107

Анонимен

преди 4 години

Фашисткият режим от 1923 до 1244 година е копиран, първо от Мусолини, през 1923 година, а след това от Хитлер, през 1934 година. Датите съвпадат с идването на власт на Хитлер и Мусолини. Българските власти са гледали и са копирали трендовете в Европа, както правят и днес.

106

Байфидан

преди 4 години

Глупакът Симов е изрекъл куп лъжи. Защото държавата никога не е била по - добре, Борисов не е падал под маломерния кремълски натиск, а сам подава оставка и после пак печели. А сега народът изобщо не е на улицата - ако 100 русофили на Костя Копейкин са "народът", то се видя миналата година на избори кого предпочита народът.

105

Анонимен

преди 4 години

Втората световна война още не е свършила. България току-що е скъсала с нацизма, с расистките и антиеврейски закони. Законите през военно време са по-строги и бързи.

104

Анонимен

преди 4 години

а момченцето с мазната косица и меките китки Крум Зарков не е ли взело отношение?

103

Хммм

преди 4 години

Къв е тоя хуманоид на снимката бе, май верно сме управлявани от горе.

102

Анонимен

преди 4 години

Осъдени са виновниците за обявяването на война на САЩ и Великобритания, сключването на съюз с Нацистка Германия, Фашистка Италия и Империалистка Япония, както и приемането на антиеврейски закони и интерниране на евреи в трудови лагери. Какво не му е ясно на Гърневски?

101

анти

преди 4 години

Защо давате физиономията на този, а не на нашия стабилен на поста си премиер? Къде е, когато хората протестират? Къде е, когато се гласува вота на недоверие? Къде е, когато неговите съпартиици, барабар с еничарите гласуват с мнозинство за СЕТА? Ааа, сетих се, развявава се по света като някаква чалгаджийка и дава вид, че проблемите в България не са по негова вина

100

ПРОСВЕТЕН Чебурашка

преди 4 години

Май не си разбрал последното изречение!!!!Аз съм БЕЗПАРТИЕН за разлика от теб!!!!Не ме вълнуват партийте,защото партията,която управлява България винаги е една!!!!! България е в трагично положение и това е самата ИСТИНА!!!!!Всичко друго са "празни приказки"......

99

ГЕРБ-ДПС

преди 4 години

До Комунистите съсипаха А НДСВ не са ли управлявали ,а СДС ,,завинаги ,, А ДПС с ГЕРБ,сега

98

до Въпрос към Курнел

преди 4 години

Както онези пишлемета на по 20 години(живеещи в коптори) купиха царските конюшни- Корнелия с протекцията на костов и сие, а пишлеметата с борисов и сие. Хареса ли ти отговора?

97

Анонимен

преди 4 години

До Комунистите съсипаха а Да! Комунистите ГЕРБ-БКП съсипаха всичко което не беше съсипано . Смъртност -първи в света ,раждаемост -0,боклуджииница на Европа и Африка ,радиоактивни *** ,токсични храни ,месо ,източиха язовирите ,безводие ,отровен въздух ,разрешиха гей паради и джедндър идеология ,политически репресии и ДАНС -политическа полиция ,оръжие за ИДИЛ, Турски поток ,владичество исъжителство,мирно съществуване .И Фолксваген и Хюндай и всички бягат ,като чумави от нас .

96

ПРОСВЕТЕН до 78

преди 4 години

Не изпозвай моето име ПРОСВЕТЕН,ако имаш елементарно уважение !!!!Разбирам че си ***,ама да пишеш от мое име е много "подло"!!!!

95

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Много хора бягали на Запад... - ами демокрация е и всеки сам избира къде да живее... - ако преди 89-та България не беше концлагер - всички щяха да избягат... - освен бай Тошо и внук му малък Тошко...

94

Анонимен

преди 4 години

До Така е .. ТЯ НА ,ЛЕГЕНДАРНАТА ФАМИЛИЯ, КОКАЛИТЕ СА НЯКЪДЕ ОКОЛО ЕДНА ЧЕШМА ДО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ !

93

Комунистите съсипаха

преди 4 години

За 30 години от 1990 г. от България избягаха за да търсят по-добър живот 2,5 милиона души повечето - млади, здрави, образовани, знаещи и можещи... За тези години БСП управлява България 19 години плюс още 45 години преди това. За цялата ни 13 вековна история не е имало друг толкова тежък период. Ето как ни управляваха партиите произлезли от БКП - БСП, АБВ, Атака и т.н. Ще им позволим ли отново да ограбят България ?

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Каква почит за обявилитЕ война на САЩ И Англия ? С урааа,ръкопляскания ,с хора и пиене .

91

Калеко Алеко

преди 4 години

По времето на Тошо и нерушимата българосъвеЦка дружба всички бяхме чавдарчета, пионерчета, комсомолци и комунисти, тогава тези които мислеха различно ги пращаха в Белене, нямахме база за сравнение и бяхме затворени зад желязната завеса ... Хубаво е че престройката стана по безкръвен начин, защото ни беше спусната от там, от където ни беше наложена комунистическата доктрина, след което някои хора си смениха чипа, но други си останаха на вълна БСП-БКП, Бузлуджа, маскава и так далее ... и так далее

90

Така е ..

преди 4 години

Оставете БСП. Вижте какво става в момента у нас. Гешев започна ударно да оправдава легендарната си фамилия. Тези престъпници дето протестираха срещу него , вече ги няма в България. Преди 10 г.Случихме на премиер. Дано сега сме случили и на гл. прокурор.България има бъдеще. Цацаров беше комунист.

89

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Подслушан разговор в сем. Нинови:- Кyрнелийо, дай ми 20 лева, че ще водя бялата кобила на жребец - да я заплоди- Митко, чакай и аз ще дойда с теб, днес съм свободнаКyрнелия гледала, гледала как жребецът оправя кобилата и казала на мъжа си:- Оооох Митко, като гледам, гледам и на мен ми се прииска- Съжалявам Кyрнелийо, но сме тръгнали само с 20 лева...

88

Реалист

преди 4 години

Видими резултати ! *** от ГЕРБ с пяна на устата ,рев и со.поли се дистанцират от БКП .Ама партиините им билети стърчат от задният джоб .