102

Идеалист

преди 4 години

Баба Стойна го каза: "Бойко, защо толкова мразиш народа си и го унищожаваш?!"

101

Mdaa..

преди 4 години

То самото семейство няма с..кс образование.. следователно е нормално за тях да мрънкят:)

100

Стамат

преди 4 години

Родители, учете децата си да се правят, че слушат и вярват, а в същото време да знаят къде е истината. С мерзавци, по мерзавски!

99

Кина

преди 4 години

Спете извращенията с децата под формата на "образование" ! Не знаете какви образи образовате с извратените си методи !!!

98

Анонимен

преди 4 години

Антипатичен индивид

97

Пишман-инженер

преди 4 години

До SSИндивид(евентуално) с ник SS да обяснява как е станал човек!!!Хахахаха

96

123

преди 4 години

В Сливен в ром,ейската махала на 12 раждат и без секс образование.Там да обясняват,не в училищата.

95

Анонимен

преди 4 години

Бабички и старци учители)а по младите се чудят в коя кръчма да влезат,и си учат урока за другия ден,да предават на децата кво е секс,тия им увеличиха заплатите и полудяха

94

Ели

преди 4 години

Горкото дете с майка пуританка.

93

Анонимен

преди 4 години

Учениците излизат неграмотни от училище, но важно е сексуалното обучение да е на ниво.

92

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, трябват свежи обучени кадри за бърдаците в Германия. Между другото там това е легален бизнес и честен труд. Плащат си данъците и печелят добри пари. А при нас е незаконен викат му нетрудови доходи и ги глобяват. За да могат сутеньорите да им прибират парите. А куките да получават подкупи.

91

Рашко

преди 4 години

До SSТакива хора станахме, че виж каква чудесна държавица заформихме. Тип - топ е мат'ряла!

90

с-в

преди 4 години

Някой помни ли ? Имахме ЧАВДАРЧЕТА и ПИОНЕРЧЕТА, и НЯМАХМЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ... но "...това беше много, много отдавна, в една друга епоха, в една далееееечна Галактика..."

89

Анонимен

преди 4 години

..."просветният министър" да не би сам да си проси да го осветкат...?!(ако на народа му кипне... - той сам самичък ще си е виновен, че го е лютил...)

88

Миткалото

преди 4 години

Когато бях малък и в киносалоните си имаше беседи -Асенчо със смятането, Васил Дойнов с беседа за Сирия - втория нима афишираше ,че е обратен ,нима хората ,децата не го виждат и чуват?ПРОСТО ТАКЪВ СИ Е ЧОВЕКЪТ - съдба.Просто като чуеш гласа и ,движението на ръцете - меки китки,както казваше секретарката -в един клас бяхме в икономическият техникум и го имитираше но не в лошия смисъл просто така и са действията -човешко е, просто няма смисъл от показност драги обратни.РАЗУМ ВЪВ ВСИЧКО ДОБРО

87

А бе вие

преди 4 години

Добре ли сте с главите да учите децата на такива работи.Това само *** моге да го измисли.

86

Анонимен

преди 4 години

Децата трябвало да знаят истината?Абе ти ид и от ли си?????Има истини, които ако се свеждат на децата преди определена възраст, могат да им съсипят умственото развитие.Ти чувал ли си за това?Защо мислиш, че има разни червени точки и възрастови ограничения за гледане на някои филми?А знам дете на хора, които като теб са достатъчно ***, да го оставят да изгледа 100 бр касети с порно и какво ли не. Бъгна се и никакъв лекар не може да го върне към нормално поведение, с никакви лекарства.

85

Анонимен

преди 4 години

Понеже най-главната задача от "НАЧАЛНИЦИТЕ" вече е изпълнена, тоест образователната ни система произвежда неграмотници, сега вече може да и възложат друга важна мисия - да развращава малолетните.Няма да се спрат, докато не унищожат нацията!

84

Анонимен

преди 4 години

"Децата трябва да знаят истината. Те и без това се досещат и много добре разбират като ги лъжат."Дай си децата на някой 60 годишен ромей да им покаже истината. Така е демократично, либерално и толерантно.

83

Анонимен

преди 4 години

Въпросът не беше колко семейства са недоволни, а защо някакъв си директор води някакво си НПО, да прави "обучения", които не са одобрени от МОН?