488

Анонимен

преди 4 години

Дърт е а Деменцията непрощава Полша я има двасет дена през войната После само полски посланици се прескачат през кухата глава на вова

487

Анонимен

преди 4 години

Европейците излязоха големи глу-паци,че не послушаха Сталин,който искаше да сключи договор с тях и да реанимира Антантата!Защото първо щяха да спрат кървавия терор над европейци от нацистите,второ Германия нямаше да загуби толкова много,трето нямаше да се месят външни държави в управленето на европейските държави и Европа нямаше да загуби мощта и колониите си!Днес щеше да бъде световен лидер и да командва,а не жалка,послушна марионетка!Руснаците винаги са били разума на Европа,винаги!

486

Анонимен

преди 4 години

То пpoстoтията по руснаците ходи през войната ...Няма и Полша

485

rusnak

преди 4 години

Преди нацистите да почнат да дерът цяла европа, всички също бяха доста духовити и въодушевени. После с поклони приемаха Хитлер и се креха като мишки докато великата червена армия не им помогна да излезат от екскре/ментите си.

484

Анонимен

преди 4 години

То по голям концлагер от ссср НЯМА

483

rusnak

преди 4 години

За промитите мозъци:Когато концлагеристите Руснаци и Евреи успяват да избягат от Собибор в Полша, единственото бягство в историята на нациските лагери, в последствие са залавяни от местните и цивилни поляци и са предавани обратно на гестапо. Толкова за обидените сега шлях/ти с къса памет.

482

обратната страна

преди 4 години

До АнонименХитлер беше победен от световния ционизъм завладял Европа и Америка-еврейска колония!

481

има нещо истинско

преди 4 години

До АнонименПреди подписването на покта Рибентроп-*** 1939г. Германия подписват с Полша подобен пакт за нападениепред 1934г. над СССР и това е истинското начало на ВСВ....Хора, интересувайте се и четете за истината а не съветската пропоганда!

480

Анонимен

преди 4 години

Полша вероломно е с провокация нападна мирна Германия. Срещу пълчищата полски танкове се втурнаха германски кавалерийски дивизии със саби...След 17 дена вероломните поляци нападнаха неочаквано мирния Съветски съюз, родината на международния пролетарият,и окупираха половината му територия,каза другарят Путин, Плешивата Борджия с Високите токчета...

479

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин! Истински държавник!

478

поправка

преди 4 години

Кървавия професор Ал.Цанков или както българите са го наричали "черното було на България"

477

Анонимен

преди 4 години

А кражбите на ценности от нацистите?Някой търси ли къде са и отговорност за това?Именно от награбеното от СССР и Франция се е издържал шефа на Гестапо Мюлер след ВСВ и си е живял като цар,преди да започне работа в ЦРУ,а и след това.

476

Анонимен

преди 4 години

Кървавия професор Ал.Цанкоя или както българите са го наричали "черното було на България",заради масовите изтезания и убийства,които той извършва е бил пряко подчинен на Хитлер и не се е съобразявал с никой,дори с българските политици или интелигенция!Сега прикриват неговата жестока дейност,защо?Кажете истината на хората за историята ни,за да я знаят и помнят,а не лъжливи заблуди!

475

Анонимен

преди 4 години

рашките Толкова ги е страх от Хитлер че близо век от как пукна още пълнят гащите като го чуят .

474

Анонимен

преди 4 години

Путин Най добре да си го препарират на мястото на Ленин че и той като него ги говори едни объркани ...Аре при Улянката е ясно Сифилиса му изяжда мозака ама вовата си е наторал ***

473

Анонимен

преди 4 години

Няма значение,важното е ,че СССР и САЩ помогнаха да се премахне чумата на нацизма през ВСВ и това е факт,всички останали си трайкаха,въпреки че бяха мачкани,убивани жителите им от нацистите.

472

Анонимен

преди 4 години

Рим е 100 пъти по важен от нещо на *** на географията наречено Курск .Войските да спрът настъплението и да бъдат върати на запад.Деректива на хитлер до Майнщайм .

471

Анонимен

преди 4 години

"но англоамериканеца Чърчил е допринесъл с политиката си във войната срещу нацистите."Какво е "англоамериканец"? Чърчил е чист британец, иначе не би могъл да стане премиер министър на Великобритания. Няма нищо общо с Америка. Политиката му е била много повече за отърваване на кожите на британците, отколкото за унищожението на нацистите.

470

Анонимен

преди 4 години

Мюлер Изпълнителния директот на северен поток 2 ли :))

469

Анонимен

преди 4 години

Да бе сталинград дрън дрън Ако към 300 000 та армия на Паулус се домъкне и Не по малката армия на Ромел ...такава повратна точка им се очертава на *** ..То и бе това само срещу Паулус изпукаха към един милион червеноарнеци ...А по това време и къвто бой ядът при Рижев Поне ТРИ пъти по голяма от сталинград битка ...