528

Сата НАТО

преди 4 години

Най-антисемитската държава открай време е била Просия. Такива гонения и погроми като Фпросия, никъде не е имало. Те затова после евреите им евават мамата след ВОСР. Накарали са руското бидло да се избиват като паяци в буркан, каквито са си...

527

Анонимен

преди 4 години

523 Ти отиди в център на Москва, байо, да видиш какви са проститутките там - все украинки

526

Еврогей

преди 4 години

Обявявам ботоксовото джуде Путин за мистър свят!

525

мюсли

преди 4 години

Чарвената армия уби към 2000 Български еврей ФАКТ

524

Анонимен

преди 4 години

Рейгън не е бил третокласен артист, просто се е отказал рано от кариерата си, за да се занимава с политика. И е преуспял в това.

523

Анонимен

преди 4 години

През 1945-46г. са огромните погроми----Полша тогава още е била под съветска окупация.

522

ПроСоТо

преди 4 години

Вовата е вече дърт и дрънка глупости .Време му е за стая с меки стени

521

Анонимен

преди 4 години

По какво си приличат Грета и Путин ?Носят един и същ номер обувки ако не бройм Аутизма им

520

Анонимен

преди 4 години

Дребен но за сметка на това плешив и глупав Що е то ?Путин

519

Заготовка за нацист

преди 4 години

ЕС нито може,нито смее да мъцне,защото на Пльоша задникът е ***...до ушите. Още Йозеф Пилсудски е изявен антисемит. Тоя е типично дървено желязо уж социалист,а всъщност отявлен шовинист. Тоя си е бил заготовка за нацист. През 30-те години виновни за кризата в Полша били вшнжвни ...евреите, досущ като в Германия. Не случайно Хитлер присъства на заукопойна меса,когато Пилсудски пуква през 2935г.

518

Анонимен

преди 4 години

при путин и кой знае колко много пушки няма ...трябва да ядът путин

517

Анонимен

преди 4 години

Е при нас червената армия успя да изтрепе към 2000 еврей тъй че аре холам по добре да си малчат от към тайгата ..

516

Анонимен

преди 4 години

Джуджето почна и да буйства Време му е за стаята с меки стени ...

515

Ха ха ха

преди 4 години

Бре не се отказват тука разбирач ите, въртят сучат нищо, че Израел призна, че червената армия ги спаси и празнува официално 9 май, тука някои дето и националния си празник не харесват не могат се примирят:))

514

До РОНАЛД РЕЙГЪН:

преди 4 години

Тоя третокласен артист от Холивуд пукна от Алцхаймер, нали???

513

Анонимен

преди 4 години

Путин е един много про,,ст плондер умее да си намира " приятели " на всякъде и после що имало русофобия и цял свят ги мрази Сериозно примерно аз ако съм посланик в Иран или някоя друга чаршафия ще Хваля Моамет се тая какво ми е мнението за исляма ...Иначе ще ме игнорират в най добрия случей че и по лошо .Занаят В Турция как опукаха рашка посланика като тръгна да се прави на велик ...

512

Анонимен

преди 4 години

До: 546Здрасти, пак съм аз! Примери много мога да ти дам, време няма.Един от многото бивши нацисти, оберщурмфюрер от СС, Ханс Зомер (Hans Sommer), участвал в палежите на много синагоги в Париж, е бил шпионин на Щази - разузнавателната агенция на бившето ГДР!

511

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

510

Анонимен

преди 4 години

До: 546Аре стига бе! А руснаците колко нацисти са приютили не е истина!Хуго Шмайзер, който им е помагал за пушките и автоматите е живял спокойно до 1952-ра година, след като са го пуснали по живо по здраво да си ходи в Германия.Негов помощник, Вернер Грюнер, също член на нацистката партия, се е завърнал в бившето ГДР, където е посрещнат с почести, нищо че е бил нацист!Разделението си го има, човече! Никой не го създава!Русия може да иска да владее цяла Европа, но не може!

509

Ненаказани

преди 4 години

В Европа единствената открито антисемитска държава днес е Полша,защото поляците никога не са плащали цената за варварския си антисемитизъм. През цялата Втора световна война репресират евреи,а немците им се кефят. През м.юли 1941г. в Йедвабне поляци събират всички местни евреи и ги избиват - едни на площада,а други изгарят в хамбар.През 1945-46г. са огромните погроми в Краков,Люблин,Жешув,Тарнов,Сосновичи,Келце,когато 250 000 евреи бягат в Израел.Репресии има през 1967 и 1968г.