62

NoFace

преди 4 години

До "Секса ли е най-важното в живота герберасти,или да се научат на важни неща,които ще им помогнат да се адаптират в живота?!"Не, разбира се. То сексът не е част от живота! Нееееее. Всички сме се пръкнали с непорочно зачатие. Ама че гумени глави се навъдиха!!!! Преписвам много показателно заглавие от друга медия: "Когато сексът е тайна, сексуалното насилие остава невидимо"Завирайте си главите в пясъка, после се чудете защо има толкова проблеми.

61

гост

преди 4 години

не е лош ,ама си остава скъсан г а л О ш

60

Анонимен

преди 4 години

2222, мислех да му напиша на човека нещо такова, ама си викам айде няма нужда..."Баща ми ако знае какви ги върша тука, ще ме убие" - това съм го чувал толкова пъти, че не е истина. И всеки си вика "Бе то мойто дете не е такова".

59

Анонимен

преди 4 години

На тоя по-долу да кажа, че детето ми на 10-12 години го водех за ръка до училището и пак за ръка го връщахТова нищо не значи. Един познат не откъсваше очи от дъщеря си, докато един ден една от учителките не му казала, че щерка му в училище не откъсва очи от телефона. Като го провери, беше после в шок една седмица. Това с кафетата беше образно, те сега имат стотици канали за комуникация и постоянно излизат нови. Даже по барове не ходят, не са като нас.

58

2222

преди 4 години

До 1111Ох на батя, като бях в университета най-обичах тия първокурснички дето до 12 години все за ръчичка са ги водили. И не само аз, всички ги обичахме - често и по няколко наведнъж! Да си призная, и на тях много им харесваше.

57

Калигула

преди 4 години

Ами ако някой родителите на "пострадалите" деца бе хвърлил един *** в сградата на сектата, може би тоя нямаше да говори глупости, но уви в Перник са останали само мишки, а хората са измрели от жажда.

56

Анонимен

преди 4 години

Секса ли е най-важното в живота герберасти,или да се научат на важни неща,които ще им помогнат да се адаптират в живота?!

55

1111

преди 4 години

На тоя по-долу да кажа, че детето ми на 10-12 години го водех за ръка до училището и пак за ръка го връщах. Не е седяло по кафетата. По закон децата до 12 години не се оставят без надзор от възрастен обаче за секс може да им се говори и разяснява. Как не бе!

54

Анонимен

преди 4 години

Децата в такава ранна възраст трябва да се учат на други неща,когато навлязат в пубертета може. Но явно целтта е да се бъгнат мозъчно съвсем млади, чисти,и беззащитни деца.

53

Рашко

преди 4 години

В България е нормално да биеш децата си, да си лягаш с десетгодишната си дъшеря/син, да пребиваш жена си, да опоскваш пенсията на родителите си, да псуваш като каруцар, да не спазваш никакви правила и закони! Не е нормално обаче да говориш за тези неща, особено пък в училище, за да научиш поне децата си да бъдат НОРМАЛНИ! Генитали рисували...генитали сте вие бе *** - женски!

52

Георги

преди 4 години

Какви са външните специалисти - тия от държави с пълен социален разпад ли ? България все още е от малкото държави с патриархално общество. Явно това е трън в очите на тия с обратните наклонности и специални потребности. Винаги е имало извратеняци.. дори в миналото такава разврат е тръгвала и от църквите. Всичко не морално и не естествено малко по малко умира. Така че и тази мода ще умре.

51

Нено

преди 4 години

Абе тия са ненормални... Никой не ни е учил на тези неща... Когатому дойде времето всичко е на място. Или накараите този дето е измислил тези теми да отиде в час и на чина на живо да прави секс.... ПРОСТАЦИ

50

Анонимен

преди 4 години

Чета някои коментари и падам от смях. Абе хора, събудете се най-накрая. Ако можехте да видите в какви сайтове седят децата ви, какви разговори водят по кафетата и въобще какво са научили на по 10-12 години, пот щеше да ви избие. Вие сериозно ли вярвате, че играят на фунийки, гонят топката по физическо и смятат, че бебетата ги носи щъркелът?

49

Анонимен

преди 4 години

всички други семейства нямат против децата им да рисуват полови органиТе и да имат, и да нямат, ако детето им има телефон, на тази възраст вече е видяло какво ли не.

48

ПроСоТо

преди 4 години

тоя фигурант не чете ли реакциите на хората в "Мрежите" бе?..Все пак е турен за "Просветен министър",би трябвало да може поне да чете!

47

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа я повдигна онази пачЪ от интервюто. Като я погледнеш само и ти става ясно каква е.Оказа се, че всичко си го е измислила

46

Анонимен

преди 4 години

Ранното сексуално съзряване е признак на примитивните общества. На 13 е пробвала всички пози, на 15 ражда, на 20 работи като сервитьорка за да издържа детето защото бащата е избягал, на 35 е баба в преносния и буквалния смисъл. В това време не е отсяла нищо от натрупаното човешко знание от цивилизацията през вековете.

45

?

преди 4 години

Тази куха лейка не е ли за смяна

44

до 42

преди 4 години

бетонните глави, сте най-големите лицемери.

43

Анонимен

преди 4 години

Айде всички възмутени да проверят на милите невинни 10-12 годишни телефоните и таблетите. Ще се изчервите и от речника им в чатовете, и от клипчетата и снимките които са разглеждали.