29

Шопо

преди 4 години

В никакъв случай !!! Участвало е в престрелка горкото...

28

АНТИ

преди 4 години

Имунитета на младото ни поколение, е все по-слаб.Има държеливи старци, на по 90+ години ...

27

факт

преди 4 години

Освен трите бели смърти - зарах, брашно и сол, има и четвърта - лекарската мафия, бялата мафия. Изобщо, ама изобщо не им вярвам. Гледат си само пътеката да мине, всичко е фарс. Господ да пази и здравите, и болните, доХторите само могат да ги уморят по-бързо.

26

Анонимен

преди 4 години

До Митев Абе Митев нещо май не си се ориентирал правилно с коментара си.Както се казва първо чети, после МИСЛИ (тая част видно е че ти убягва) , и най накрая пиши. Простащината и тъпотията тук много ти помага - вижда се от коментара ти - кратък но за сметка на това ***.

25

ку ку

преди 4 години

ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ САМО НЯМА КАК ДА СА ГЕНИАЛНИ, АМИ НАПРАВО СА СИ БАВНО РАЗ......ВИВАЩИ СЕ, ЩОМ ТЕЗИ ИЗБРОЕНИТЕ СА ТАКА ОПИСАНИ?

24

Сата НАТО

преди 4 години

Недейте използва това "състояние несъвместимо с живота", копирано от путинските медии, че ставате смешни. Формулировка, достойна за школата на д-р Гьобелс. Един ден всичко ще излезе наяве, тогава ще пострада имиджа на цялата докторска гилдия, заради провалите на няколко ***, които сега прикривате.

23

Мейстър Емон

преди 4 години

БЛС е най-големият тумор в цялата система. Едни тунеядци.

22

Анонимен

преди 4 години

Лекарите сами успешно свалиха доверието от тях. Всеки човек се чувства необгрижен, а пари се искат с чували. Не може здравето да е търговия. Това, че някакви капиталисти са го направили така не значи, че е правилно. Тази субсидия която партиите си гласуваха въпрещи волята на хората е по-добре да отива за болници, а не за болни депутати. Нагло е да задължаваш хората да ти плащат за партията. Всеки да си събира симпатизанти и те да си плащат, нали уж си отиде комунизма.

21

лили

преди 4 години

До емон - аз лично познавам няколко осъдени лекари, единият си продаде къща напр., тези случаи не са толкова известни и затова мнозина смятат, че няма осъдени, но това съвсем не е така. За нас таксиджиите са бакшиши, лекарите убийци, учителите некадърници и т. н., и то забележете, всички вкупом, ами то вие тогава да не би да сте някакви гениални личности?

20

Анонимен

преди 4 години

Дете заведено в 3 болници, връщано неколкократно умира. Лекарите дето са го върнали са (разбира се) абсолютно невинни. Просто тая пуста пневмония е виновна защо да обвиняваме хората дето трябва да я лекуват, начи...Ето заради такива дебелооки заключения, липсата на каквито и да е наказания и продължаващите безобразия доверието ни в лекарите е като това в политиците. За това не се оплаквайте драги лекари, че сте презирани. Докато си защитавате кликата безнаказана сте съучастници.

19

Мейстър Емон

преди 4 години

Като стана дума как ги чакали в чужбина има приятел, който усилено учи немски две години и след завършването отиде там да взема големите заплати. След осем месеца се върна и с връзки му уредиха място в университетска болница.

18

Анонимен

преди 4 години

Като ви чета коментарите, селяни пр ости, не заслужавате и ч еп за зеле да ви нарекат, явно никога няма да излезете от во нящите си дупки, червеи неща стни, за вас вещици и шамани да ви лекуват, а нас не ни мислете, навсякъде с радост ще ни приемат и то с огромни заплати....------Тебе специално ако въобще те приемат с това възпитание и отношение, много скоро ще ти дадат пътя.

17

до БгЛекар

преди 4 години

Пак ли ти бе? Вземи си поне специалност и тогава се обаждай! Понеже съм проsт, хайде кажи ми къде ще те приемат? С каква заплата? Като какъв? Даже и по някаква случайност да започнеш другаде, то поне 5/6 години ще сменяш подл0ги. И след още толкова евентулно катетри!

16

наглост

преди 4 години

БГ лекар, по-добре, вместо да пишеш глупости, коментирай нерегламентираните такси, които се вземат в болницата - такса за мерене на кръвно, такса за придружител и т.н. Гадни, мръсни търговци сте вие! За всичко се плаща, за ВСИЧКО. Къде са парите от осигуровките, какво покриват? Ква е тоз обир навсякъде? Коментирай как лекари правят ненужни процедури и операции, за да точат касата... И тогава се прави на "велик"! Борисов, къде спиш? Къде дреме и министъра на здравеопзването? Смешковци!

15

DivockХампарцомян

преди 4 години

Нямам думи. И после пак ще има рев за заплати, а че крадат като изтървани от касата не им пречи. Вижте как лайфстайлът им не отговаря на заплатите и си направете сметката.

14

анонимен

преди 4 години

Вие да не би да си въобразявате, че в чужбина никой не умира? Да сте чували случайно, че постоянно съдят лекари и същите имат огромни застраховки, а, имам много познати там и твърдят, че тука още нищо не знаем, неслучайно имало отлив от лекарската професия в Европа? Да не мислите, че са умрели за нашите лекари?

13

до Makedon

преди 4 години

То вие даже ваши лекари нямате. Лекарите ви са албанци. Вие сте САНИТАРИ!

12

БгЛекар

преди 4 години

Като ви чета коментарите, селяни пр ости, не заслужавате и ч еп за зеле да ви нарекат, явно никога няма да излезете от во нящите си дупки, червеи неща стни, за вас вещици и шамани да ви лекуват, а нас не ни мислете, навсякъде с радост ще ни приемат и то с огромни заплати....

11

Отново няма виновни

преди 4 години

Д-р Маджаров да предположим че това което казвате е истина. Въпросът е дали за рязкото влошаване на състоянието на детето причината не е лутането по болници и БЕЗОЧИЕТО на някои медицински работници. Такива по болниците има доста, нали !Предполагам Ви е известно, че дори човек да се пореже по малкия пръст и ако не вземе мерки и не спре кръвотечението, ще се стигне до "състояние несъвместимо с живота" както сам се изразявате.ОСЪДЕН ПОЛИТИК И ВИНОВЕН ЛЕКАР У НАС НЯМА.

10

Мейстър Емон

преди 4 години

Е как пък един път в България няма лекарска грешка. Все нещастни случаи.