548

Анонимен

преди 4 години

Че какво престъпно има да помагаш на Наполеон да освободи руските животни от феодализма? Наполеон им е носил просвещение и премахване на робството, искал е да ги направи нация от свободни граждани с права и закони, но бидлото си е обичало нагайката и робския хомот.

547

Анонимен

преди 4 години

До 571Прусия я унищожават немските заселници,преди повече от 1000год.,поляците нямат нищо общо!Немците все пак остават името на областа!

546

Криворазбрана солида

преди 4 години

Заради криворазбрана социалистическа солидарност и славянска солидалност руснаците не бързаха да излагат поляците пред света. Сега ако решат могат да разкажат и за унищожаването на прусите,и за зверствата от инвазията на поляците през 1610-12г,и за участието на поляците в похода на Наполеон,и за написването на антируската национална доктрина на сърбите,т.н. "Начертание",и за зверствата спрямо руснаците през 1920-22г. ,и за антисемитазма им през 30-те , и за пограмите над евреите 1939-1946г.

545

Анонимен

преди 4 години

Путин публикувал секретна кореспонденция на трети лица отпреди 80 години? И защо трябва да му вярвам, че това е автентична кореспонденция? И защо досега 80 години не са я публикували? Защо Сталин не я е публикувал още през 1941 година?

544

Анонимен

преди 4 години

и какво лошо има в това друг да ти таже колко си лош?евреите казват: щом се сърдиш, значи си виновен!

543

Анонимен

преди 4 години

Типично за русофили - оправдават престъпленията на Сталин с тези на Хитлер, както и престъпленията на Путин със: А, Америка !?

542

Анонимен

преди 4 години

Путин ги хвана поляците в крачка, публикувайки част от секретната кореспонденция между Хитлер и висш полски дипломат. Защото поляците се изкарват жертва, а всъщност и те са били същите безкруполни хищници (най-голямата хиена на Европа, както ги нарича Чърчил) и всъщност стават жертва на глупостта си

541

Анонимен

преди 4 години

До 562 Богомил - Богонемилчо, като плещиш тия глупости, да не мислиш, че някой ти вярва. Невеж си за да професорстваш и това, което казваш е много далеч от истината, а просто пропагандни клишета

540

Руските свине

преди 4 години

Винаги са прехвърляли проблемите от болната глава на здравата. И не знам защо ме триете?!!!?

539

Анонимен

преди 4 години

Do 563 Когато съветските войски влизат в Полша и достига линията Кързън , съветското правителство декларира, че при създалата се обстановка не може да остави украинците и белорусите живеещи в Полша на произвола на съдбата. Това е две седмици след агресията на Германия срещу Полша.Така версайлската система в Европа рухва. Завзетите земи са разпределени така - Сувалкия и Вилнюс - за Литва, част от Галиция -за Белорусия и другата част, Лвов и Прикарпатието - за Украйна.

538

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 512Твой цитат: "Руснаците винаги са били разумът на Европа.Винаги."Да бе, как не! Затова ли Пешо Първи е отишъл да краде акъл на Запад? Затова ли 99% от академиците на Екатерина Втора са западняци? Затова ли Техническият Университет в Харков, основа на индустриализацията в Украйна и Русия, както и на СССР е основан от един българин преди 200г. Това за българина може да питате чичко Гугъл. Умник?!

537

Анонимен

преди 4 години

До 546 "Дребен но за сметка на това плешив и глупав Що е то ?Путин" - А ти си каскет с две думи, функционално неграмотен отвсякъде. Много се малък да плещиш тия глупости за Путин, който постоянно има срещи с най-големите лидери на света - Си Дзинпин, Абе, Моди, Макрон, Меркел, Тръмп, Болсонаро, Ердоган, Натеняхо и т.н. , а световната преса на няколко пъти го обяви за лидер номер едно в света.

536

дядо йоцо гледа

преди 4 години

На този само от сектата ''Свидетелите на Путин'' му вярват.

535

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 518По твоята "логика" и Сталин няма вина за други 20 милиона негови жертви от гладомора, Лубянка и Гулаг. Приш настъплението на немците, руснаците взривяват язовирната стена на Днепрогрес и заради 3000 немци загиват над 100 000 хиляди цивилни. При настъплението на Червената армия към Киев, подкарват като жив щит пред себе си събрани 250 000 невъоръжени украинци, обричайки ги на сигурна смърт. Днес така "воюват" ислямистите от Идил в Сирия.

534

Анонимен

преди 4 години

Когато Сталин окупира половината Полша, в съветските вестници (като Правда) обясняват, че са отишли на помощ на братския полски народ за да го освободят от (кой точно?) фашизма!Пътят към ада е постлан с добри намерения!

533

Анонимен

преди 4 години

3 март 1918 капитулацията на русия пред България

532

шматка

преди 4 години

Жужи психяса.Той каза че Те са спасили и българските еврей.ХахаСега излиза че насила са взели Полша.Сигурно утре ще каже че насила са окупирали ИЕ след ВСВПутин залага на собствен интернет.Представете си какво ще пише в Неговата Википедия;))

531

Анонимен

преди 4 години

Не се обзалагай и да няма червена армия и ссср Хитлер немиже да Спечели срещу Цял свят ...Кайзера прегази русия 20 години по рано тъй че същата работа

530

Анонимен

преди 4 години

Путин иска да е МИС свят

529

Яков Кедми

преди 4 години

Че то Полша изчезва за няма и месец след Старта на войната кога ли им е оставало време за сътрудничество с когото и да било пък и са във Война с Хитлер джуджака пак се изказва неподготвен Явно го е хванала деменцията