102

РВ

преди 4 години

Абе я си заври смешните парички изодзаде бе ,***. Ти за къв се мислиш бе, че като си купил апарат имаш цялата болница на разположение за теб? Построй си болница, наеми си лекари и тогава си прави квото си искаш. Ама нямаш толкова пари. За тва си трай със смешните ти 200 бона с които и що-годе бърза кола не можеш да си купиш.

101

Анонимен

преди 4 години

Този не е ли за съд? Това е очевидна корупция. Какво става когато се опитате да дадете пари на държавна институция за предимство? Арестуват ви за корупция!!! А защо уолтопския не го арестуват и не му повдигат обвинения? Да не би да има корумпирани и във властта? Или сте заети да арестувате лекари, които отказват да се самоубият без защитни средства да ходят по домове на коронаболни на 60_ години. Разбойко, скоро ще метем!

100

Додо

преди 4 години

Самото поведение на този *** и последвалите му дебелашки обяснения от типа аз съм супер як, ама сички други са много прости и затова не ме разбират са знаменателни за кочинатa, в която нашето общество беше превърнато от демократичния модел. Защото този бафун не прави различна между дарение и подкуп.

99

Край

преди 4 години

Е човека иска да си запази място в рая. Ми няма как бе тарикат - бизнеса си е бизнес живота и смъртта - са си божи работи. Пак търгуваш нещо. Хем му се ще реклама да си направи хем да е много добър. Провал.

98

Анонимен

преди 4 години

И все пак нека му дадат тази привилегия ако купи 20 апарата - по добре от нищо. Да направят и отворена сметка за апарати и който може да дарява - аз бих дал с радост 10К - 20К за апарат - предполагам че и други също.

97

Анонимен

преди 4 години

Всъщност ако беше купил апаратите и после му се беше наложило да влезе в болницата, те пак щяха да го включат с преференция , заради жеста му. Ама нали е умник, и това няма да стане вече

96

Анонимен

преди 4 години

Частните болници са навити. Ще купят апарати и после ще ги продадат на държавата. Частните далавераджии от частните болници са лика-прилика на този селски хитрец, който си прави реклама по време на криза.

95

Анонимен

преди 4 години

Той сега Пенчев ако ви чете, ще каже, че е бедняк спрямо Роналдо и затова има пари за дарение само за апарати.))) И идиoтa сам се хвали, че имал 200 милиона ЛЕВА. Смятайте колко е кух тоя.Да, по- беден е от Роналдо...оня има 500 милиона ЕВРО, но що самият факт че го казва говори много колко е кух.

94

Мен

преди 4 години

Тоя още ли не може да схване колко е малуомно това "дарение". Какъв му е проблема да дари 20 или 5 без условие, защо толкова настоява? Кой ще има предимство решава лекаря и то само и единствено по медицински причини!

93

Анонимен

преди 4 години

До ВладимирВладимирчо на мама, умнико хубав. "Куповач"се пише с "у", а не с "о". И явно не си запознат със Закона за задълженията и договорите. Поне да си чул за практиката на дарение на имот срещу доглеждане? Тогава дарителя отново ли е "коповач"?

92

Анонимен

преди 4 години

До 58 Като отидеш в държавната болница и ти дойде реда пак няма да има апарат за теб, просто защото такива няма. Ще те пратят в къщи защото не ти е подходяща възрастта. Много са плюещите оптимисти в този сайт.

91

Анонимен

преди 4 години

Все едно Роналдо да каже след като предоставих хотелите си за лечение и карантина на болни то моите близки, колеги и персонал ще са с предимство.

90

Анонимен

преди 4 години

***. Тръгнали да му държат сметка как си дарява парите.

89

Анонимен

преди 4 години

до 101 Иска ти се да е фейк новина. Впрочем съм фен на Меси и Барса, но евала на Роналдо! Няма как да не му го призная!

88

Анонимен

преди 4 години

5X37=185 !!! 6X37=222!!! Кой не може да смята? Предприемач-милионер или журналист ?

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Умникоооо, не разбра ли, че е фейк новина! Хаха! После давай оценки и ръси мозък! Ох, тези колко бяха проценти според проф. Иво Христов!

86

Анонимен

преди 4 години

Като се натискахте по опашките за тоалетна хартия, пак ли някой ви беше виновен. Оставете човека на мира, оплювайте другите бизнесмени.

85

Анонимен

преди 4 години

За тия пари да си направи фирмено инфекциозно.

84

Анонимен

преди 4 години

бай *** дарител келипирджия с парите на всички хора да го лекуват с предимство щото бил много велик

83

Анонимен

преди 4 години

Пенчев, милионерю умрял, вземи пример от един друг милионер Роналдо, който прави хотелите си на временни болници в Португалия и ще лекуват лекарите всички заразени, които искат да се лекуват в неговите болници на негови разноски.