149

Анонимен

преди 4 години

Колега бобът и кафето са за храна,виж старите чорапи може да ги използваш смело.Пък сега коледа иде може да съберем консумативи за догодина.За богопомазаните дето само и да кихнат хеликоптера идва и направо във ВМА или правителствена болница ги стоварва не говори,че може да пострадаме и двамата!Те са богопомазани- на бай Тошо чорапите са кърпели,папи по главата са ги галели,стари партийци са не са като нас -безпартийни гамени.

148

до 158

преди 4 години

Моя позната имаше останали само 2 зъба и не щеш ли единият я заболял.Обаче като посетила стоматолога си той и казал,че е ходила при друг стоматолог през годината и безплатният и пакет е вече изразходван.Според документите другият стоматлог и бил извадил 4 зъба.Откъде той е намерил данните и за да си надпише дейност не знам.Подадохме жалба в РЗОК и там се опитаха да го прикрият! Още не се бях прибрал в дома си и на мен ми се обадиха от стматологичната клиника! В РЗОК са ми изпели телефона!

147

лекар до 126

преди 4 години

Срещу мен има написан рапорт защото в събота съм искал рентгенова снимка на дете,а ти пишеш за пълни изследвания.Нали трябва здравеопазването ни да е евтино?Преди няколко дни се караха с нас началниците ни,че искаме нова част от апарат и частта струвала 200 лева!В здравеопазването 200 лева са много пари!Ние не сме нито ВМА,нито МВР,нито правителствена болница!Трябва да гледаме на боб,на кафе,на стари чорапи или на кой каквото намери!Събуди се бре в България живеем,не сме в Европа!

146

до 160

преди 4 години

Прав си - децата ни в никакъв случай не трябва да са подложени на такъв стрес както сме ние!Защото стреса е най големият убиец в днешно време.Поне те нека живеят по добре-ние каквото стане с нас такова!Излъгали сме се в избора си на професия-грешката си е наша.Но за нищо на света те не трябва да живеят като нас.Може да работят и повече но е важно работата им да е по спокойна.Ако доживея до пенсия няма да работя и един ден повече като лекар.Когато започнах работа беше друго-сега не се търпи!

145

лекар

преди 4 години

Една вечер се събрахме 5-*** лекари и говорихме за децата си .На нито един от нас децата му не са станали лекари.Имаше и колега който каза ,че в 10 клас синът му имал мерак да следва медицина и разглеждал атласа по анатомия на Синелников.Колегата ужасен му се скарал и скъсал атласа.Младежът се вразумил и следвал друго.Сега съветваният е университетски преподавател,живее добре и има отлични доходи.моят син сам се отказа,не се наложи да го съветвам.Да знаете ,е такива будали като нас вече няма!

144

Бялата мафия

преди 4 години

Смъртта на детето не е заради лекарска грешка, а заради лекарско умение и геройство! Виновни са единствено и само родителите, че са нарушили кефа на лекарите опитвайки се да го спасят.Дайте им медали, дайте им премии и да се знае, че и там има мафия.

143

Анонимен

преди 4 години

На докторката да направят проверка на имуществото,влоговете,екскурзиите и да ги сравнят с официалният и доход.Дали ще е толкова курназ?

142

Анонимен

преди 4 години

Проклети да са до девето коляно всички лъжци и убийци на българския народ. Ясно е, че правосъдие за тях няма да има. Грамада от камъни за всеки, подиграл и прекършил човешки живот!

141

ГооШоо

преди 4 години

Хора дайте да се извиним на бялата мафия, че;1. Ни лекува с методи от времето на Съветското пребиваване в България, отречени от света като неефикасни.2. Играят комбина с аптекари и ни предписват лекарства скъпи и неефикасни, които потушават временно проблема.3. Взели са си дипломите с прасета, телета и се мислят за голямата работа.4. Наследници на комунистически некадърни лекари и псевдо учени.5. Свясните е вече в чужбина.

140

Замислен

преди 4 години

Какво ли би било ако още при първия преглед лекарката бе "закачила" на детето система с широкоспектърен антибиотик ?

139

Някой

преди 4 години

До АнонименКато живееш на запад, какво правиш тук и пишеш глупости?

138

Анонимен

преди 4 години

Направено е всичко "възможно" детето да бъде върнато от 3 болници! Ако детето беше починало в интензивното лекарка грешка нямаше да се търси! Нека наглата лекарка знае че случката няма да се замете под килима!!! Айде в Еропейския Съд!

137

Анонимен

преди 4 години

Инфекция с риновирус от група С протича тежко с кръвоизливи и понякога този вирус убива.Проблемът обаче е в системата на здравеопазване в България.И 100 колеги да осъдят за лекарска грешка няма да се подобри системата.Огромна част от лекарите в България сме в пенсионна и предпенсионна възраст.Няма достатъчно млади лекари, няма национална стратегия за здравеопазването, няма действащ алгоритъм за спешна помощ, както навсякъде и при нас всичко се случва стихийно.Чудеса на този свят няма.

136

Анонимен

преди 4 години

Докторите е факт, че понякога са безсилни, но е факт, че болниците в България са прекалено много, а ефективността каква е? Липсват елементарни условия и апаратура. Факт е, че тези хора обиколят 3 болници. Това е проблемът.

135

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМне, за втори път въпросната нощ. Според вас първия път, когато съм споменала, че НЕ действа, аналгин на хапчета ли съм дала, за да сефте да "чуя" за течната му форма от *безполезната помощ*?А вие за натравяне с антипиретици при деца чували ли сте?

134

Анонимен

преди 4 години

до 140,141:уважаема госпожо, вие за сефте ли чувате за течния аналгин ?до уважаемите доктори:моя работодател някой връща ли го от три места, като тръгне да плаща здравната ми осигуровка, моя и неговия процент ?иначе Лекарят от 136 го е казал ясно и точно.

133

Анонимен

преди 4 години

България, български лекари, български болници, българската спешна помощ - ОТ УМРЯЛ ТЕЛЕГРАМА.

132

лекари ли

преди 4 години

Дете на 1г с 39.6С. Цяла нощ къпах в банята и с оцет-панадол, нурофен, аналгин не действаха. Последният едва свали до 38.6С и на 3 час пак пламна. Сутринта извиках бърза помощ. Първо ми се развикаха по телефона дали е слаган оцет, после-че ако нямало да ги чакам ПРЕД вратата, сме губели време, и после защо нямало да чакам. За малко да тегля м***йната на момента.

131

такааааааааа

преди 4 години

на мен ми махаха мастно топче на бузата-интервенцияза 10мин/буквално/ дадоха ми един месец болнични защлото на епикризата пишеше за някаква става-доктора вика -искаш ли още един месец -викам не аз си хода на табота-той вика-ти луд ли си,хората си плащат за болнични -хахахахаха в тая държава вси4ко се краде и вси4ко се точи

130

Селеногин

преди 4 години

До Само от тъмно....Ти на колко години си, другарю?