42

Я пак

преди 4 години

Я пак повтори, всички други семейства нямат против децата им да рисуват полови органи???

41

аа

преди 4 години

Ами какво да кажат родителите, като те самите след 30 годишния преход са плод на една *** и премахване на всякаква ценностна система. След някоя друга година децата ще трябва сигурно и да показват наученото на чичковци и лелички с парички. Капитализъм е нали? Всичко се купува. А едно 10 годишно дете, вместо да е дете - то ще учи как да прави секс.

40

Анонимен

преди 4 години

Вие по-долу които коментирате какво уж са им пуснали, гледахте ли го или скачате само от написаното по медийте? Щото навремето се оказаха компоти, а не компютри!

39

Анонимен

преди 4 години

Голяма пушилка, голямо нещо, а след десетина години децата на всички възмутени ще драснат на Запад и ще ги оставят тука с изцъклен поглед и неми въпроси в очите :)

38

Анонимен

преди 4 години

Все пак децата трябва да разберат какво е секс, но не само от подпийналите вулгарни възрастни и голите певци по телевизията.Щом за безполезни академични глупости в учебниците са големи, значи и да си познават тялото също са големи. Вие на 17 и половина ли разбрахте за секса? м?

37

обикновен

преди 4 години

Който иска да си гледа порно в къщи с децата си, къв е проблема? И защо го започват това образование от 4 клас, а не от 1 клас?!Има и класически анимация с полово образовантелна интерпретация, пускайте ги за Лека Нощ Деца! ***... ви уро....!

36

Дженди Педерсон

преди 4 години

В Норвегия не е нормално децата да правят секс помежду си. Правят го с тях възрастните. Ако вземеш че се скараш на 10 годишното си дете че се е целувало с някой чичко или че го е пипало за пакета-веднага идва Барневернет...

35

Анонимен

преди 4 години

Това обучение цели джендъризация на обществото, децата се обучават да приемат ненормални отклонения в поведението занормални.

34

Анонимен

преди 4 години

Наглеци,как лъжат нагло. На власт са само защото на всички ни е ясно,че ако паднат пак по същата система ще ни управляват някакви други.

33

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Лидера на Зелените в Предишният Евро-Парламент - Daniel Cohn-Bendit, уволнен от детска градина защото е п3д0фил, го има на запис на казва, че "няма по-велико нещо на света от това да гледаш как 5 годишно момиченце се съблича" - този човек Ви Управляваше р0бе, но от БогоИзбраната раса е Cohn, всичко му е позволени да прави с Ниши Същества като Вас и Децата Ви, според Вавилонски Талмуд, вие сте по-нисши и от животно и сте на тази планета само за да бъдете р0бе на БогоИзбраната раса.

32

Анонимен

преди 4 години

Децата трябва да знаят истината. Те и без това се досещат и много добре разбират като ги лъжат. Това знание, обяснено внимателно и с разбиране ще даде на децата много повече, отколкото батковците да му показват секс картинки.

31

Анонимен

преди 4 години

путин са го изнасилили още на 8 докато е бил машка девочка смебил си е пола поне три пъти от тогава и Сега има семейна драма със съпруга си Ердоган

30

Анонимен

преди 4 години

Природата ще си отмъсти за всичко. Вече се започна.

29

Стамат

преди 4 години

А какво стана с наказанието на директорката? Пак ли прибързахме?

28

Анонимен

преди 4 години

Децата трябва да знаят нещата с истинските им имена, да знаят как не всички възрастни са добронамерени, че никой няма право да злоупотребява с тях и какво значи това. Паца, буба няма, има имена, които не са срамни и че това е част от нас и живота. Както казваше моето дете, когато някоя жена е бременна. Само не ми е ясно как е влязло бебето в корема. Децата заслужават истината, живеем във време, където информацията е много и навсякъде.

27

Има нужда

преди 4 години

От сексуално образование в училище,но то трябва да се преподава от учители,лекари или лицензирани психолози.Пълна забрана на НПО -та в българските училища.

26

Анонимен

преди 4 години

Утре джендърите може да кажат, че е дискримнация да не се допускат педофили до деца. малцинство са, но налагат идеологията си изключително агресивно и упорито.

25

до 22

преди 4 години

ами пишего и в Свещената Книга - Вавилонски Талмуд!

24

Просветление

преди 4 години

***.***..."Педо-филите" научете родния си език и чак след това поучавайте другите.В Норвегия не е нормално децата да правят секс,фейсбук не е литература,комиксите не са изобразително изкуство,риалити шоуто не е театрално изкуство...IQ под 800 не е достатъчно да правиш анализи.

23

Анонимен

преди 4 години

Нека обучават децата на Асен Генов и компания.