154

читател

преди 4 години

А каква е целта на тази статия?Изобщо кой го интересуват наркоманите?След като са захвърлили всичко, даже и работа, кому са нужни?Да ги съберат на едно място, да имат покрив, храна и работа до спукване,предимно с лопата.Ако им дадат нормата на кеча, 3 кубика изкопано на ден, след 2-3 месеца щезабравят всички наркотици.Работа, и пак работа.

153

Айшето от Сливен

преди 4 години

Щом още нема откраднат влак Ямбол - Сливен начи нема криминална престъпност...

152

полковник Колев

преди 4 години

До 189: Спирам да коментирам ситуацията в БГ с анонимни страхливци които не признават и отхвърлят факти!!! И не си мислете че оставате анонимни.

151

Анонимен

преди 4 години

Практически всеки наркоман рано или късно остава без покрив. А някои си *** и без коронавирус.

150

7406087068

преди 4 години

Hodi dagi vidish kvi gi drobiat tes bg drebni dushichki za nishto nestavat nai obiknoveni obshtaci koito zavista shtegi ubie a tes sas bg kupenitesi diplomi nikoi negi vzima shtoto za nishto nestavat v normalna razvita durghava na rabotnoto miasto neim trebvat dopulnitelni usloghnenia poradeni ot nekadurnos zloba alchnoz i prochie daghe kushtatami e po hubava i po skupa ot kustata na smeshniavi premier zakulpil na niakva mis bikini ebati smeshnika aide poomuvaite i vnimavaite niakoi sas motor

149

До Колев

преди 4 години

За какво даваш примери с някакви си убити жени? Аз знам за много убити жени по цял свят, какво ново тук? А знаеш ли пък колко жени има на които такива неща не са се случвали и никога няма да се случат? Ако даваш пример давай а ако искаш да си чешеш езика отиди в банята и хващай четката за зъби.

148

адвокат Тенев

преди 4 години

Аз няма да ви давам примери,четете редовно случващите се престъпления в БГ и криминалната статистика и.....ще ви се изправят косите!?

147

полковник Колев

преди 4 години

До 182: Вие господине имате не лоша информация за случващото се в чужбина,но аз говоря за проблемите в БГ. Може ли да отречете грабежите,изнасилванията нападенията на стари хора често завършващи с убийства!? Искате ли някои примери? Младото момиче журналистка от Русе,изнасилена,измъчвана и зверски убита,момичето от Врачанско село пресен случай също изнасилено,ненаказани убийства по провинцията,недостижимите дилъри на наркотици и невероятното"правосъдие"

146

До Комсомолчета

преди 4 години

Само с тая разлика, че точно бритишите дават фира от вируса а не Българите и бритишите са се хванали за глезените много по здраво от Българите понеже са невежи и като ги плюят в лицето си мислят че дъжд вали :))

145

Комсомолчета

преди 4 години

Четете ли хубаво гащници , бездомници в Шотландия си поЗволяват кокаин , а вие тука в Държавата на Фидел Кастро от Банкя ше умрете бедни и от Коронавирус ... пускайте и днес Фидел и генералчето и се ловете за палците рая промита и проста.

144

Martin Bormann

преди 4 години

На острова съм вече повече от 10 години. Бил съм в Шотландия няколко пъти. Живота тук е доста сив и еднообразен поради много причини. Лошото време, липсата на природа и юдейската алчност неминуемо водят до някаква степен на депресия след известно време а тя неминуемо води до алкохол или дрога. Държави като САЩ, Канада, Австралия, НЗ и други са създадени точно от хора които веднъж видели другото, никога повече не биха се върнали на сивия остров ;)

143

За човека от Испания

преди 4 години

Разбирам го до голяма степен . Той е отишъл там преди мн години от бедна България и е срещнал топлото и сърдечно отношение и милосърдие на южняците . Освен това Испания е много красива и уредена държава . За съжаление доброто отношение в Бг особено преди никак не се срещаше често . Злоба , завист и други качества са били винаги срещани тук . Та затова не му се сърдя . Все пак само ще ти кажа никога не забравяй Родината си . А и никога не знаеш какво има да става . Та не я задрасквай с лека ръка.

142

До полковника

преди 4 години

Кой ти каза,че в България има огромна криминална престъпност?Тук не е Германия,където на гарата в Кьолн бяха изнасилени и ограбени над 1000 немкини.Нито пък е Швеция,която е на първо място по брой изнасилвания или Великобритания,където банда пакистанци са изнасилвали хиляди момичетата.Напротив-всеки чужденец казва,че България е много безопасно място.По брой кражби на коли сме на едно от последните места в ЕС.А кражбите на коли се регистрират на 100 процента,така че не може да има стъкмистика.

141

Анонимен

преди 4 години

И как пък никой не споменава провала на самата система? Имали били тежко детство..... Тези хора имат нужда от работа! Работа, която да им даде някаква цел в живота, да им осигури занимание както физическо така и умствено, да им осигури доходи за основни нужди. Това не са лични драми, а пълен провал на една икономическа система, която поставя разделението и съревнованието на първо място. Прецакай другарчето за да не те прецака то....

140

Анонимен

преди 4 години

Трейнспотинг си е документари

139

полковник Колев

преди 4 години

По големия проблем за БГ от Корона вируса е невероятната корупция,огромната криминална пресъпност и безнадеждната бюрокрация....Някои имат силни интереси от този хаос в БГ

138

Кармен Златарева

преди 4 години

Ако я няма корупцията няма да може да съществува нито "пазарната" икономика нито съдебната система в този си вид нито тази власт и система....В страни с "пазарна" икономика но с малка корупция има капитализъм с "човешко лице".....

137

Гаро

преди 4 години

В САЩ 800.000 бездомници общо,в Германия 40.000. За БГ нямам статистика,в София нощно време можеш да срещнеш около 50 ако не и повече...Не съм чувал за бездомни в Куба или в северна Корея....По въпроса за наркоманите! До 1990г нямахме този проблем. Ако имах власт ще пресека този ужас - по лесно е отколкото си мислите....

136

Анонимен

преди 4 години

На материала може да се даде само една оценка-обикновен капитализъм.Да ви кажа обаче нещо, което малко хора знаят. През 1991г. в САЩ се събират група икономисти с една цел-да измислят понятие ,заместващо думата капитализъм- дума натоварена с много кръв, всячески насилия, войни, колониализъм и др. Спират се на термина социална пазарна икономика, но тъй като социална им мирише на социалистическа-тя се маха. Така че не се лъжете т.н. пазарна икомика е чист капитализъм.

135

Ирландия Ейре

преди 4 години

От статия се разбира , че японците до заплата "кароши " са си едни обикновени ....... който за каквото е учил .....