114

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма нещо противоречиво в новината - хем бездомници, хем дрога.Последното как си го позволяват е неясно за мен..........Има такива,аз гледах в един документален филм за такива бездомници-наркомани в щатите,страшно е,наистина страшно,а и стар филм от Германия за млада двойка(момче и момиче) бездомни наркомани,накрая момчето почна,един негов приятел също почина,страшна работа,двойката имаха нужда от помощ,но никой не им подаде ръка,само момичето успя да се измъкне от наркотика

113

Анонимен

преди 4 години

Има нещо противоречиво в новината - хем бездомници, хем дрога.Последното как си го позволяват е неясно за мен.

112

Анонимен

преди 4 години

- Дядо, разкажи ми пак как фалирахте държавата преди 30 години!- За един месец умряха трима тежкоболни пенсионери, от инсулти и тежки усложнения. Оказа се че са имали и коронавирус, дядовото. Бяхме длъжни да блокираме цялата държава и да оставим на улицата стотици хиляди хора. - Но възрастните пенсионери със или без коронавирус, така или иначе умират, нали дядо?- Така е, но от ЕС ни обещаха едни 2 милиарда, от които ние гербарите захлебихме стабилно. За това сега сме толкова богати, дядовото.

111

Анонимен

преди 4 години

fake news.

110

Анонимен

преди 4 години

Има един бате Иво в тубата, тираджия, прави клипчета. И той много пари прави, постоянно казва, че неговото не е работа и мрази това, което работи, но няма друг избор. Яде в тая кабина, спи вътре, схванат целия, кучешки живот. Мани тоя западен рай. Предпочитам чиновник в общината за 800 лв.

109

Не извратен тип

преди 4 години

Когато храните от складовете на фирмите свърши,започва купонната система и раздаване на брашно и консерви от държавния резерв,когато и там свърши,започва гладомора и анархията,това до 6 месеца и ще се случи

108

Misirki pictures

преди 4 години

Умират от дрога щот са лакоми! На ден повече от едно венозно, или две пътеки или 4 джоинта, става вредно! Всеки наркоман е длъжен да си пази здравето!!!

107

Не извратен тип

преди 4 години

Задава се гладомор а хората си мислят ,че вируса е заплахата

106

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм казал, че е лесно. Аз казах и долу, ела за ЕДИН ЧАС с мен в кабината, да видим дали ще ти е лесно. Устройва ме, това е. Ако искат - нека ме махнат. Парите са навреме, почивките почивки. Даже време ми остава и да готвя у дома, да играя тенис и футбол и т. н.

105

Анонимен

преди 4 години

To от това да си тираджия по-голямо проклятие няма. Ако щеш и 10,000 вземай!

104

Анонимен

преди 4 години

5200 ? на месец взимам + medio paga за Великден и Коледа. И дават на тия празници по един кашон с лакомства, храна и вино. Карам Испания вътрешно, Италия, Франция, Германия и Андора.

103

Анонимен

преди 4 години

Ами ще им пукат, а я си представи, ако тука правят 0... Познавам хора в Германия, той кара камион, тя си седи вкъщи с детето. Малък град, фул пенсионери и адска скука, ама я се върни в Родината... Ще е малък град, фул пенсии, адска скука и никаква работа, освен примерно държавна по партийна линия.

102

Анонимен

преди 4 години

Ми ти в Германия какви мислиш, че са бачкаторските заплати?! Ако правят 2000 евро им пукат ушите от кеф!

101

Анонимен

преди 4 години

Ама той ти пише за 3500 общо... Окей, това става, ама в колко райони на БГ двама души взимат тия пари?

100

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало, в един момент нашата страна ще се окаже за предпочитане пред всички западни държави.

99

SS

преди 4 години

Сега след пандемията ще търсите къде с,ер,а,т гладните.И отново вълна от емигранти.Бездомниците ще станат толкова че лятос ще се бият за пейките по парковете.Бездомниците истинските градски сървайвалисти в този жесток и несправедлив свят.

98

Анонимен

преди 4 години

Мащехата не може да е майка! Ето затова няма защо да се връщам. Сега узурпаторската отвъдокеанска печатница ще изкара 20 кораба хартия, ще увеличи външния си дълг още повече и ще тръсне на колониите си още воденични камъни под формата на допълнителни дългове. Важното е да се плюe.

97

Анонимен

преди 4 години

До 148С 3500 лв. в България си много, много по-добре от ония с 5000 евро в Германия! А 5000 евро в Германия вземат не повече от 10% от българите там.И понеже като отидат в западния концлагер почват да обезумяват за пари и виждат, че са пълни мизерници, осъзнават колко са се набутали там - нито пари могат да печелят, нито имат качество на живот. Ама как да се върнат в БГ като ще ги помислят за лузъри.И затуй полудяват и почват да плюят по България, държавата, хората и т.н. Избиват комплекси.

96

Анонимен

преди 4 години

143,Щото съм го виждал бе, човек. Кви родители, кви обичаи, кви пет лева, като в родния край нема кво да се прави. И тия родители, както и целия роден край, висят на парите, дето той и такива като него ги пращат. Малко ли истории съм слушал на пичовете от цеха.

95

хичо

преди 4 години

ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ?ИСКАХМЕ ДА СМЕ КАТО ЗАПАДНЯЦИТЕ-С ТЕХНИТЕ ЛЪСКАВИ КОЛИ И СТОКИ.ПАК СИ ОСТАНАХМЕ БЕДНИ-ХОДИМ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ИМ РОБУВАМЕ.ВЗЕХМЕ САМО ЛОШОТО ОТ ТЯХ-ТЕХНИТЕ ПОРОЦИ-НАРКОТИЦИТЕ-БЯСНАТА НАДПРЕВАРА ДА ИМАШ,ДА ТРУПАШ,ДА ЛАМТИШ-ВСЕ НЕЩА ,КОИТО НЕ ПРАВЯТ НИКОГО ЩАСТЛИВ...А НА ЧОВЕК МУ ТРЯБВА ТОЛКОВА МАЛКО...ДОЙДЕ ТАЗИ ЧУМА И СЕГА ВИДЯХМЕ КОЙ-КОЛКО СТРУВА...КОЙ ПОМАГА И КОЙ МИСЛИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ...