127

Тонката

преди 4 години

Аре стига с тези,че и ГЕРБ били комунисти:):):):):)Истинските комунисти в България милеят за Русия.Това са Всички от БСП,президента Радев и разни други Възраждане,Сила,Боец и,ако гепат някой ден властта като нищо ше ни изкарат от НАТО и ЕС,защото те мразят като цяло Запада,освен в случаите кога си изпращат там да живеят децата и внуците:):):))Докато ГЕРБ за разлика от БСП е дена проевропейски насочена партия и ни държи далече от лапите на Путин.::):):)

126

ИНТЕРЕСНО.....

преди 4 години

КАК ДА РАЗБИРАМ ГЕРБ ЧЕ ТО ОТ ТЯХ 80% СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП А ОТ БСП ПОЧТИ НИКОЙ НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ЗА КАКВО ГОВОРЯТ И СЕ КАРАТ..............???????????

125

Поли

преди 4 години

Лошото е. че всичките и от едната, и от другата страна са от едно и също котило - БКП, а целият 30-годишен карнавал с опозиции и т.н. е за наша сметка

124

мишо бирочето

преди 4 години

другарите сега са подложки. цветове немат, важен е само мириса на паричките. покажеш ли им 5 лева и почват всичктите да се мазнят, да падат за по десет, да продават род и родина, да рушат, да копайт тръби, да загробват прасета, да приемат бали с "каучук". нема значение кой им дава, всички ни се изредиха, туршаги, арапи, американци, руснаци, еврогейтаци, цялата *** на света се изреди тука да ни продава самолети, да ни продава газ, да прокарват тръби, да "инвестират" във водата ни, в златото ни и т.н. видяхте до къде я докарахме. след 10 години няма да има такава държава.

123

Гъдьо

преди 4 години

Пролет идешумкар глава надигаПита с кашкавал в торбата туря...Корни ни зовеНа крак о парии презрениДа гътнем БокоЧерепухин пари ще ни даде...

122

Анонимен

преди 4 години

Най интересното е, че начело с Нинова всички на Позитано 20 са милионери и продължават да говорят, че милеят за социално слабите. Какво направиха за тези хора освен празни приказки. А тези , които гласуват за тях си заслужават съдбата.

121

Факт

преди 4 години

След 1989 година в България комунисти няма. Има демократи всякакви и да сме на дъното е благодарение на демократите. Да се говори за комунисти е отвличане на вниманието от мафиотската същност на българските демократи. Нещо като Крадецът вика дръжте крадеца.

120

Анонимен

преди 4 години

И едните, и другите са наследници на Столетницата Достатъчно е само да им погледнеш биографиите, манталитета и лъжите. По- добре да се прегърнат и да не се карат на гроба на майка си.

119

Анонимен

преди 4 години

124- ДВИЖЕНИЕ ВЪЗРАЖДАНЕ И ДА БГ СЪБРАХА ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ ВСЯКАКВИ ЗАЖАДНЯЛИ ЗА ЕКСКУРЗИЯ И КИБАПЧЕТА ТА В СОФЕТО- ПОВИКАХА И СЕГА ЧЕКАТ ГА МАГУРАДЖИИТЕ С ПУРИТЕ И КРАДЕЦ МУСТАКОВ ЩЕ ПРЕВЕДАТ *** И ОППА НА ЛЪВОФ МОСТ, МОЖЕ И ПРЕД НЯКОЕ МИНИСТРЕСТВО ДА БИЯТ ПОЛИЦАИТЕ ИЛИ ОНЯ ФАШИСТ КОНСТАНТИНОВ ЩЕ ИМ ПРОВЕЖДА РАЗПИТИ- Е ТЕ ТАКИВИ НЕЩА- НО НИКОГА СЪБИТИЯТА ОТ 2013/2014Г НЯМА ДА СЕ ПОВТОРЯТ.

118

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Комунистите измислиха една много удобна за тях фраза: "Няма бивши комунисти"... - но истината е друга... - ниското ниво на информация и жестоката цензура не са позволявали на някои да осъзнаят престъпна същност на партията, но сле 89-та, когато блесна истинското и лице те веднага си хвърлиха червените книжки, а истинските комунисти останаха верни на партията...

117

1

преди 4 години

До Анонимен-112,неграмотнико,не се пиши ве,а не само шведите ровят по казаните,от коя дълбока провинция си,ела в София,ще те заведа пред НДК,и ще видиш какви хора ровят по казаните.

116

До просветен

преди 4 години

Ти ,,ПРОСВЕТЕНИЯТ" всъщност си един съвременен бай *** :,,Иедните и другите са маскари! Всички са маскари ,ти казвам".......Е , ати какъв си ???

115

До 109 и подобни

преди 4 години

Е щом и БСП и ГЕРБ и ДСБ ДПС са комунисти ,кои са тези които населяват тази територия България???.Ти какъв си бе мушморок явно не живял, не видял и не преживялТова милениум поколение явно освен безпартийно е и без мозъчно.!!! До кога с мантрата ,,и тези и онези са комунисти"Да имаше и има комунисти и партийни членове. ,,Ако на 20 не си социалист нямаш сърце,ако и на 40 си,нямаш мозък." Идеологията на БСП е различна от тази на ГЕРБ.Каква е тази ,,пролетарска" партия с толкова милионери???

114

Чебурашка

преди 4 години

До КомунистВ чугунените глави може и да са 100 000.

113

Чебурашка

преди 4 години

Щом пишеш, че Корнелия работела за "благото на България" повече от ясно е, че си безпартиен комунист.

112

Чебурашка

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН Чебурашка

111

Анонимен

преди 4 години

Нито "лявата" партия в България е "лява", нито пък "дясната" е дясна. Това че се наричат такива, не значи нищо, освен за наивниците, които никак не са малко. А иначе са необходими и двете, защото без ляво-дясно координатна система, все едно си на един крак. Няма как да се движиш. Иначе само дясно води до диктатура, както и само ляво. Изходът е долу-горе един, и отговорът идва от историята.

110

Комунист

преди 4 години

До БайфиданНедей да лъжеш, кeлeш!!! Онзи ден не бяха 100 човека, а над 10 хиляди.

109

Анонимен

преди 4 години

База за сравнение имаме днес! Унищожихме стръвно доброто от онова време, но си пренесохме най-отвратителното, но това не ни беше достатъчно - вече внасяме и отвън само мракобесни и отречени практики. Превръщаме държавата си, земята рай в боклучарница, изнасяме умните си деца, а внасяме отпадъци. Може много да са ни лъгали в онова време, но всичко, което са ни казали за унищожителната сила на алчността, лъжата и грабежа, е самата истина!

108

Анонимен

преди 4 години

Дааа , бат Боко е демократ , а Нинова ко..му..ни..ст , нищо ,че е била член на СДС , а Боку член на БКП..пълен тюр..лю..гю..веч , но за п..ро..ст народец ,захранван с ту..р..ски сериали това е чудесна "духовна" храна ама никой не ни обяснява що щат в тази ***..н..джа неолибералите Макарончо , Меркелчо , Контето , комшиите Ципрас , Ерчодоганчето...сега разбрахте ли защо Албиона излезе от тази "плескавица",ама хак им е , нека да им е зле без "со..ци..а..ли..с..тически" ценности