117

Анонимен

преди 4 години

много им се иска да ни лапнат и бързат преди на народа да му светне и да изрита гербавата антибългарска по.миятия приказки ги разправяй на чехияунгарияшвецияданиянорвегияполшавсе бедни даржави дето е искат и да ви го помиришат евротоако народа смъкне тия ***- ще ни хванете в еврото на куково лято

116

Анонимен

преди 4 години

Свърши се! Да плачете и да не плачете, цените отлетяха. Може да закъснеем за "чакалнята" , може и да не влезем в нея изобщо. Това няма значение за пъргавелковците. Щом само се заговори за евро, всички изприпкаха да повишават цените, нищо, че още не се вижда и на хоризонта евро! За по-сигурно! Пък, ако вземе даже да се гътне и проклетия борд! Толкова силно го искат това нещо някои!

115

15205

преди 4 години

Този куурс ни хвърля в тотален срив, именно. Заплатата ще стане 450 евро, а ми предстои пенсиониране. Но сметката за ток - 80 евро. Билетчето за трамвай ще бъде 1.60 евро. Не споменавам спестяванията, защото нямам. На личната лекарка за, да ми откаже направление, ще броя 3 евро. За това положение се погрижиха всички управляващи през последните 30 години.

114

62725

преди 4 години

До ..Много по-лесно е проевро настроените да се заселят в някоя страна в ЕС, а антиевро настроените да си останат тук с валутен борд. Така няма да има нов повод за взаимни нападки и обвинения и всеки ще живее в съгласие със своя възглед. Анти евро не означава неременно проЕвразия, да сме наясно.

113

..

преди 4 години

хората, които не искат Еврозона, която е част от европейския ни път и част от това да станем някога и ние нормални хора с нормално ежедневие, да заминават още сега за ЕВРАЗИЯ/ РУСИЯ И всичките им реципрочни.

112

Shark

преди 4 години

До 124. Когато започне да работи и да вкара в затвора евро-краварските *** по същите 2 параграфа!

111

Анонимен

преди 4 години

Тук се подвизават едни немско-френски ***, агенти на немско-френският проект. От там получават възнаграждения явно за да заблуждават българите да се откажат от националната си валута. Като махнем рубладжиите, тези какви са - ЕВРАДЖИИ. Купили са душите им само че с ЕВРО. Който продава душата си за чужда валута не е ли продажник?С какви очи призовават Гешев да мачка хората които си искат българският лев?

110

Анонимен

преди 4 години

До :DЗабравяш че беше забранено на физични лица да купуват долари, после МВФ рекетираха Луканов да разреши до 1000 долара, а после Костов го отмени и всички се юрнаха да купуват доларе въпреки че имаше визи ио нямаше как да работят в ЕС и САЩ за долари и марки. Разрешиха и огромен брой пирамиди, валутни бюра и банки и те скриха всички банкноти в долари и вдигнаха курса на 2000 лева, който и сега е 1820 лева близо но по костовите левове 1,82.

109

Анонимен

преди 4 години

Еврото няма да ни спаси от бъдещи кризи и напротив, ще ни накарат да плащаме дългове на другите държави. Чакалнята означава отклонение плюс-минус 15 % от курса на лева, което е загуба -200 лева на заплата от 1000 лева примерно.

108

Анонимен

преди 4 години

До Костов"ти и сега жеш да си ги смяташ в евро тези неща. Смяташ 1 евро = 2 лева и готово. на ум ножеш да си ги смягаш колега."ИМА ЕДНА МАЛКА НО МНОГО СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА: - ПО ТВОЯТА ПРЕПОРЪКА СКОРО МОЖЕШ ДА СЕ ОКАЖЕШ НАНОВО В " ЕФЕКТА ВИДЕНОВ" И ДА КОНСТАТИРАШ ЧЕ НАНОВО СА ТЕ ПЛАДНЕЖКИ ОБРАЛИ -ТОВА СМУЩАВА ЦЕЛУКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОДМОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БАНКОВИ СМЕТКИ В ЛЕВА/ЕВРО ПРЕМАХВА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТЗАПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ! ИМА ЗЯЩО !

107

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера защо се притесняват червените бабички за спестяванията си , които и без това така охотно изхвърлят от балкона на ромските телефонни измамници?А после реват и че държавата ги развъждала, а по тоя начин за благосъстоянието им са виновни тъкмо те!

106

Анонимен

преди 4 години

ГЕШЕВ??КОГА ЩЕ ПОЧНЕШ ДА РАБОТИШ И ДА ВКАРАШ В ЗАТВОРА РУСКИТЕ *** ПО 2 ЧЛЕНА ОТ НПК:1.ВСЯВАНЕ МАСОВА ПАНИКА2. ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

105

Анонимен

преди 4 години

ми ся ко праим, рубладжии?главната ви опорка падна, бегайте до фабриката за *** в петербург за нови внушения, айде!

104

бай х

преди 4 години

Зам.-шеф на ЕК: България ще влезе в ERM II и еврозоната със сегашния валутен курс...... .... а със какъв курс ще излезне от чакалнята се пита в задачата ?

103

Какво им пречи Лева

преди 4 години

Това са държавите които са запазили националните си вълути и не са към Еврото:Дания, Швеция, Унгария, Полша, Румъния , Англия , Хърватия, Чехия, България. Също и Норвегия Швеицария но те не са членове на ЕС. Влизането в Еврото е лесно , но излизането е трудно.

102

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Интересно, а как ще излезе, на гол тумбак чифте пищови ?

101

Анонимен

преди 4 години

Администрацията се увеличава, нетното население намалява.Бюджетът на ЕС се свива, кохезиите намаляват.Няма от къде да се краде толкова и тъпо няма пари.А тия Поршета, яхти и слугини, лапат.Затова да вдигаме данъците навсякъде и да махаме борда!Като минем към еврото и разкараме фискалните бюджетни ограничения, можем дори да дигнем заплатите 2-3 пъти (и цените разбира се), да прибираме повечко евра в бюджета и да си го делкаме по нашенски.Това ще ни направи абсолютни шампиони по нарастване на БВП.

100

:D

преди 4 години

Нека се върнем малко назад:1981: "В България СПИН няма и не може да има! Той противоречи на ценностите на Развитото социалистическо общество!"1991: "След като либерализираме (освободим) цените на стоките и услугите, тя няма няма да се повишат!"1996: Виденовата зима "Който купува долари над официалния курс прави неизгодна сделка!" Малко по-късно 1USD се обменяше за около 3000.00лв.20XX: "ЦКБ е банката на държавните институции. Тя няма как да фалира".А сега разбрахте ли защо не вярваме?!

99

Зозо

преди 4 години

До Народе???На българския лев му видяха сметката *** 1996г.-1997г. Ако не си разбрал от 1997г. сме на дойче марка, после на евро. Аман от прости ***!!!

98

Анонимен

преди 4 години

Ще бъда страшно изненадан ,ако мафиотският режим у нас пропусне такава идеална възможно да оскубе *** ката Банатска гъска. Мдаа-ще хвърчи перушина...