77

Kkk

преди 4 години

Наясно ли сте , че еврото е втората най-силна и разпространена валута в света след долара. Ако искаме да се развиваме трябва да влезем в евродоната и да премахнем задържащия ефект на борда. Ако учим, работим добре и спазваме правилата, икономиката ни ще расте , а инвестициите от чужбина ще се увеличат. Държавата сме ние и ние със собствените си действия и усилия рисуваме положението , в което сме. Никой не ни е виновен за мизерните условия , в които се тъпчем един друг

76

Ром"с

преди 4 години

Ханке е артист и получава дивиденти от БНБ заради валутният борд ,та затова и му трепереше брадичката от злост .че нашите искат да му спрат хранилката от милиони евра всяка година като се премахне валутният борд.Той заплаши Ваньо Костов,подхвърлийки заплашителна реплика към ..Иван Костов....тъй като Костов преди седмица бе казал,че Ханке не е бащата на "валутният борд" и е време да се освободим от оковите на "валутният борд".Не съм костовист,но този път съм съгласен с него-Костов.А статията +++

75

Анонимен

преди 4 години

За щастие, България никога няма да влезе в ERM II.

74

Костов

преди 4 години

До НАПРАВЕТЕ ГОти и сега жеш да си ги смяташ в евро тези неща. Смяташ 1 евро = 2 лева и готово. на ум ножеш да си ги смягаш колега.

73

Анонимен

преди 4 години

Горанов се кълнеше, че ни приемат в чакалнята до 30 април. Поредния шамар ала Шенген. Чакаме следващата отсрочка.

72

НАПРАВЕТЕ ГО

преди 4 години

НАЙ ПРОСТО И ЕФЕКТИВНО ПРОБЛЕМЪТ СЕ РЕШАВА КАТО ВСИЧКИ СМЕТКИ,ВЛОГОВЕ И БАНКОВИ ОПЕРАЦИИ В БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ ЕДНОВРЕМЕННО В ЛЕВА/ЕВРО.НАПРИМЕР: ОТ 01.03.2020 ВАШАТА СМЕТКА И ОПЕРАЦИИТ В НЕЯ СЕ ПОКАЗВАТ ЕДНОВРЕМЕННО В ЛЕВА И ЕВРО ПРИ ФИКСИРАНИЯ КУРС 1.95583.ВИЕ ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗВЪРШАТЕ ПЛАЩАНИЯ И ТЕГЛЕНЕ В ЛЕВА ИЛИ ЕВРО ПО ВАШ ИЗБОРТОВА Е РЕАЛНО РЕШЕНИЕТО СРЕЩУ СТРАХОВЕТЕСЛЕД КАТО ПИШЕТЕ ЧЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ - НАПРАВЕТЕ ГО РЕАЛНООСТАНАЛОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

71

Зозо

преди 4 години

До ДО ЗОЗО ФАШИСТАХахахахаааа, *** от безсилие взеха присъди да раздават :))))))))))))))))))))))))))Никога повече БСП няма да е на власт. Това е положението. Оръжието против комунизъм ЕГН работи ежедневно. Дрътите *** намаляват ежегодно с около 50000Копейковците са безпомощни и прости, дръти, тъмночервени чемшири...

70

Rock of Ages

преди 4 години

Да, ще влезем в чакалнята при сегашният курс, но дали ще излезем от там при същия? Валитният борд е най-доброто нещо, правено досега от управляващите.

69

Анонимен

преди 4 години

Влезе ли еврото и ще трябва отново да си купуваме кесии за да си държим в тях монетките, защото на нашия мизерен хал с доходите, в джобовете ни ще дрънкат само евро центове и доходите ни ще изглеждат още по-смешни.

68

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нашият ***... - Празнодумец "Храбър" се закани да напълни площадите... - но опорочи поклонението пред дякона Левски... - стотина платени пенсии, които, дори не можеха да свирят и им изпопадаха ченетата...

67

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая им свиха сърмите на тези бюрократи от ЕК и ЕЦБ, които искаха да ни пипат курса. Сигурно някой политик като Макрон им се обади да им напомни кой командва там и да си затварят устата, понеже ако ни пипат курса ще се откажем.

66

Анонимен

преди 4 години

За икономическите ползи не мога да съдя-не съм компетентен.Но като всеки и аз познавам хора които се разведоха.Та при тези които нямаха общи неща мина леко.При тези с деца,фирми,имоти беше касапница и пир за адвокатите.И по тази логика-ако все пак ни се наложи да напуснем някой ден ЕС- чисто теоретично-колко трудно ще е ако с британците беше такава сага?Или пак ще се кълнем ,че е от векове за векове?В политиката всичко става,нали?

65

пияница мистик

преди 4 години

Знаете ли коя е най-веселата част? Ами че тук 15-20 пенсионера и 10 трола пишат като сбъркани, а нищо не зависи от тях. България си е в ЕС и НАТО, сега и еврото ще приемем, Бойко пак, за пореден път ще спечели изборите и няколко от тях ще умрат от злоба, поради инфаркт или инсулт и нищо няма да променят в дневния ред на България :)))

64

Анонимен

преди 4 години

Руските тролчета, хайде като не искате интеграция с ЕС да си ходите на изток в прекрасната неинтегрирана Русия.

63

Waffen SS

преди 4 години

Пътя към ада е покрит с добри намерения

62

Bad Company

преди 4 години

Четох в един друг сайт , че в моя град на ларгото са организирали подписка против еврото . Другата седмица се прибирам и най вероятно ще прочетете по сайтовете: "Наритани червени тиквички барабар с масичката и хартиите"

61

gf hf mf :>

преди 4 години

До 73,Може и на четвърта скорост да паднем. Като се има впредвид, че последните няколко години децата родени от ромски произход са половината от всички и без това малко родени, от там да търсят работна ръка.Дали ще има кой да да плаща пенсиите на сегашните млади хора?След 50г. нищо чудно да станем чужда територия, или такава, в която самите българи да са малцинство.Очертава се страшна картина, но на кого му пука в парламента? :)

60

Анонимен

преди 4 години

Няма никакво значение дали ще влезем в зоната. Важно е да се развърже левчето. Да оправим вътрешната задлъжнялост и да прилапаме парите на хората. Иначе следва фалит на държавата, защото нямаме право да печатаме левчета повече от наличният евров резерв. Левчета са ограничен ресурс с обем равен на ? резерва.

59

Пролетарий

преди 4 години

Как ни чакат с това евро на пусия изгладнелите за кражби корумпирани политици и ненаяли се чорбаджии-изедници... До кокал ще ни оглозгат тези мародери.

58

запознат

преди 4 години

Господа управляващи, обръщането на леваците в евраци е само началото. Ако не премахнете спорната поправка за курса в закона за БНБ, следва преместване на евраците от банките в БУРКАН-БAНК и декапитализация на банките. Трябва да договорите и влизането в банковия съюз да става чак когато влезем в еврозоната, както това го направи Хърватия. Докато сме в ЕРМ2 ако фалира българска банки, ЕЦБ няма да я спасява. Ако обаче фалира западна банка ние ще сме длъгни да учстваме в нейното спасяване.