди 4 години

Който харесва Бойко комуниста трябва да е много ограничен и плиткоумен, точно като него.

487

Анонимен

преди 4 години

Дебелия търбух ще свърши като Кадафи. До края на месеца месата му ще се разнесат по софийските улици .....

486

Анонимен

преди 4 години

Смърт за герберите. Военно положение и директен разстрел, с мафията така се процедира!

485

Анонимен

преди 4 години

Умрете гербери Дончев насапун!

484

Анонимен

преди 4 години

Нямаме търпение да изчезне ГЕРБ от политическата сцена,това е най-злата прокоба за страната и населението ни!Хора, гласувайте за левите БСП,АБВ,за да подсилим опозицията!Искайте машинно гласуване,за да не се манипулират гласуванията!

483

Анонимен

преди 4 години

Днес беше дъното. Мафията подари седемдесет милиона на тяхна фирма .... А вие се страхувате от някакъв измислен вирус. *** ........

482

Не извратен тип

преди 4 години

Накрая очакваме Севда да свидетелства в полза на Борисов как Пеевски го е предразполагал към престъпления

481

Анонимен

преди 4 години

"" Освобождават борда на ББР "" ...........тука има само един въпрос - какъв механизъм за контрол има в тази банка ?Как така един селянин влиза и взима 75 милиона пари на данъкоплатеца, само защото познава еди кого си ?такова нещо ако се случи в бяла държава - целия кабинет си отива !

480

Анонимен

преди 4 години

Та кой е умният виновен сега?

479

Yao

преди 4 години

Едно умно нещо...

478

Цвети Янева

преди 4 години

Сега очакваме борда на ББР да бъде даден на прокуратурата,такъв е реда нали господин Гешев ? Трябва да се разбере,КОЙ е лобирал за заема,трябва да се понесе и отговорност,съдебна отговорност а не със Борисовите уволнения.Сега трябва ли утре Радев да излезе и да срита свинското правителство на Кой за да заквичи и се задейства ?

477

До 511

преди 4 години

А бе ти къвси бе май не разбираш какво ти казва Радев.Очилата ти да не са жълти.На зеленото викаш жълто.