82

NoFace

преди 4 години

До Анонимен 69 "преди като нямаше секс образование в училище да не би да е имало проблеми???"Имаше, ама не ги знаехме. И проблемите не са само по отношение сексуалното насилие. Да не говорим, че "преди" нямаше интернет с хиляди порно сайтове. Ама какво да обяснявам на хора, здраво окопали се в "преди"....

81

Анонимен

преди 4 години

Вече ми стана ясно !*** министър ?ДеПераст директор на 127 СУ "Иван Денкоглу"!!!Това е новата идея в образовонието.

80

Анонимен

преди 4 години

Хората са заети с работа и не знаят какво става в училищата с децата им и на какви глупости ги учат някои НПО-та.Да не ви се изсипят всички родители на протест, наглеци,че тогава няма да е едно семейство.

79

МОРАЛЕН КОМУНИСТ

преди 4 години

Не може с джендърщини да ни занимават децата!Оставка за правителството и вън от НАТО и ЕС и присъединяване към Евразийския съюз където има строг морал му е майката! Няма да позволим на *** да ни управляват и коват бъдещето на децата!Ако другарят Путин беше начело на страната ни (ако бяхме във великата Руска федерация) щяхте да видите *** паради и *** обучение през крив макарон!Какво хубаво сме видяли от ЕС (а впрочем и САЩ)? Храни второ качество и гей пропаганда.Лек ден!

78

Анонимен

преди 4 години

А *** образование кога ще въведат? В кой клас?

77

Миткалото

преди 4 години

Ало ти от колко години започна да забелязваш момичетата - след 7 клас ,ако въобще си ги забелязвал.МОМИЧЕТАТА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАТ С ЖЕНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ ОТ ВТОРИ КЛАС за да не се стресират когато гащите и се изцапат с кръв.МОМЧЕТАТА ОТ ШЕСТИ КЛАС. Явно вие които предлагате ,сте били захлюпени момчета а момичетата са миреше ли на майчиното си мляко до осми клас.Сега има много информация и е нормално сексуалното образование с момичета и момчета да започва в шести клас.ДАНО ГОСПОД вразуми.

76

Буратино

преди 4 години

Тоя като лъже защо не му расте носа?

75

Анонимен

преди 4 години

"Абе човек, днешните 10-годишни не са като теб и мен бре. Те са такива акселерати..."Мирно и чинно да решават системи от квадратни и биквадратни уравнения. Да се е*е може всеки. Да се изучиш и да имаш добра професия е далеч по-трудно. Гаранция че един девственик за 3 месеца е станал полов акробат, ако си го постави за цел. Ама един дето не знае какво е дроб, дали ще стане поне счетоводител за 3 месеца?За мен това образование е излишно - практичната му полезност е между нула и никаква.

74

Гробокопач

преди 4 години

Секс образование? То вярно, че в 4-ти клас вече учат висша математика;))) Вижте сега, обществената среда е пренаситена със секс. Навремето по социализъма, се акцентуваше върху горната глава, а демокрацията, понеже е от такива като "Калеко Алеко", "Тонката" и т.н. гербери, не ни остава нищо друго, освен да наблягаме на долната глава. Разбира се, за да я ползваш, трябва да знаеш как, щото и там стават сакатлъци;))) Затова осигурете повече надуваеми куклета за г-дата;)))

73

Анонимен

преди 4 години

Абе човек, днешните 10-годишни не са като теб и мен бре. Те са такива акселерати... Аз на 14 г. навремето още ритах топка зад блока, те знаят неща, дето на мен и през ум не са ми минавали

72

Край

преди 4 години

Хората не са против обучение на децата по въпросите на пола и секса.Не вярват в чистите помисли на някаква фондация да го прави. Зад фондациите и парите им стои някой. Защо толкова загрижен за обучението на децата ни - е това се пита в задачата.

71

Анонимен

преди 4 години

Тея оплакалите се, сигурно са били първи да си преберат детИту от училищи като са минавали да ги събират за джендъриту в Норвегия!

70

ME

преди 4 години

До ГеоргиEй, Гоше. Жена ти ако прочете какви си ги писал, за патриархалното общество ще те бие с чхала по главата докато не изпрахосмукираш апартамента :))

69

8

преди 4 години

Гусин министре , като си неспециалист в педагогиката защо не се довериш на тези , за които тя е професия ?Да те светна ! За всичко може да се говори на децата , но във форма и методи подходящи за тях !Твоите експерти , ако са като регионалните , назначени по партиен принцип , нищо добро не чакай от тях !Може да се говори за секс , религия , политика, партии , конституция, пари, теоретико -множествен подход в матеметиката ,литературни образи и анализи,органи ....в подходяща за възрастта им форма

68

Анонимен

преди 4 години

До NoFaceАйде стига глупости...преди като нямаше секс образование в училище да не би да е имало проблеми???Който си е *** по рождение колкото и да го образоваш пак ще бие жена си...

67

Митко 19см

преди 4 години

Бегемамите в потрес!!! Едно добро начало на уикенда :)

66

Анонимен

преди 4 години

Лъжат кияците гладни и корумпирани. Истеричните откачалки по детски градини и училища, освен да вменяват вина друго не правят. Ей го и тоя лъжлив *** уреден в министерско кресло.

65

Либерал

преди 4 години

Да живее *** идеологията!! Скоро ще ви завладеем и заменим!! УРААА

64

Ха - ХА

преди 4 години

Pросветният министър Красимир Вълчев лъже.

63

Анонимен

преди 4 години

До NoFace Ти философе дървен прочете ли , че иде реч за 10 годишни деца!?