87

Анонимен

преди 4 години

"всяка жертва на комунистическия режим заслужава почит" с уточнението НЕВИННА, защото каква почит заслужават убийците на деца, подпалвачите на къщи, разносвачите на партизански глави, възнаграждавани за убийствата с по 50 000 лева? Но Историята учи, че никой не се учи от историята. Както неуко сме я подкарали, кой ще ни гарантира, че утре някой няма да се моли за Народен съд?

86

Анонимен

преди 4 години

ДНЕСКЪ ЧЕРЕПЪ- УТРЕ И ДРУГИТЕ ДРУГАРИ ОТ МАГУРАТЪ С ПУРАТЪ....

85

1

преди 4 години

До Чиновник,чиновнико,хиляди ровят по казаните,свали си очилата.

84

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 71 Браво ! И аз така. На 19 г. възраст отказах да стана член на БКП. Е , после си изпатих , ама какво да правя, като нямам стадно чувство ?

83

Стара номенклаура

преди 4 години

До Въпрос към ***?Какво ми говориш за 1999 г. бе, то на това му е минала давността.

82

Тъпанар

преди 4 години

Преходът почти приключи. Сегашните управляващи се поучиха успешно от грешките на дядовците си, които градиха социализма 45 г. и на бащите си, които пък градиха демокрация 30 г. Сега откриха феодализма и започнаха да го прилагат успешно. Техните деца ще въведат робството. Пак ще има национализация. Само че този път и личните вещи ще са национализирани и 200-300 фамилии ще определят колко ще бъдат наемите за жилище, кола, телевизор, четка за зъби и прочее на останалите 3-4 млн. роби.

81

Калфин-цитат

преди 4 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

80

Хе хе хе

преди 4 години

До Бсп е в будна кома.. ГОЛЯМАТА ЛЪЖЕ,ОТ БАНКЯ Е ОСЪДЕН ДА ПЛАТИ 5000 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ,,МИЛИЙОНЧЕВА, ,КАТО ПОП ПЛАТИЛ .

79

Калеко Алеко

преди 4 години

Що се отнася до Импексова, тя и сега води червените бабички под строй на Бузлуджа и чества 9-ти септември, а по ярък пример за комунистическо мислене от това не виждам ... Освен това мина по пътя на всички червени олигарси, приватизира за жълти стотинки Техноимпекс, а като Зам.министър на Енергетиката и Икономиката съсипа предприятия, като Международен панаир-Пловдив, Булгартабак и Топлофикация, за което и беше уволнена за Корупция заедно с колегата си Пеевски ... !!!

78

Анонимен

преди 4 години

Щастливите господа са престъпниците, които противниците на БКП, освободиха от затворите и с които те създадоха мафията в България, която ни управлява вече 30 години.

77

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоДобре де, и ти си бивш комунист и доносник на ДС. И кво? Проблем няма.

76

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А НАКОЙ УБИВАХА МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА ,ВКЛЮЧИТЕЛНО БЕБЕТА ! И ОБЯВИХА ВОЙНА НА САЩ И АНЛИЯ .1944 Г .ДО 9 СЕПТЕМРИ ,СА УБИТИ 53 МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА. МОГА ДА НАПИША КОЙ КЪДЕ И КАК СА УБИТИ .ПОИМЕННО . ЗА 4 ГОДИНИ СА УБИТИ НАД 500 ДЕЦА . 1800 ВОЙНИЦИ ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ

74

Да допълня...

преди 4 години

До Калеко Алеко 81 Младеж на 50г. от МПО. Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.

73

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

72

Анонимен

преди 4 години

По времето на белият терор е избито без съд и присъда 1,2% от населението на България. Народният съд осъжда на смърт 0,039% от населението на България (2730 човека)

71

Дядо Соци

преди 4 години

Не знам , ама Корнелия да каже ще я бъде ли БСП ? Ако не, да ходя при ГЕРБ , докато има свободни места.

70

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

69

Калеко Алеко

преди 4 години

Напълно съм съгласен с твърдението, че в ГЕРБ има бивши "комунисти", но пък в БСП освен бивши има и настоящи ... В РеМеДето от "Позитано 20 и в момента продължават да развиват доктрините на БКП, които наследиха заедно със стогодошната си история ... !!!

68

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

До ЧебурашкаКакво ту пука каква е била Нинова навремето? Важното е, че сега се опитва да работи за доброто на Партията и народа. Има програма Визия за България. Трябва да я прочетеш внимателно.