49

Яница

преди 4 години

Не эная колко уважаван доктор може да бъде един човек, които раэтакава родители на колабиращо дете блиэо 8 часа и то в три болници!!! Не поеха отговорност, когато детето беше още живо - та сега ли!!!???

48

Анонимен

преди 4 години

Как да им вярвам на докторята?5-*** експери преди време се бяха подписали под експертиза на един виден сливенски мафиот, убил семейство на пътя пиян с джипа си, че е инвалид на легло, а човека си джиткаше напред-назад с колата.

47

Анонимен

преди 4 години

До сега няма наказан лекар за докторска издънка, умират здрави пациенти с безобидни диагнози, от време на време някой по- съвествен съдебен медик си слага въжето на врата, като експерта по делото Чората и това Белнейски, но ВСИЧКО Е ТОЧНО!

46

the Ghost

преди 4 години

Ако никой не е разбрал - лекарски грешки в Бг - НЯМА

45

gio

преди 4 години

уважавам лекарската професия, но в България я превърнахте на търговия. В този случай може и да е така, но като цяло има доста съмнителни диагнози издавани от лекари и след това защитавани от колегите от БЛС. Истината се крие в некачественото и просмукано от корупция образование, което получават. Друг е въпроса, че фармацефтичните компании грабят хората и слагар надценнки понякога с хиляди % отгоре на себестойността с извинение, че парите са нужни за изследвания.

44

Анонимен

преди 4 години

Общото е, че и то е починало от подобна бързоразвиващата се пневмония...------Сериозно ли?Ама сериозно ли?Къде прочете такова официално становище, тапако?

43

Защо ?

преди 4 години

Като наемате майстор за ремонт, искате да е най-добрия.Защо като отивате на лекар, не правите същото ?

42

Анонимен

преди 4 години

И какво да направим? Да избием пенсионерите?И това оправдава ли един лекар да се отнася към малко дете като към пенсионер? Хуманният лекар трябва да знае, че не лекува добитъци, а хора с психика, страхове и т.н. Да, мрънкат, шикалкавят, дразнят, и кво??? Но и носят цветя, бонбони и уиски, нали? Говедата не носят.

41

Анонимен

преди 4 години

а административната част на въпроса? прием, опашки, чакане, кой ще я разгледа и прецени дали е била адекватна

40

до 43

преди 4 години

До Анонимен 43Общото е, че и то е починало от подобна бързоразвиващата се пневмония...

39

Анонимен

преди 4 години

преди да пишете и обвинявате си спомнете за починалото момиче на чина в класната стая преди няколко дни, ------И какво общо има едното с другото?Детето с пневмония е ходило при трима лекари, преди да умре.

38

Анонимен

преди 4 години

Пациентите на българските лекари са 80% пенсионери, които висят цял ден пред кабинетите защото нещо ги заболяло и няма какво друго да правят. Лекарите са свикнали да ги претупват защото там положението е за временно закрепване, а не за излекуване на нещо. Млад работещ човек с някакви оплаквания първо не може да се вреди заради толкова пенсионери, и второ лекаря няма уменията за ранна диагностика и лечение.

37

Анонимен

преди 4 години

В закона пише, че отказ на лечение е само административно нарушение и се плаща 300 лв глоба. Докато погрешното лечение с настъпили вредни последици е престъпление и се плаща минимум 3000 лв и отнемане на правата. Следователно тежките случаи всеки лекар ще ги отпрати, за да не поема рискове. Пък ако много ревете, че ви отказва лечение, има и закон, който дава неприкосновеност на мафиота в бяла престилка.

36

Анонимен

преди 4 години

Пневмонията е протекла бързо, докато детето е обикаляло между болниците.

35

Анонимен

преди 4 години

Ама всички много знаете лекарите такива лекарите онакива защо поставяте всички под общ знаменател като толкова не сте доволни от лекарите стойте си вкъщи и се лекувайте с чай....

34

мнение

преди 4 години

Вярное, че им алекарски грешки и сребролюбци сред лекарите, както и във всички останали професии. За това преди да пишете и обвинявате си спомнете за починалото момиче на чина в класната стая преди няколко дни, което е било напълно здраво и не е обикаляло три болници. И кой е виновен? За съжаление човека все още не е по-силен от природата и няма да бъде, май.

33

Анонимен

преди 4 години

Значи ако отида на лекар с пневмония и след 2 минути той ме изпъди, че съм добре и трябва само да се лекувам вкъщи с чай, никой няма да носи отговорност за смъртен случай, защото не си лежал в болница и нямаш изписано лечение...

32

ЕСТЕСТВЕНО

преди 4 години

В БГ ДА СТЕ ВИДЯЛИ ВИНОВЕН ДОКТОР, СЪДИЯ ИЛИ ПРОКУРОР

31

Анонимен

преди 4 години

Естествено - отказът на лечение не е грешка.

30

Анонимен

преди 4 години

И не забравяйте, че не сме в 50-те години на 20-ти век, когато са лекували граждани, току що дошли от селата. Хората не са ***, а са доста информирани и образовани, за да си направят изводите.