568

Техен си проблем

преди 4 години

Това,че евреите са се убутали във всички руски партии в т. ч. и в буржоазните си е техен проблем. В ГУЛАГ почти не са пращали аристократи,свещеници,буржоа и военни защото тия вече са били или избити или прогонени от Ленин и Троцки. В ГУЛАГ отиват бившите съюзници - революционери от различни партии,както и троцкистите. Въдворявяни са на общо основание като политически врагове,а че евреите са много то е защото са били диверсифицирани във всички партии.

567

Не е антисемит

преди 4 години

Сталин никога не е правил антисемитски изказвания и антисемитски дийствия. Мотивите за преследване от страна на Сталин винаги са били политически и идеологически,но никога етнически и расови. Друг е въпросът,че във всички т.наречени революционни партии които правят Февруарската и Октомврийската революции над 90% от ръководния състав са евреи. Така е при есерите,анархистите,меншевикити и болшевиките. Фракцията на троцкистите почти цялата е от евреи. Всъщност Революциятя изяжда децата си.

566

Анонимен

преди 4 години

Глупости, Зиновиев, Каменев, Троцки са евреи и главни врагове на Сталин, виж им съдбата. През 30-те има масово прочистване на евреи в СССР, заточвания в Сибир и т.н.

565

Анонимен

преди 4 години

В Съветския съюз са живеели милиони евреи, пък никой не ги е арестувал, докато Хитлер изби 1-2 млн евреи в Германия и 5-6 милиона в Европа. Изби и 3 млн поляци, 5 млн руснаци, 3 милиона украинци, 2 млн белоруси и 1 милион сърби.

564

Анонимен

преди 4 години

По отношение на Путин ровиха по разни офшорни метки, ровиха, ровиха по цял свят, пък за него нищо не намериха. Поредната плитка клевета

563

българин

преди 4 години

Сам другарят Йосиф Сталин е бил антиceмитcка cвиня - арестувал е жената на Вячеслав Moлoтoв, защото е била еврейка!

562

Поправка

преди 4 години

Путин нарече посланика "антисемитско ***." Това е разбираемо за Вовата, защото той е евреин, и като такъв е натрупал ( окрал) $200 милиарда от руския народ.

561

Анонимен

преди 4 години

Путин нарече посланика "антисемитско ***." Това е разбираемо за Вовата, защото той е евреин, и като такъв е натрупал ( окрал) $200 милиона от руския народ.

560

БГ

преди 4 години

Шаломович ,я си спомни, и кажи как изнудеахте Финландия ,и Румъния ,и нямаше кой да ги защити срешу съветската ***.

559

Анонимен

преди 4 години

Руски б....к-Шаломович ,разкарай бандитите си от Донбас.И Вън от Европа.

558

Анонимен

преди 4 години

До 581 Богомил - За каква истина се пениш ти. Всичко , което говориш е дезинформация и пропагандни клишета, които нямат нищо общо със сериозните документални източници и реалните факти.

557

Анонимен

преди 4 години

Варшавкото въстание е авантюра на армия Крайова и полското емигрантско правителство, несъгласувана с никого. През август 1944 г. немските танкови съединения нанасят поражение на съветските войски в района на РадзиминВоломинОкунев и обкръжават 3-ти танков корпус. Съветската армия е подложена на постоянни немски контрудари, понася големи загуби и излиза на Висла в средата на септември 1944. По това време огнищата на въстанието са локализирани и мостовете над Висла са взривени.

556

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 565Богомилчо ще викаш на внучето си. Използваш квалификации защото не можеш да обориш фактите които съм изложил. Злобееш в безсилието си пред истината. А това, кой ми вярва въобще не е твоя работа. В днешно време информацията е достига по-лесно до хората. Ненормалните държави забраняват достъпа до истината, въвеждайки различни ограничения за чичко Гугъл. Китай, Турция, Русия, Северна Корея, Куба и др.

555

мак

преди 4 години

Дали ссср щеше да се включи във войната, ако не бе нападнат от германия, която погази пакта р-м? путин го боли и е бесен, че някой им припомня ролята в избухването на тази война, личи си по цветущия му език. Не трябва така да се вълнува, а да си спомни Катин и други такива места или пък депортации в Сибир.

554

да

преди 4 години

Тая война е била преди 70 години. От тогава досега, Русия е водила поне още 5 войни.Всъщност, Хитлер НИЩО не е взел от руснаците, обаче Предателите- Елцин и Горбачов направиха това което НЕ можаха - Хитлер и Наполеон.. Елцин и Горбачов разделиха СССР, който до 1917 г,целия се наричаше- Русия.

553

I

преди 4 години

Нещо не разбрах логиката полски дипломат да се разбере с Хитлер Полша да бъде завладяна... ?

552

Хиената на Европа

преди 4 години

Полша е Хиената на Европа, носи основна вина за ВСВ.Още през 1938 Полша не дава небе и коридор, за да бъде унищожен Хитлер при Чехословакия - та и си хапва апетитно парче от Чехите.Повтарям Чърчил: Хиените на европа - Полша, главен виновник за ВСВ.Поляците да връщат немските територии подарени им от СССР.

551

Samo minavam

преди 4 години

Когато стигате до Варшава с една блестяща военна операция ,стоите на брега на Висла и гледате сборните СС части как избиват поляците. После с хляб и сол ли да ви посрещнат,лицемери такива. Маи воюват с вермахта срещу вас ,но мълчите и се оглеждате.

550

Филип

преди 4 години

Тоя е мн тъпо парче.

549

Анонимен

преди 4 години

Какви зверства и спрямо кои руснаци е имало през 1920 г? Руската из мет е нсхлула в Полша, за да я потоби, но са гризнали дървото и после поляците оставят 20 000 пленена руска из мет да измре от глад и студ. А не, ще ги хранят и обличат! Да са мислили като са тръгвали на война.