146

ЦК наБСП

преди 4 години

Дърпали я тази на перваза.Ако не бяха я дърпали и беше паднала щяха да ревнат защо не бяха я дърпали.

145

ООООХ...

преди 4 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ И ВИЖДАМ КОЛКО НЕОБРАЗОВНИ ХОРА ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА - КАКВО СЕ ЧУДЯ ТО СЪЩОТО Е И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЛЕКАРКАТА ОТ ГЕРБ КАТО И СЛУШАМ РЕЧИТЕ ГОРКАТА АКО Е ЛЕКАР КОЛКОТО Е ПОЛИТИК ГОРКИТЕ ПАЦИЕНТИ - АКО ГИ ИЗРЕЖДАМ ТЕ СА МНОГО КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА НС -ЗАЩО ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ГОВОРИТЕ С ТАКАВА ЗЛОБА КАТО ЧЕ ЛИ ИСКАТЕ НАРОДА ДА ВИ ПОВЯРВА НА НЕЩО ИЛИ СЕ СТРАХУВТЕ ОТ НЕЩО???? ПРОТИВ БСП СТЕ НО ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОТ БСП СА МНОГО ОБРАЗОВАНИ ЛИЧИ ИМ ГОВОРЯМ КОМПЕТЕНТНО

144

Старост Нерадост

преди 4 години

Сестрите поостаряха и не ги спохожда оня червендалест господин, с голата глава и двата кожени куфара. Вътрешното напрежение расте и вместо в семейни скандали избива в социални искания. Ами не се развеждайте бе момичета, за да има на кой да вдигате скандали на стари години, не да ми висите пи прозорците на Партийния дом и по реверите на политиците.

143

Нисък комфорт

преди 4 години

Ами,ако направят сестринските заплати 1220 лв. , то ще помоля директора на болницата да ме преназначи от лекар като мед. сестра, защото сега основната ми заплата е 800 лв. Обещавам и касинка да нося! Остави, че ще получавам с 50% повече като мед.сестра, ами ще спя спокоен от мисли, дали няма да сгреша и да умре някой пациент. Като доктор нося и наказателна отговорност, като сестра никаква - "доктора така ми нареди"!

142

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам БСП пред Мая,макар че пак си избраха Нинова.

141

Дисидент

преди 4 години

Както е тръгнало, днес сестрите, утре други. Основа за всичко е некадърността на ГЕРБ.

140

Кой

преди 4 години

Как така кой да оглави притеста? Защо трябва да се налага мнение, че трябва да е БСП или Мая Манолова? Протеста трябва да се подкрепи от обществото, от всички нас. Звучи грозно и непочтено шевката на ГЕРБ в парламента да намеква, че сестрите са ненормални. Ненормална е политиката на властта към хората.

139

Анонимен

преди 4 години

Нинова победи Манолова! Мед. сестрите вече си обраха крушите, площада е свободен. Следва групата на Йоло Денев!

138

Лакта

преди 4 години

Има ли значение кой ще подкрепи протеста, щом крайният резултат е покачване на доходите?! Ми, стойте си с мизерните заплати, щом ви е важно кой кого подкрепя. Рая.

137

Мая от Рая

преди 4 години

Има ли значение кой ще яхне протеста, щом резултатът ще е увеличаване на доходите?????? Днес на сестрите, утре на други и така. Стойте си със смешните заплати, щом ви е важно кой кого подкрепя. Рая.

136

я бе

преди 4 години

Значи излиза, че, ако Манолова или БСП не бяха "яхнали" сестрите, те щяха да си живеят доволни от заплатите си. Защо, когато човек протестира, че парите му са смешни, вечно това е провокация?

135

Анонимен

преди 4 години

Ех това БСП. Не съм негов привърженик.Ама ей така следя ви герберски тролчета. Кеф ви е да го оплщвате. А ако го няма него,Интересно какво ще оплювате? Ааааа да.Юе се сетите Едва тогава.Че и др Борисов не е вече цвете за мирисане! И едва тогава ще му биете шута. То така беше и с Иван Костов.Те децата не помнят щото ги нямаше още -:) Но ние помним!!!-:) В "политиката" Е важно да хванеш балъците на мига. Тези които гласуват за 1 път.А те гласуват за това.Което жиждат "мнозинството" ! -:)А кои са

134

Смях

преди 4 години

ДНЕС БГ каква битка,какви пет лева! ФАЛШИВА НОВИНА! Както винаги бойковите медии си правят едно и също.Български Лекарски Съюз са фашизоиди!

133

Щерю

преди 4 години

Хората през изминалите векове хилядолетна история са разбрали, че жените не знаят точно какво искат. А, ако ги издигнат на власт, - че още по- зле става...

132

Анонимен

преди 4 години

БСП-то винаги са били пръдльовци в политиката,тях ги бива за атентати,за партийни мероприятия,за лозунги,стачки и т.н.!

131

Анонимен

преди 4 години

Нали ***? -:) Даже и за "мигрантите" спряха..Гърците си опъват нервите с тях..др Борисов в този момент.По какъв ли въпрос "работи"? -:)

130

Мунчо

преди 4 години

Много съм притеснен..... няма нищо срещу Русия....

129

Анонимен

преди 4 години

На крадливи гробари хората им пречат , вдигнат заплатите с 10 процента а всичко друга с 80 и се сърдят даже крадливи бацили , оставка

128

българин

преди 4 години

Хайде стига вече с това " БСП"! Дайте КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ГЕРБ!!! Ама НЕ!!! Защо бе "писарушки"? Не ви ли стиска още?! -:)

127

Сега

преди 4 години

Като са толкова ербап тези уж сестри защо никой не ги подкрепя нито БЛС, нито КНСБ, нито другите сестри, а само БСП и Манолова, и вместо да си изпълняват дълга на работното им място си седят на топло в Партийния дом и си пият натурален сок, като са им малки заплатите да напуснат и да работят друго