41

.

преди 4 години

"Много от купувачите са собственици на панелни жилища, които могат да си позволят да ги заменят с имоти ново строителство" - трее да си много луд за да се преместиш от панел (а още повече ако си в ППК) към "ново строителство", та при първото по-силно земетресение да станеш на палачинка!

40

az

преди 4 години

Според мен до две години ще поевтинеят с до 50%.

39

Ели

преди 4 години

Това за този балон го слушам да го говорите от сума години... Не ви ли омръзна? Щом не се пука къде е тогава този балон?

38

Анонимен

преди 4 години

Свърши далаверата със имотите, брокерчетат да мрът

37

Брокеро

преди 4 години

Ох бабачко, купуайти, че не остана, юруш

36

Анонимен

преди 4 години

Какво търсене на имоти... идва криза, скоро някои хора пари за хляб няма да имат. 10 г се надува балон, идва време да се плати сметката, очаквам много имоти да излязат на пазара и продавачите с мъка да осъзнаят, че се състезават с много други продавачи и че реалните сделки са на цени, които нямат нищо общо с офертните цени по сайтовете, на които са се надявали. Не препоръчвам нищо,нито твърдя как ще е, само изказвам предположение, не се занимавам с имоти.

35

Анонимен

преди 4 години

Не знам балона какво и как, ама си продължава надуването...Докато столицата се атакува, балона ще се разширява както вселената.(засега)

34

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Поредния "платен" "човечец" правещ "реклама" на северните и западните райони!!!!!Всичко знаем за "перфектната" "инфраструктура" на "кметицата" особено във "крайните" квартали!!!!!Важното е че не живея в това "гето",където престъпността е "норма" и "социалната аномия",в която се намира българското общество тотално ще ме довърши,без значение на заплащането!!!!"Сред болни хора няма как да си здрав"!!!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Туй Венче баси наглото

32

aa

преди 4 години

абе колко струва таква статия в този долнопробен сайт. Догодина по това време цени - 20,30 % към края на другата година - 50%. Ама много философи и разбирачи. Бизнеса умре тотално. Ама *** е пппрост за цял живот

31

Гладен Брокер

преди 4 години

До МитьоКато ти избягат наемателчетата по родните си места ще си останеш само с мизерната докерска заплатка

30

До митьо

преди 4 години

Изчакай още 2 месеца и като останеш без наематели и работа ще те видим дали ще си толкова ербап.

29

Митьо

преди 4 години

Сега да ва светна а всички мишки. 5 апартамента давам под наем. Нит ще ги продам нит ще намаля наема. Мога само да го увелича.4000 месечно прегъвам от наеми, още 2000 имам и заплата. Мен бе ме брига дъл ще падат цените. И н теяцени мога да заема още 2 апартамента. А вие драскачи... Ще ми плащате наеми, щот много разбирате от имотен пазар

28

mm

преди 4 години

Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета! Пук!

27

Animal

преди 4 години

Достатъчно лъгахте народа, че имотите ще свършат ако не си купят. Това не ви е Виена, да искате по 2000 евро на кв. Този балон се спука.

26

Анонимен

преди 4 години

Първа вълна: ипотечни кредитополучатели не в крайните квартали, а на палатки зад околовръстното.Втора вълна: фалирали банки затварят кепенци...

25

Mersi

преди 4 години

Ама, как ме развесели тази свежа статийка, рано, тази сутрин и страстните коментари...

24

Waffen SS

преди 4 години

Според мен са пропуснати едни от най-скъпите квартали,а именно ж.к."Яворов"/бивш ж.к."Ленин"/ и ж.к."Изток".Изток е малко презастроен вече,но държи цена.В Яворов,като правило апартаменти не се продават,аз знам само за два продадени апартамента в околните блокове през последните 20 години.Държа да подчертая,че това се отнася за ж.к.Яворов,а не за квартал Военна академия,наречен Яворов.Квартал Гео Милев също е доста високо в ценовата листа,но и там вече свободни места за строеж не останаха

23

Анонимен

преди 4 години

Да, видно за брокерите коронавирус и последствията му не съществуват. Препоръката ми е, вземате цената от февруари, намаляте с 50 процента и обявявате, чакате месец и няма купувач, намаляте още, пак няма и след месец намаляте пак, с времето ще нацелите цената и така за няколко месеца ще има един продаден апартамент на средно 10 брокера.

22

Анонимен

преди 4 години

Ох миличките! Големи надежди да не паднат цените на имотчетата, ама да видим какво мислят банките...