81

Ангел

преди 4 години

FOR SALE. - 60 %

80

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса премахна работата на хората сега ще си ядем ушите и ще плачем искаме помощ от Доналд Тръмп !

79

Алчен брокер

преди 4 години

Лозен, Герман, Горубляне , Панчарево стават топ дестинации след короната.

78

Те това е

преди 4 години

Нашите парламентаристи са изпечени апартаментаристи...

77

???

преди 4 години

До Венчето ( 17)Вашата НЕГРАМОТНОСТ е отчайваща ! Сигурно не Ви е лесно!

76

Анонимен

преди 4 години

Опитай се да продадеш и ще разбереш дали се е спукал. "Парите са пари, когато са в брой." Това казват американците. Ти знаеш ли колко имаш? Време е да разбереш и да се събудиш.

75

Блаа

преди 4 години

До AnimalКога се е спукал че не разбрахме

74

До 79 Дидо

преди 4 години

"Къща до София" - имаш ли си на идея какви са цените. За парите за "къща до София" ще си купиш многостаен апартамент в центъра на София. По-евтина къща само някъде до маала.

73

Стенли

преди 4 години

Просто още хората не осъзнават в какъв филм са се вкарали с тея "инвестиции".Колега купи наскоро апартамент за 100.000 евра. Сега е без работа. Апартамента струва примерно 60.000 евра края на година. Просто чудно...

72

Анонимен

преди 4 години

Реален пазар на имоти в държава в която над 80% живеят в собствено НЕипотекирано жилище не може да има, защото на никой не му е спешно да продава.

71

Дидо

преди 4 години

По-добре къща до София и още една кола на старо,за жената!ТРИ до ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИНО от апартамент в широк център.Мислете,бре.Нека тия брокерчета да зазъбят и те - няма само да ви брулят като сливи!!!

70

до Pen

преди 4 години

Така е в малките градчета апартаментите отдавна не светят...

69

до Pen

преди 4 години

Така е, в малките градчета апартаментите не светят...

68

до долния

преди 4 години

Отлив от София -ха,ха. Никога няма да има. Колкото и мизерно да се живее, както казват с половин уста, всички се натискат към София защото там има най-много работа и пари. Дори след кризата-вирус в София вероятно ще има някакво падане на имотите, но после всичко ще си продължи по старому. София е България, ако някой още не е забелязал...

67

Скоро, даже и

преди 4 години

отлив ще има от София. Хората усетиха, че там най мизерно се живее, особено в центъра!

66

Pepe

преди 4 години

Много ме забавляват подобни статии. :) Търсенето в момента на жилища в София е 0. При търсене 0, на каквато и цена да искаш да го продадеш ще вземеш 0лв., елементарна математика за 1 клас, втория срок.Тези "специалисти" не знаят на кой свят са!Пазарът ще се срине драматично.За хейтърите ще кажа, че някога съм си купил жилище с ипотека и е изплатено вече, т.е. нямам кой знае какви интереси.

65

Анонимен

преди 4 години

абе вие сте ненормаллни да искате да купувате в софия, бе.!!!!...за стойността на вмирисана панелка в софия може да си купиш слънчева двуетажна вила в Балчик с прекрасна тераса и морска гледка!!!.....за кадърните работа има навсякъде,за некадърните има "много възможности" само в софия!!!

64

Анонимен

преди 4 години

скоро всички ще хванат гората,първи ще се опътят внуците на главорезите от бригада чавдар,защото знаят партизанските пътеки от дядовците си,а също имат и чертежите на мандрите и кошарите по горите

63

Animal

преди 4 години

600-700 евро за квадрат извън Лозенец, Вазов,Изток и Докторски това е. На тази икономика толкова. Всичко над тези цени отива за нови мерцедеси и издръжката на леки жени.

62

до 83

преди 4 години

Писнало ми е от хора, снобари, които се мислят за голямата работа а всъщност за нищо не стават. Кой плаща над 3 бона за наем ?! Първо помисли, как ще лъжеш и после ни лъжи, но по-реално. Аз пък днес хванах шаран с око 2 метра в диаметър...