61

Анонимен

преди 4 години

Интересувах се от едно апартаментче /ново строителство/за 46 евра,но с тази масова паника реших да изчакам.След 2 седмици ми предложиха "приятелска отстъпка" от 6 Хил.евра!Явно усетиха накъде задуха кризата а тя ще е много жестока и много дълга.

60

Анонимен

преди 4 години

Ако заразата продължи доста наемодатели ще изгорят.Две са причините.Хората няма да имат пари да плащат наем и сметки.И се подготвя примането на закон, че не можеш да ги изгониш от жилището, ще се наказва със затвор и големи глоби.

59

Българин

преди 4 години

Балона гръмна оглушително.

58

Анонимен

преди 4 години

Верно си е, че падат.Взех тристаен в Надежда, прилична панелка чиста площ от семейство работило, като готвач и сервитьорка в София. Купих го на 300 евро кв.м, обзаведен и ремонтиран. Парите им трябваха да си изплатят остатъка от ипотеката и да имат нещо за да живеят, като се върнат на село. Единственото кофти нещо са съседите, ама както и да е.

57

Анонимен

преди 4 години

Има ли такова изобщо?

56

Анонимен

преди 4 години

То сега никой не продава.Трябва да си на голям зор за да смъкнеш цена иначе гориш.Няма и кой да купи вече чака се цените да се сринат.

55

Анонимен

преди 4 години

Цените на имотите ще спадат и наемите също, но не чак толкова! Когато извънредното положение мине-пак най-много и най-добре заплатена заетост ще има в София и другите големи градове. Така че хората ще се завърнат и ще наемат!А купувачите с парите кеш, сега чакат и дебнат, за ди си на пазаруват изгодно!

54

Анонимен

преди 4 години

Кой купува апартамент вече защо заблуждавате хората?Хората разбраха,че земя и къща е много по-добре,особено ако е в края на София или около нея.Днес е вирус,утре земетресение,апартамент се срути,но земята остава!То война стане,бомба падне,войната свърши,земята остава!!!!

53

Иво

преди 4 години

Съгласен съм че сега няколко месеца който е давал под наем може да не взима и да са тежки времена. Но не се зомбирайте срещу тях защото кризата ще мине, ще се върнете в градовете да работите отново и.... После аз ще търкам ръце и ще ми се молите

52

Св

преди 4 години

Първата работа след като ме уволниха, беше да се заровя в обявите на жилища в крайните квартали. Почти си харесах след 3Д оглед - онлайн ще го купувам. С ПИК и е-подпис, при Е-нотариус. Подавам документи по ел.пощата за е-кредит надявам се ме одобрят безработен, евентуално мъртъв от COVIT, но пък с е-апартамент. Не ме интересува цената, така или иначе ще е на банката след някой ден, както още няколко хиляди други като мен.

51

Некъф

преди 4 години

Търсенето на имоти свърши.Балона се спука!

50

банкер

преди 4 години

До ВенчетоЧе от какъв зор аз да плащам като данъкоплатец твоя апартамен. Такива селски тарикати като вас, само на нивата - да копате картОфите.

49

Pen

преди 4 години

Не знам къде се е преместило търсенето на имоти ама напоследък като се разхождам по улиците след работа виждам ,че доста апартаменти не светят, което някак си ми се струва странно.

48

Анонимен

преди 4 години

Искрено ме забавлява статията и коментарите. Смея си се сам докато чета. Подкрепям такива статии, защото с хумор по-лесно се преминава през криза.

47

34325346456

преди 4 години

Какви тъмни прозорци? Сега по време на пандемията всичко свети...надайте се още да се пука балона ;) има да се надате и да злобеете.

46

Анонимен

преди 4 години

Цените вече са тръгнали надолу.. понеже търся да купя апр. В момента свалиха цените с 10% . Ще паднат и още,но не смятам да чакам още и така го взимам в кеш

45

Българин007

преди 4 години

Не се занимавайте с брокери! Аз си купих 2 апартамента в София за последните 5 години сам, без посредници.С тази пасмина - така наречените брокери, не съм си и помислял да се занимавам.

44

Българин007

преди 4 години

Тия шарлатани - брокерите са като музикантите на Титаник.

43

до Ели 69

преди 4 години

Ако досега не си разбрала къде е балона в имотите, докато сума прозорци са тъмни в България, понеже никой не живее в тях, ако и в започващата криза с опашките от безработни не го разбираш, никой не може да ти го обясни.Досега имаше наеми, туристи, движение, сега всичко замира и тия, дето са чакали да дават под наем, им предстоят тъжни времена.

42

Анонимен

преди 4 години

До тоя с многото наеми - неотдавна имаше тема за това колко голям може да стане данъка за всяко жилище, което не ти е основно. Това ако се случи в големи параметри ще се озъбиш не само ти, ами и други в твоето положение и ще бързат да се оттърват от апартаментите на всяка цена. Но понеже няма да са само те, ще гледате тъпо как нещо, което доскоро е струвало някакви суми на хартия, вече се подмята под път и над път и никой не го ще, в Бг половината апартаменти са празни.