62

Анонимен

преди 4 години

Направи си твоя болница, само твои хора си лекувай "самарянино"! Какво става ако са заети всички респиратори, дойде твой човек, който има нужда от такъв? Ще изгонят някой маргинален болен за да освободи място поради сделката, която си направил? Ще ги съдиш ли ако няма как това да стане?

61

Анонимен

преди 4 години

"Ще се опитаме, НО НЕ обещеваме заспазване на клаузата, на каквито и да е клаузи!" Да видим дали ще ги дари!

60

Анонимен

преди 4 години

до 59 МучовциКууурчоооо мамин, ами що не си купи тогава и болница и лекари и апарати тоя, като може??? БОООКЛУУУК, кажи ,беее?

59

Анонимен

преди 4 години

Демек дава пари, за да му купят респираторни апарати през поръчка, понеже той сам не може да си ги купи /няма от къде/. И след като му ги купят да ги държи в държавната болница и да използва специалистите при нужда да лекуват избрани от него. Всичко това зле прикрито като благотворителност. Наглец! Въобще не го показвайте повече. И него и себеподобните му.

58

Анонимен

преди 4 години

*** тарикатски великия дарител иска със здравните усигуровки на целия народ да го лекушат с предимство щото бил много велик бизнесмен ама че грозна уродлива българска работа

57

Анонимен

преди 4 години

Ще му дам преференциално тестване на ваксината, на него и на служителите му. Първи да я пробват.....

56

Хахавелка

преди 4 години

И сега понеже се размисли философски реши: "Мисля, че са достатъчни пет да останат с условие, а останалите 15 - без". Хайде помисли още малко и купи 50 без никакво условие!

55

Мучовци

преди 4 години

Абре мучовци това са реално НЕГОВИ / ПОВТАРЯМ НЕГОВИ / АКО ИСКА ще си купи лекари и в " неговата болница " да лекува срещу заплащане . Смотани и ограничените сте , дайте вие па и купете и тогава разполагайте с тях бедни църковни мишки ,

54

Анонимен

преди 4 години

до 47 Това си е опит за подкупване, бе! Кой е казал че трябва всички ни да лекува? Има си частни поликлиники- отиваш плащаш си лекуват ти работника. Аз съм здравно осигурен, но ако съм заразен ще отида в болница издържана от здравните ни осигуровки и някакъв такъв идва и платил апарати и негови служители да ме пререждат на опашката въпреки че съм 10 места по- напред в тази опашка???? Аре бееее,???

53

А

преди 4 години

И долу го написах, наме сега ми са нарушени най-малкото 20 договора за в пъти повече пари, та вие тук си чешете езиците за една клауза по договор за дарение.....ВЗИМАЙ И НЕ СПАЗВАЙ КЛАУЗАТА (заради извънредното положение)!!!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Да му имам изказа. Хванал едни смешни пари и болниците били "навити". Това ли са ви богаташите ,българи? Надявам се да се опазите от разпространението с превантивните мерки, щото ако остане човечност и благородство, "влезе коня у реката"

51

казаХ

преди 4 години

Новобогаташите ни да прочетат историята на истинските български дарители Евлоги и Христо Георгиеви и да се засрамят.

50

Анонимен

преди 4 години

Дарение с лична изгода... евала.

49

Пенчо

преди 4 години

***, заври си смрадливите пари у гъзо! "..и те са навити.." - тва да не ти е баница бе, ***. Тръгнал да си прави безплатна реклама докато хората се чудят дали ще има легла в болницата, ако се заразят.

48

Анонимен

преди 4 години

До 37 Ако направи още едно дарение ,за всички.

47

97228

преди 4 години

До АнонименМиислиш ли, че му преливат същата кръв?

46

Анонимен

преди 4 години

А този човек как си представя сценария ако апаратът е зает от пациент в тежко положение и се пояеи човек от Уолтопия.Първия да го разкачат и да му кажат, много съжаляваме, ама човекът от Уолтопия е с предимство?В този процес нали участват и лекари и мед. Сестри. Ако беше само апарат нужен, да ги взима и да си ги ползва в Младост

45

Анонимен

преди 4 години

Вземетепарите и му кажете като дойде времето "ще видим". Той трябва да есвикнал на бизнес практиките у нас. Заради такова мислене сме на товадередже---не ве Ганец, заради ТВОЕТО мислене на СЕЛСКИ ТАРИКАТ сме на такова дередже. __НЕ, ЗАРАДИ ТВОЕТО Е!КАкто сега са ми нарушени 20 догова, заради извънредното положение и съм се примирил с това и знам, че е за ДОБРО, ТАКА И ТОЙ ще трябва да приеме отказа на изпълнение на ЕДНА клаузата, АКО парите/техниката се вземе от болниците!

44

Анонимен

преди 4 години

Няма как да мисли за всички нас, не виждам нищо лошо, че е загрижен за работниците си. Ако всички работодатели са като него ще се оправим.

43

Един обикновен

преди 4 години

Идеята да се помогне на болниците е мн хубава, НО да се лекуват първо негови хора е просто отвратителна. Ако ние(и не само, а целия свят) не се справим като общество има ли смсиъл изобщо да се борим за нещо?! Аз не мога да разбера как му идват на ум такива неща?? Ако с тези се лекуват хора и дойде негов човек, какво правим? Спира се на единия въздуха да може неговия да мине? Да не си Господ бе?? да се решава кой ще живее и кой ще умре...базирано на къде работя, колко пари взимам и т.н..срам