37

Анонимен

преди 4 години

Левът ще се онесцени каквото и да ни приказват.

36

до True

преди 4 години

Какво общо има комунизма.Искат да ти гепат едни кинти.40млрд лева.Политиците искат да си обърнат заплатите в евро личните заплати.Вече ще получават 7000-8000 хил евро.Отделно че ще могат да теглят още кредити за да строят безмислени инфраструктурни обекти на тройни и петорни цени. Къде видя комунизъм. Ето и сега казват-"билетчето за градски транспорт в Австрия е 2 евро" Сиренето е 10 евро.Хубавото месо 15 евро.А сега ги сметни на бг доходите с 500 евро заплата и сметки.Нацията ще изчезне.

35

Анонимен

преди 4 години

Комуниста иска на еврото да пише рубла и знаеш ли колко бързо ще го приеме...И за курс няма да пита.

34

Анонимен

преди 4 години

Европейската номенклатура си търси балъци да им запълнят бюджета за да си живеят наволя на наш гръб.

33

Анонимен

преди 4 години

Имаш 500 евро, каквото и да стане си имаш 500?.

32

Просвещение

преди 4 години

Червените дърдорковци първо да се позаинтересуват за какво иде реч.Или поне да проучат как се отрази еврото на прибалтийските републики,които бяха и са във валутен борд като нас!

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПич, ти разбираш ли, че при такова мърдане, след 20 години фиксиран курс ще има погроми. Ще има протести и предсрочни избори. И няма да са само маргиналите на Радев, а всички.

30

Анонимен

преди 4 години

Ще вземе ли ЕЦБ валутнуя ни резерв, колко милярда евро на година ще плащаме за да сме в евро зоната, ако Италия фалира ще плщаме ли сметката заедно с Германия? Да получим отговор на тези въпроси, а не да ни говорят клишета.

29

Анонимен

преди 4 години

Имаш 1000лв. мърда курса с 15% нагоре а той ще вече имаш 850 просто!

28

Анонимен

преди 4 години

До TrueНема да стане. Комуниста винаги му е крива системата, капитализма, световния заговор. Ще вият на умрело и ще си искат лева с години.

27

True

преди 4 години

Влизането на еврото,означава окончателен погром над комунистическите халюцинации!

26

Анонимен

преди 4 години

До БравоОбаче това може да се каже и за държави неприели еврото.Разбираш ли 100 километра в час и при стара жигула и при нова ес класа са си 100 километра в час.Ония да в ес класи затва са добре.Ние сме в старата жигула. Паричната единица като вид няма да промени социалният статус.Тва е все едно да кажеш -Доналд Тръмп се вози на самолет марка Боинг.Аз също пътувам с Боинг.Аз съм Доналд Тръмп.Е такива са ти разсъжденията.

25

Анонимен

преди 4 години

Французите обедняха осезаемо при въвеждането на еврото. Ние обаче "няма изобщо да почустваме промяна" . Напротив ще станем "по-добре".

24

Е

преди 4 години

Важното е,че НИКОГА няма да се върне кошмарът 1 долар-3000 лева,а заплатата 10 долара,както по времето на светията Виденов!

23

Браво

преди 4 години

Няма държава,която да е приела еврото и да е зле.Факт!За това воят на турци,комунисти и *** ше става все по-силен и злобен!

22

Анонимен

преди 4 години

Добре вие кво си мислите?Че заплатите ще станат от 1000-1200 лева и ще ги превърнат в 1500 евро? Ще бъдат 500-600 евро.Ще ги направят цените като в Гърция или Австрия.И как се живее в Гърция или в Европа с500-600 евро?Много мизерно ,нали.? Или мислите че ще почнете да получавате по 5000-6000 евро като нормалните хора? А защо сега не получавате 10000-12000 лв месечно? Защото не са евро?

21

Неизбежно

преди 4 години

Да ревете и да не ревете,България приема еврото и влиза окончателно в семейството на развитите държави!На който не му харесва-потурите,феса и на Ориент Експреса!

20

Хахахх

преди 4 години

Оф,мале...гърците не са спекуланти,ама хич...

19

Уф

преди 4 години

Гърция не беше във валутен борд,когато влезе и за това имаше сътресения.Про балтийските държави,със същото положение като нас-нямаха никакви проблеми.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия дано не приеме еврото, че цялата еврозона ще изгори. Все едно в каца мед лъжичка лаййно. Русия далече!