21

Фалити

преди 4 години

На всички спекуланти от бизнеса с имоти. Най-вече затворени комплекси, вилни селища за узбраниците настроени на крадени с подкуп парцели.

20

Анонимен

преди 4 години

До 13. Инвеститор е някой, който се чуди какво да си прави парите и купува някой и друг имот с налични пари само между другото за диверсификация. А някой, който тегли ипотечен кредит за апартамент е нещо друго, но не и инвеститор. Може би е консуматор на банков продукт.

19

Анонимен

преди 4 години

Цените на имотите ще спаднат... Целта е това да се прикрие възможно най-дълго от брокерите и фирмите хранещи се от продажби, за да могат да търгуват възможно най-дълго на раздутите цени в момента.

18

ERICH

преди 4 години

До ВенчетоБих Ви препоръчал, да изкарате един кОрс по българска граматика ,на ниво 5-7 класове

17

Анонимен

преди 4 години

Айде пак се почна.Земайте по 2 апартамента, че не останаха. И гледайте за зелени площи наоколо, че да видите къде ще бъде построен следващия блок.

16

До Венчето

преди 4 години

С този правопис и логика,даже трябва да ти вдигнат лихвата

15

Батко Асен

преди 4 години

Венчето,само в елитни квартали имаш жилища

14

Анонимен

преди 4 години

Мита, е за тия пари един двустаен може да му вземеш 60 квадрата.

13

пияница мистик

преди 4 години

Ами ще се премести, как няма да се премести, като в центъра започват от 2 000 евро квадрата до 5 000. А барба *** е продал нивата и иска да е софиянец с цената на всичко. Затова ходете в Манастирски ливади, де има само един трамвай 7 и улиците са кал без настилка

12

До леле

преди 4 години

Хахаха.А с какви се пълнеше София до 1990г?,Селяни,работещи в Кремиковци,в градският транспорт селяни комунисти по заслуги.И селянки,които вдигаха краката,за да вземат софийско жителство.Последните години пак мигрираха образовани хора,та малко да облагородят софийската селяния.

11

?

преди 4 години

В нашия квартал строяха като бесни и в момента има доста почти готови сгради. В ламтежа си за печалба застроиха всяко свободно място.Ами сега?

10

играчА

преди 4 години

аха, добре, мисля си купя 2 апартамента на Витошка, е ся , утре по раничко кат стана ...

9

Един дядо от село

преди 4 години

..и от крайните квартали ,търсенето ще се прехвърли към селата , там където се оказва най-спокойно и изгодно да се живее ! Имотите 10 пъти по ниски , разходите 5 пъти по ниски, доходите с 30 % по-ниски, но живееш качествено ! Затова съм на 82 години и съм в добро здраве

8

Балона

преди 4 години

Не си давайте паричките за реклама, брокерчета, че сделки няма да има до като не паднат на 600 eur квадрата с личен асансьор до хола, както на Цецо.

7

fory

преди 4 години

Балона гръмна,ама за някои мириса остана.

6

SоWt...

преди 4 години

Рекламка.Ква София, кви имоти... Сънувате ли ги тези ценички?

5

Анонимен

преди 4 години

Балонът каза "пук", опирайки израстъка на коронката.

4

Много точно

преди 4 години

Един лев за квадрат НЕ давам за софийските коптори.Да живея като панелен плъх в този мръсен град със мрачни хора, НЕ МЕРСИ

3

българин

преди 4 години

За 60 хил. евро - обзаведена къща с гараж на 1 етаж 120 к.м. , обзаведена , с 1 декар двор на 20 км. от лудницата !!!Много са глупави селяните !

2

Гладен Брокер

преди 4 години

Тези от НСНИ още ли не са разбрали, че вече издухаха супата и никой няма да им купува копторите в гетата на тези безумни цени. Селяците "инвеститори" вече останаха без "инвестиционни инструменти" и ще се наложи да се връщат по родните места и да за захващат за друг вид инструменти, а именно земекопните такива.