126

митрофан

преди 4 години

До опетков Защото на директорите не им пука за сестрите.Искат да имат доктори,а от там и отдления,от там пациенти,та да могат да лъжат здравната каса.Ако не ти е ясна схемата,попитай някой познат от някоя болница.Колко станаха случаите на фиктивни дейности,а са заплатени от здаравна каса.

125

Няма как този акт

преди 4 години

да не бъде определен като провокация.Ако сестрите искат промяна,се свиквапрофсъюза,взема се КТ,събират се съответните комисии от МС и НС,решава се какво може да се направи,определя се срок,следи се за изшълнението,търсят се виновните ако не се спазва.А това бе провокация към всички институции и към гражданите(чакащи на кръстовището).Провокация организирана и водена от някого,целяща дестабилизиране не само на здравеопазването,но и на държавата,Жадните за власт използват долни средства и методи.

124

опетков

преди 4 години

До Анонимен116 Как да нямаше проблем. Протестърите тогава ги съдиха дълго време.

123

опетков

преди 4 години

До митрофан Това, че са малки заплатите им зависи само и единствено от преките им шефове-доктори със заплати по 60 000 лв на месец. Защо не отидат в конкретните си болници и да се хвърлят там от прозорците.

122

Анонимен

преди 4 години

Да се качват и двете кикимори на някой висок джам и да се мятат от там

121

Анонимен

преди 4 години

Това е отчаян опит на Корнела,Маямата и БКПДПССЛАФЧОВАТАБАНДА да предизвикат..нещо.Накрая ще излезе пак едно нищо,лошото е че Борисов е много плашлив та уйдисва на акъла на всеки нагляр.От небето си личи че са платени въпросните другарки,една година и половина ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА в центъра на София.На мен обаче не ми е забавно ама никак защото побеснявам заради такива идио..тщини който и да ги прави.

120

Абе

преди 4 години

"Бойкотирането на сградата.." ?!?!?!?!Цветанова, отвори си някой български тълковен речник и прочети какво означава "бойкотиране".

119

чичо

преди 4 години

Колкото и да слагате минуси против тия дето защитават сестрите,на народа не можете да промиете мозъка.Това което се вижда в общ план е голям страх на герберите защото властта им е към края си.Но и сестрите имат трески за дялане.Помня много добре когато заявиха на предишния протест-"Ние не искаме да сваляме правителството".Да, искат да си оправят заплатите за което са прави,но не само техните.Трябва всички заедно,целия народ!

118

митрофан

преди 4 години

До Анонимен Наистина им са малки заплатите.работят в две отделения в болниците,дават дежурства понякога 24ч.само и само да си докарат повече пари.Говоря за сетрите в държавните,ане в частните болници и клиники.

117

Анонимен

преди 4 години

Лекарите и КНСБ се разграничиха и правилно.На тия аз да бях шеф на правителството щях да заповядам хубавичко да ги окъпят в чест на 8 март.Платени ку.чки,кой им гледа децата,кой им заработва заплатата?Те са за затвора,как може да се допуска подобно цирково шоу в държавна институция,пусто дърво неокастрено.Това племе само диктатура и гърч го държат дисциплинирано.Дадоха му сЛободия и трий56374сет години му гледаме сеира.

116

Пешо

преди 4 години

"Оглави" не е точната дума, а кой да "яхне" протеста! Позната шумкарска тактика!

115

митрофан

преди 4 години

Оставете сетрите.Не се намесвайте.Синдикатите да си влязат в ролята на защитници на здравните работници.Манолова вече не е омбутсман и няма работа при тях.Нинова е вечната страдалница.Лекарите да не се разграничават,ами да им помогнат.

114

Анонимен

преди 4 години

корнела да се качи заедно с маямата на покрива,може и да скочат ако искат,айде бе жертвайте се в името на комунистическата солидарност

113

анонимен

преди 4 години

ех по наше време тия протестиращите щяхме да им съдерем *** от бой и после на камионетките и право в белене или на кариерите краи ловеч да чукат чакъл тогава полицията биеше и имаше ред а сега всеки върши това което не му е работа

112

Анонимен

преди 4 години

Защо 1990г. нямаше проблем симпатизанти на СДС да щурмуват Партийния дом, а днес има ?

111

ДАНС

преди 4 години

дна община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини изобличавайте и давайте сигнали директно в ДАНС и Прокуратурата.

110

Калеко Алеко

преди 4 години

Абе все се каня да питам - Мая Костинбродска като каква се изживявава сега ? Като Омбудсман ли ... като кметица на София ... или като адвокат на братя Галеви ... или пък ще оглавява протестите на някой лекарски съюз, за защита на пациентски организации ... ???

109

Koledar

преди 4 години

До ДАНСtocno taka

108

Анонимен

преди 4 години

До Пенсионер Забатачиха ги от царското правителство и тройната гнойна коалиция ,като стопираха всички реформи в здравеопазването

107

Анонимен

преди 4 години

До до ДАНСА твоето име "До Данс" ли е?Или като другите позитански въшки си клавиатурен герой,кажи мишко?