57

Анонимен

преди 4 години

Други решават кога България да влезе в ERM II и еврозоната.Лойко стои на прага като просяк и се моли да го пуснат в чакалнята.Българският народ не иска в заната, защото знае, че зона е затвор.

56

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да влизаме в еврозоната. Изобщо евроинтеграция трябва да се спре защото сме в тотална катастрофа,и ЕС ни вреди,не ни помага.

55

Анонимен

преди 4 години

веднага ще го усетите по горивста

54

Анонимен

преди 4 години

На мен животът с нищо хубаяо не ми се промени като влязохме в ЕС. Преди 8 год. 1400 лв стигаха да живее човек нормално горе-долу. Сега за същото трябват към 2500лв. След 8 год ще са нужни към 4000.Какъв е тоя телешки възторг евро,Евросъюз?! Крадлив дедо ви го каза? Имате собствени жилища.Тряя ви ги земат.Тва е. Ае че трябва да се ходи на работа. Верно сте ужасно глупаво население.

53

Анонимен

преди 4 години

България ще изпадне на трета скорост със или без еврото защото никой няма да развива бизнес в толкова малък пазар и без работна ръка. А такава няма и няма да има. След 20 години работещите българи ще са 500 хил. Не ви се вярва? Сами пресметнете като на година намаляваме със 150 хил. Това е нашият проблем, но ББ не се интересува. Той слуша шефовете, а те му казват да въведе еврото. Явно трябва да ни затрият по-бързо, 20 години е дълъг срок.

52

моето мнение

преди 4 години

За курса ще повярвам когато премахнат спорната поправка в закона за БНБ! Преговарящите от наша страна трябваше ясно и точно да заявят пред ЕЦБ какво ще се случи в БГ ако бъде вкарана тази поправка в закона на БНБ. Аман от преговарящи от типа "Yes Sir"!Когато се преговаря с ЕЦБ трябва да бъдем твърди и да умеем да кажем твърдо и аргументирано "No Sir" за да ни чуват и уважават! Иначе лошо ни се пише!

51

Wse

преди 4 години

90% от тези против еврото, са същите г-алфони, които преди бяха против влизането в ЕС.

50

Зозо

преди 4 години

Да припомня на ***: Самолетът Ф-16, Белене и тръба йок! България в Еврозоната и Шенген.

49

Зозо

преди 4 години

До ЕС вече замириса!Хахахааааа, то ЕС да не е СССР да се разпадне :)))))))))))))))))))))))))))))))Най-простите хора са руските ***, пак сънуват Сталин и червената армия на Дунав :))))))))))))))))))))))))))))) Свърши вашата комунягииииииии....

48

уно моменто

преди 4 години

Здравейте, полуевропейци! Закъснявате ли за чакалнята на ке.нефа на еврозоната?

47

Зозо

преди 4 години

Ревете ли ***, ревете ли?

46

ЕС вече замириса!

преди 4 години

Докато дойде време за еврото, ЕС вече ще се е разпаднал. Не виждате ли, че започнаха да се карат за пари, а това стане ли, мирише яко! От нас нищо не зависи, гнието започва отвътре. Германците започнаха да роптаят, а и започнаха да гърмят, скоро ще има катаклизми!

45

до 60

преди 4 години

От 40год името е Санкт Петербург. В Перник нямат вода. Така че не се хвали колко си напред.В Рударци токът спира през час.

44

Анонимен

преди 4 години

2.5 милярда на година ще плащаме на ЕЦБ за нищо. Аз не съм съгласен да платя 1000 евро на година от джоба си за подобна глупост. Защото за работещите в България 2.5 млн. сметката е толкова. Вие искате ли да плащате?

43

до True

преди 4 години

Не мислете толкова ограничено.Това ще обхване всеки аспект на животът в България.Вие така и не успяхте да дадете отговор на въпросът ми?Как еврото ще накара заплатите да се повишат след като 1 евро е 2 лева.И от средна заплата 1000 лева това означава 500 евро.При изравняване на цените в евро ще се получи увеличение с между 40-100%. Това означава че хората в България ще обеднеят тройно или четворно.Вие ми говорите за комунистическа идеология.

42

gf hf mf :>

преди 4 години

При сегашната минимална пенсия и заплата от около 220лв и 610лв, колко добре само звучи обърнати в евро - 110евро пенсия и 355евро заплата, нали? Чудно. :)

41

Браво

преди 4 години

Колкото е по-неграмотен един човек,толкова повече е против България да бъде в една финансова система с Европейския Съюз.А обикновено подобни хора си падат и по леви идеи-някой друг да бачка,ама по равно лапачка!

40

Анонимен

преди 4 години

Жо, не сме 1970-та.Цъкни в тубата да видиш как живеят руснаците.Доста по-добре от теб

39

Анонимен

преди 4 години

До до Trueикономическите ви аргументи се изчерпват с цената на сиренето, цената на билетчето и мерезето. Четете качествени и смислени неща, другари. Дилетантството ви е пословично.

38

Жо

преди 4 години

ДАЛАВЕРАТА е да си обърнеш левовете в рубли!За всеки 1000 лв ще получиш 35 200 рубли.Ако имаш 30 000 лева ще станеш милионер в рубли.С тях в Рассия можеш да си купиш "Волга", която върви в комплект с една Олга!Русофили, милионите ви очакват!Не се мотайте!