122

чарли

преди 4 години

Лекаря е този който решава кой пациент е спешен .

121

sante_dog

преди 4 години

Може ли този месец да платя заплатата на специалист по белодробни болести и да лекува мен с приоритет? Или да даря на Софииския университет, но мойте деца да влизат с предимство? Още по-добре - да даря на МВР и да ме пазят мен? Или КАТ да не ме глобяват...Това се нарича с една дума - 'КОРУПЦИЯ'.Лечението не е само апаратите - тук влиза сграда, легла, лекари, сестри (включително обучението) и прочие. Ако толкова иска да си построи болница за неговите служители. Сега е дребен Тарикат просто!

120

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам. Възможно ли е такава сделка да се сключи с държавна болница? За преференционално ползване животоспасяваща апаратура, медицински персонал и леглова база във време на здравна криза. Сериозно питам. Ало, юристите на здравното министерство! Някой?

119

Абе

преди 4 години

Никога не е късно да станеш за резил!

118

Анонимен

преди 4 години

Предлагам Нинова , Добрев, Мая Манолова и всички милионери да направят същото дарение под условие да се лекуват само членове на БСП. Така ще докажат, че уважават социалистите в България.

117

nikonik

преди 4 години

Нищо-жество!!!

116

Анонимен

преди 4 години

Значи ако има дете на апарата и дойде "негов човек", откачаме детето и закачаме "неговия човек". Бaxти свинщината!

115

Митко 19см

преди 4 години

Какво да говорим повече, след като в речника му има фрази като "наш човек"?Я някой да се разрови да направи списък на фирмите му, да знаем с кой да си нямаме работа.

114

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 126 Дай боже да има още такива палячовци като този. А ти от кои палячовци си ? Да не си от тези на БСП ?

113

Анонимен

преди 4 години

Палячото си мисли, че като даде едни кинти и короната няма да го короняса, като киро гела!

112

Сата НАТО

преди 4 години

Не хеърляй бисери на свинете - няма да го оценят! Така е казано в Библията. Пенчев, прибери си парите и се спасявай поединично. Господ ти е дал акъл и сърце, пази ги за близките си, освен ако не искаш да свършиш като мъченик-идеалист. Стадото *** това иска от тебе. Свинете са щастливи само когато са до колене флайна.

111

Анонимен

преди 4 години

Абе човек, кво се занимаваш, оборудвай 2 стаи като болница с всичко нужно и наеми 2-3 лекаря. Тия пари, дето ще ги даваш сега ще ти стигнат и ще ти останат, ама поне никой няма да те псува, че не си му подарил нещо.

110

Анонимен

преди 4 години

"Давам си сметка, че голяма част от хората не са разбрали какво всъщност правя." А бе много добре те разбрахме ама ти не си ни разбрал, като че ли!И не е нужно да се оправдаваш, просто си най-обикновен шмекер! Жалко, че си от Търново!

109

Рекетджия

преди 4 години

АвтоРеклама по време на чума се плаща от господ и то справедливо. Добре е обмислил юридическата страна на въпроса - дарявам... да ама не....Такива користни дарения се правят с цел по скоро намаляване на данъците. За съжаление с такива екземпляри е пълна България

108

Joko

преди 4 години

Първо, казва се ПРЕДПРИЕМАЧЪТ , а не бизмесменът ! Второ, и този е от категорията "ниЗкостеблени" , расъл в царевичакът. Трето, .... няма !

107

От бореца

преди 4 години

Малко човече с малки желания, катерил се катерил и като се огледал - пак в собствените си фекалии се оказал .!.

106

Нагъл Пенчо

преди 4 години

С други думи жалък опит да си резервира болнични легла....

105

майнатайм

преди 4 години

Да си ги курдиса в хола, дарението.Хем ще стане известен хем да сще си остане същия ***

104

Анонимен

преди 4 години

Философски въпроси обмислени от прocт български бизнесмен

103

Анонимен

преди 4 години

Чалга творчеството е описало вече случая с Пенчо:"За какво са ни всичките тези пари,щом респиратори нямаме вече..."