134

НС

преди 4 години

. Какво ни занимавате със скапаните шотландски наркомани, тях не ги мислете. По добре си живеят от нашите пенсионери и безработни младежи!

133

дедо ти

преди 4 години

млади глупав момко. Едно е да четеше десетократно пренаписани книжки с лъскави корички с историйки за демокрация, комунизъм, фашизъм в стил и вид който е удобен на този който е на власт, друго е когато по улиците се затъркалят трупове на малко и голямо и няма кой даже да ги погребе, особено когато този враг е невидим дребен и не можеш да се бориш с него. Тогава едно време са заличавали целия град млади момко, но тези случаи ги упоменават бегло. Тогава гледай да не се окажеш в тозо град или село

132

Анонимен

преди 4 години

Бре бре, да си бездомник в Шотландия по добре от да си съвестен, усърдно работещ гражданин в България... Коката е скъпия избор за дупaри...... до къде ни докара тиквуна

131

Анонимен

преди 4 години

Пишещият тук за дядо и внуче да си вземе партакешите,главно банковата карта, и да се омита в някоя от неговите големи демокрации ! КЪШ!

130

Част 3

преди 4 години

- Но дядо, чел съм в книгите как след извънредното положение са последвали масови депресии, самоубийства, домашно насилие, разводи, и грабежи. Косвените жертви от мерките взети заради коронавируса, се изчисляват на хиляди пъти повече, отколкото жертвите на самия вирус! Освен това след години се разбра, че този вирус е заразил около 1/3 от световното население и процента му на смъртност е 0.1%.- Демокрацията иска жертви, дядовото. Законите трябва да се спазват.

129

Част 2

преди 4 години

- Но болните пенсионери със или без коронавирус, така или иначе умират. Такъв е животът, нали дядо? Никой не живее вечно- Така е, но от ЕС ни обещаха 2-3 милиарда лева, така че бяхме длъжни да забраним на хората да работят, да общуват и да живеят нормално. От тия 2-3 милиарда, ние гербаджиите захлебихме стабилно, и затова сега ти караш последен модел Мерцедес и имаш хотели и на Слънчака и на Банско, дядовото.

128

Част 1

преди 4 години

България, 2055г.:- Дядо, разкажи ми пак как фалирахте държавата преди 30 години!- За един месец умряха няколко тежкоболни пенсионери, от инсулти и инфаркти. Оказа се че са имали и коронавирус, дядовото. Бяхме длъжни да блокираме цялата държава, да фалираме хиляди бизнеси и да оставим на улицата стотици хиляди хора.

127

врели некипели

преди 4 години

Започнах с кодеин, а когато станах на 26, минах на хероин. От 4 години съм на кокаинот първото изречение ме загубихте

126

Не само в Шотландия

преди 4 години

Вчера слушах българка, завърнала се от Франция, каза, че пред всяка врата на магазини висял по някой бездомен клошар, който просел нещо за ядене. Явно е дошъл видовден, Господ ни праща сметката. Боко нали все него призовава, все го зове-"Ако Господ даде"!? Кой ли Господ чака, европейският или американският? Жална ни майка с такъв управник!

125

Анонимен

преди 4 години

Чувал съм за трокаджияот Чикаго който се е пенсионирал с 400 000$ в сметката.В България къщи,апартаменти и пр... мечтата му била да се върне в БГ-то и да си ходи за риба всеки ден.Обаче нъц.Викали му - ае майна ,нали щеше да се прибираш;? А той ...- с тея четири байпаса,само да стъпа там и са ме изтървали. Ами за какво си бхлъскал бе будала? Да не можеш една бира с кебапче да си поръчаш в кръчмата.Егати и живота.

124

Анонимен

преди 4 години

днес русофили те ще се появят с час Закъснение още не са се събудили в руската KoчиHa

123

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ 10 000 $ да взимаш, като те хване някоя болест с преизвестен край... пак на едно място с всички останали равен ще бъдеш....

122

Анонимен

преди 4 години

А сега не е комунизъм, нали? Пожарникар с объркан правоговор и наглец с военна униформа? Не е комунизъм, банката, безработицата и сметките ни дишат във врата.

121

Чикаго

преди 4 години

Да си трокаджия е една от най-мизерните и рисковани работи.Добре,че я прекратих.Пикаеш там,къде ядеш и спиш-в кабината.След 15 години такава работа,само Господ да ти е на помощ!Но ние-българите сме свикнали да се жертваме!

120

Американ

преди 4 години

Коментарите показват как хората повтарят грешките си цял живот! Комунизмът таман си отиде за добро и ето вече половината народ иска да се върне, щото свободата им тежи и искат като крави някой да ги гледа, те само да пасат и да ги доят.

119

Анонимен

преди 4 години

"Едва напоследък започвам да разбирам как през соца са ни пазили под стъклен похлупак от жестокия,грозен свят извън соца и какви късметлии и щастливци сме били,че сме живяли в източна Европа и през социализма!"Невероятен щастливец си бил, че са ти нареждали как да се подстрижеш и облечеш, cмeшник! От какво да те пазят, като нямаш воля и се поддадеш на тъмните сили, си заминаваш и никой не ти е виновен. Някои неща и забавления не са за всеки. Или имаш нужда от прегръдка и закрилник?

118

Анонимен

преди 4 години

Такива хора могат да предизвикат само отвращение в мен.Имам тежко заболяване и буквално всеки ден ми е борба с живота.А тия и.диоти здрави и млади сами си съсипват здравето.Ако бях здрав като тях можех да правя хиляди неща,които да ми носят радост от живота,а тези се дрогират.

117

Анонимен

преди 4 години

Явно дрогата е достъпна за всеки, не е като през 60-те само за "богоизбраните".

116

Анонимен

преди 4 години

Едва напоследък започвам да разбирам как през соца са ни пазили под стъклен похлупак от жестокия,грозен свят извън соца и какви късметлии и щастливци сме били,че сме живяли в източна Европа и през социализма!

115

K

преди 4 години

Абе откъде намират кинти за тая дрога, това е въпросът.