290

Анонимен

преди 4 години

честито на гласувалите за гробаритеследизборени подараци валят като новотгодишничестито на овцете за стриганетя не е виновна - виновните ще бъдат остриганичакаме да посрещнат стригането с песни и танции радостни възгласи - победа

289

Анонимен

преди 4 години

Баба юрданка иска да си събере мангизите дето ги дава на гласувачите и по 200 лева за глас. Тука в маалата до толкова плащаше и пак едва достигна 48 %. А колко бюлетини хвърлиха преди да отидат до броячите нема да ви казвам че ше припаднете. Така се печелят избори а не като Кюстендилката.

288

Анонимен

преди 4 години

Разбирам да плащаме малко по високи данъци но инфраструктурата да се прави качествено не ремонт на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта и дупка до дупка до дупка и като духне вятр ивдига ги вдига финните прахови частици ги дишаме си пълним дробовете.Увеличаваме данъците и асфалтираме дупките без да чистим листата абе качественна работа българска .работа да има да има

287

Така си е...

преди 4 години

До Както рече ПопандовЯ идете гастербайтери във Виена и си купете кола. Не ви стигат парите, а? Нали взимате хубави заплатки там? Ааа, и разходите са хубави, викате...Ами вече в София не се живее от коли. Време е за ограничаване на достъпа до широкия център с платени винетки, време е за синя и зелена зона по 4-5 лв.Имате градски транспорт като слънце, че и тротинетки! А и СЗО препоръчва поне 3 км. на ден - пешачката.Но си останаха комплеските от комунизма - колата е статут! Чака се 20 г.

286

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 301Еее, чак пък 3000+ лв в кол-център

285

Анонимен

преди 4 години

Скъпи ***!Защо се опитвате да внушите на хората, че вашите другари и партизани са по-малко крадливи от Данчето и ГЕРБаджиите?

284

хе

преди 4 години

Тия от държавната мафия са луди.Никога няма да дам за кола повече от пет хиляди лева.Излишно набутване за парче ламарина.Ама била нов модел и куп екстри,не ми дреме.Волан,фарове и мигачи да има една кола и мога да я карам доста време.

283

Анонимен

преди 4 години

Реално погледнато само провинциалистите лаят по новите данъци. Защо? Провинциалистът идва да бачка в София за 1500лв. и твърди как в София средната заплата е 1000лв. и никой не взима повече (нищо, че в първия кол-център плащат 3000+). Същата тази провинциална утaйкa кара някаква разпадаща се бракма- предимно немски марки на 10+ години. В Европа същият този ще кара колело и няма да може да си помисли да има кола. Защото там утaйките с ниски заплати си знаят мястото и социалния статус.

282

До 298

преди 4 години

Скъпи е събирателно понятие за нови и мощни. И по двата показателя през 2019 г. има намаление на данъка.

281

Анонимен

преди 4 години

Най-добре ще е да въведат нов данък *** за всички, които под път и над път използват *** и производните му като обида към българския народ. Нихилизмът трябва да се наказва.

280

Анонимен

преди 4 години

До До 276Емии, написал си че за скъпите, но би трябвало да пишеш нови, няма увеличение или е незначително. Защото данъка не е за скъпи, няма такова понятие. Пък аз установих че е намален. Останалото е така, както си го описал

279

Анонимен

преди 4 години

Добре де, чудя се докога ще гледам бpaкми тип BMW E60 530d (не ме разбирайте погрешно- самият аз имам BMW, но на 1 година) и подобни прибрани от сметището разпадащи се превозни средства (това не са коли), управлявани от сервитьорчето от Люлин 6, което гордо се перчи пред 20-годишните студиенткьи от Шумин. Такива хора в Европа пари за коли нямат. Те се движат с колела и транспорт. Прекалено евтино е човек да има кола у нас. Това трябва да спре моментално. Нека вдигнат данъка с 800% поне.

278

Както рече Попандов

преди 4 години

"Качило се секо на кола и писка"Няма как всеки новодошъл (парвеню) в София от село да кара 30 годишна трошка. А може. Защо може?1. Нисък данък МПС2. Ниска цена на застраховка гражданска отговорност3. Има гаражни сервизи, да си я закърпи с тел и тиксо и части от автоморги4. Не му дреме да се вре, да кара като камикадзе, да удря отпред и отзад другите коли. Дреме му - взел я е за 500 лв.5. Още не я регистрирал на свое име - законът ОЩЕ не може да го накара. Колата е привилегия, не право.

277

Анонимен

преди 4 години

Доколкото успях да видя новите цени, за моята седемгодишна кола с Евро 5 от 140 к.с., ще платя 40% повече. Вместо 120 лева, ще платя 168 лева.

276

Анонимен

преди 4 години

КМЕТИЦАТА ИСКА ДА СИ ИЗБИЕ ПОХАРЧЕНИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ПАРИ

275

Митко 19см

преди 4 години

Аз предлагам да го свалят данъка. Колкото по дими отзад таралясника, толкова по-нисък данък. Само тази логика разбира ***.

274

Анонимен

преди 4 години

Като направиха промените за 2019 година, пропуснаха, че за новите и мощни коли има доста голямо понижение на данъка и сега започват да им връщат предишното ниво на данъка. Покрай тях вдигат с 10-20% данъка и на останалите автомобили. Следизборно разбира се. Следващият път отидете и гласувайте и не оставяйте онези платени избиратели на ГЕРБ да избират управляващите.

273

Анонимен

преди 4 години

ФАНДЪКОВА НЕ ПУСКА ФАНДЪК НАПРОТИВ ПРАВИ ГОЛЯМ ГЯВОЛЪК ИЗБЕРЕТЕ МЕ ОТНОВО И ЩЕ ВИ ЩАВЯ ДО ГОЛО

272

драйвер

преди 4 години

обложи, стрижи, дери и глоби мат'рялавчера в Пловдив, днес в София, после и в други градове

271

F5

преди 4 години

Разливайте вода по улиците да завали истински дъжд , както и солена вода да махнете визуалните макети! Замърсяването идва не от колите , тиккквата лааййнар!