86

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Бадева роднина на БКП депутат Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради кражби.Материалите са в NOVA btv прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини подавайте сигнали в ДАНС и прокуратура.

85

тя

преди 4 години

Манолова беше дотук , повече никой не я "бръсне " !

84

Анонимен

преди 4 години

А Борисов се крие зад перваза на Министерския съвет, където преди два месеца измами сестрите, обещавайки им реки от мед и масло...Това е гербаджийско-патриотарска България: За властта - кувейтски стандарт в Правителствена болница! За народа - клинични пътеки и убийствени цени на лекарствата! За медицинските сестри - африкански заплати!КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

83

Анонимен

преди 4 години

Каво стана с тези сестри? Арестуваха ли ги?

82

Анонимен

преди 4 години

Предсмъртни конвулсии на БСП и евразийците. Може да е намесен и Славчо, от скоро в студиото му гостуват само рубладжии.

81

ББ- лъжец и предател

преди 4 години

Излъгаха ли мед сестрите, че ще им увеличат заплатите -излъгаха ги, излъгаха ли майките -излъгаха ги. И като не могат да управляват,все някой ги провокира некадърниците от ГРОБ. Излъга ли Боко за 5-те милиона и къщата в Барселона - излъга. Спря ли Боко Южен поток - спря го. Загуби ли България милиарди евро и 4000 работни места,в резултат на продажната му политика- загуби ги. И ако на Боко му платиха за милиони за предателствата му - сестрите, майките и целокупния народ загубиха.Тоя е престъпник!

80

Анонимен

преди 4 години

БСП да си траят.Не ни трябва смяна на куцо със сакато.Трябва нови хора,неизцапани от минали далавери.

79

Анонимен

преди 4 години

това БСП е цирк и театър май.който лъже си лъже, а който се лъже, се лъже... на пазара най лесно се намират тарикатите дет от мухата правят слон.а честните търговци мълчаливо седят и си продават стоката, достатъчно е да чуеш от тях една дума и да разбереш кои са тарикатите и кои истинските

78

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМЕ:

преди 4 години

ЗАЩО ОТ "ДАНС" ВИКАТ ЗА ТИЯ СЕСТРИ "ПСИХОЛОГ" , А НЕ "ПСИХИАТЪР"....!!!ЕТО ЕДНА---АДСКИ , ГРУБА ГРЕШКА!

77

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че е психично неуравновесена, ти гледа ли как се държи? Нормален човек няма да слуша Манолова и Нинова и да се излага като ***.

76

Анонимен

преди 4 години

Сега остана двете кукувици ,Мая и Корнелия да се сбият ,кой да оглави протеста от 5"сестри",за да е циркът пълен.Ако някой се окаже и бременен от прези....та ,сапунката е готова.

75

равенство и братство

преди 4 години

Ми *** да развърже кесията - личната, щото партийната я изпразни, и да помогне малко на отчаяните!Сестричките не могат да свържат двата края, ако не работят на 2 места, а на *** отрокът учи при гадните капиталисти у Америката.Що го не пратИ в мАсква, а?Социалистка! И маяМа - същата!

74

АЙДЕ НИНОВА....

преди 4 години

СКОЧИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И ПОКАЖИ НА ТИЯ МЕД.СЕСТРИ , НАКЪДЕ ВОДИ "КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА" НА БКП/БСП ...!АМИ ЧЕ , НАЛИ ТАМ Е "СВЕТЛИЯ КОМУНИЗЪМ" И "ВИЗИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ" , БЕ НИНОВА....!ПОКАЖИ ИМ ГО ЗА КОНГРЕСА...!!!!

73

Във всяка

преди 4 години

Държава от ЕС, след "психично нестабилна жена", Дариткова нямаше вече да е народен представител.

72

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу сестрите .... С ГЕРБ напред, Давиткова, Сачева ура

71

Анонимен

преди 4 години

Шефа на НСО да си подава оставката. Виси като пран чорап до някаква психично не неуравновесена лелка на перваза и пелтечи, че нямали свестен психолог.

70

Анонимен

преди 4 години

На БСП им свършиха парите , за това са само 5 "сестри"

69

пияница мистик

преди 4 години

ХАхахахаха :) Пълни пaлячoBци. "Протеста на мед. сестрите" с общо 5 кукувици участнички в него. Че те тези, дето искат да ги използват за целите си, *** тоест са повече от протеста ве...хахахахах :)))

68

Анонимен

преди 4 години

Щом 5 медсестри окупираха НС и направиха теракт, според охраната, Бог да ни пазиако дойдат 5 талибана

67

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Бадева роднина на БКП депутат Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради кражби.Материалите са в NOVA btv прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдатарестувани като Иванчева.В другите общини подавайте сигнали в ДАНС и прокуратура.