142

Анонимен

преди 4 години

До Хора 134Всъщност точно това е условието - да откачат апарата от който го ползва и да го закачат на негов човек. Той лично го потвърди в прав текст. Вие не четете ли?За какво мислите че критикуваме големия хуманист?

141

Анонимен

преди 4 години

Този стъпи много накриво! До някъде ми беше симпатичен, защото от време на време говореше верни неща по телевизията, но сега се изложи душманската. Авторитет се гради с години и се губи за една минута.Сега, до края на живота му, хората ще го асоцират с тази му постъпка. Никой няма да го взима насериозно. Добре, че юристът на Александровска е прегледал внимателно договора и са се отказали навреме, защото щяха яко да се нахендрят и да се чидят какво да обясняват после...

140

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОКритичния ден, в който жена ти може да бъде свалена от вентилатора за да закачат служител на частен дарител. Не ти го пожелавам. Да сте здрави цялото семейство!

139

Сата НАТО

преди 4 години

В критичния ден всички ще се молим на чичо и леля доктор. Добре, че няма да трябва да се молим на вас или на Пенчев. ***.-------Какъв критичен ден бе, ***? Критичния ден като ти потече нослето ще се молиш на чичо доктор да ти го издуха ли? Дано не попаднеш на тоя, дето даде препарат против повръщане на натровено дете. Или оня, дето се качи при шофьора на линейката и остави 8-годишно момиченце да умре без първа помощ.

138

изолиран

преди 4 години

До AZОК. Ако на вас не ви харесват правните и етични импликации, преживявайти си ги както ви е удобно. Надявам се ничий живот да не зависи от вас.

137

AZ

преди 4 години

До изолиранАко не ви харесва моето мнение, можете да си го преживеете самостоятелно и изолирано.

136

Анонимен

преди 4 години

До ПравилноНищо не е предложил. Ще го разбере, когато вече няма пари ...

135

изолиран

преди 4 години

До AZДо 147Ако на някой някога му се е налагало да взима решения за живота на други хора няма да пише коментарите които чета тук (в Подкрепа на Пенчев). Има закони за това което питате - с приоритет са бременни жени и майки с деца до 1г.Не служители на Уолтопия или някоя друга пръкнала се фирма.Затова замълчете и сведете глава пред българската майка, която е дала живот и на вас!

134

Анонимен

преди 4 години

До До 144Свеждам глава пред българските медици и войници, които са дали живота си за да има държава и български народ!Ти си се кланяй на Пенчев и отивай да кандидатстваш за работа в Уолтопия! Надявам се да нямаш близки на апаратурата когато влезе роднина на някой негов служител!

133

До 144

преди 4 години

*** си ти,Човек който през живота си едва ли е дал някому нещо даром! Така, че сведи глава и Млъкни!

132

AZ

преди 4 години

Напълно го подкрепям! Докато дойде време да се изпълнят условията му / ако изобщо дойде /, ще са спасени много животи! И понеже постоянно казвате, че лекарят решава на кого да свали апарата и на кого не, дали ако майката на лекаря има спешна нужда от апарат, той няма да реши в нейна полза! Не се замисляте, когато всяка добра новина я оплювате! Просто ей така - за спорта!

131

Анонимен

преди 4 години

До ПравилноХората даряват и винаги са дарявали. Анонимно и безусловно. Александровска получи 400000лв. дарения само вчера. Цялата държава трепери за тия 222000лв. на Пенчев. Днеска станаха три пъти повече и ги предлага на всеки който ще ги вземе с условията му, като кифладжия. ***.

130

Правилно

преди 4 години

Човека си е прав!Който се прави на ербап-да дари и той,безвъзмездно! Който нищо не е направил-просто няма нужда да пише простотии!

129

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОВ критичния ден всички ще се молим на чичо и леля доктор. Добре, че няма да трябва да се молим на вас или на Пенчев. ***.

128

Анонимен

преди 4 години

егати и наглеца

127

Анонимен

преди 4 години

В Италия 1милион маски дарени от Китай. В Испания днес 500 000 маски дарение от Китай. Обикновени Китайци с магазинчета ДАРЯВАТ на улицата маски и дезинфектанти. Дори не ни казват имената си. Просто даряват. Защото това е принципа идеята на даренията да помогнеш. Не като този БГ далавераджия

126

Сата НАТО

преди 4 години

До луд ли сиОн че ми кае на мене при кой съм на заплата. Е заради такива като тебе не давам и стотинка за благотворителност. Само милостиня, ако некой се помоли.

125

Bond

преди 4 години

Този хубавец, когато и да го пребиеш с тояги, все ще е късно.

124

Хора

преди 4 години

Човека дарява апарати , които ще се ползват от всички.Никой не е казвал че утловието е ако има болен закачен да се откача и да се слага негов човек.А ако има свободен апарат да се сложи негов човек.Плюете , че не е редно и ще стоим без апарати и колко хора ще умрат ....Не е редно да, ама поне ше име апарати

123

луд ли си

преди 4 години

До Сата НАТОабе ти наред ли си...? май си на заплата при това нищожество, иначе няма как да казваш "дал му е Господ акъл и сърце". тоя *** явно не знае какво значи морал и етика, още повече пък е медицината..