350

JJIvanov warnings

преди 4 години

ЗАСЕГА ЕДИНСТВЕНО ЕКО ЧИСТИ КОЛИ СА СТАРИТЕ АВТОМОБИЛИ С ДОКАЗАНО БЕЗВРЕДНИ ЖЪЛТИ ФАРОВЕ НА ГАЗ.Новите вкл електромобилите са недопустими жестоко вредни за земята и климата. в София заради включени скенери и фарове денем и тежко терористични холограмни оръжия има деструкция на биосферната охрана .Обема се вижда перфектно от Витоша.Включва се риск от ликвидация на София и региона с древно оръжие "Божия гняв"

349

Анонимен

преди 4 години

Автомобилите в България, вкл. и в София са пренебрежимо малък замърсител на въздуха. Лъжата за екологията е, за да ни откраднат още едни пари. В България личните коли на човек от населението са два пъти по-малко от средното за ЕС и се използват 6 пъти по-малко. София е с малка гъстота на населението, което се отразява на броя на колите в движение и изминатите километри на единица площ. В София колите изминават над 30 пъти по-малко километри на единица площ в сравнение с подобни градове в ЕС.

348

До 365

преди 4 години

Още от 70-те години на миналия век, автомобилът в България не е лукс, а необходимост.Защо се опитваш да ни върнеш 50 години назад в развитието?

347

Анонимен

преди 4 години

До 366Колите на газ също отделят въглероден двуокис, но важното е, че не са по-безопасни за шофьора и пътниците в колата.

346

Анонимен

преди 4 години

До 365Колата ти от една конска сила ли, та плащаш 15 лева данък?

345

Бат Ман

преди 4 години

Най - безопасното гориво за околната среда е газта. Четете има изследвания.

344

Анонимен

преди 4 години

Не може данък 15 лева годишно. Плащам го, но ми е сконфузно, че в европейска столица съществуват такива ниски данъци за автомобили. Колата е лукс. Който иска да замърсява въздуха - трябва да ПЛАЩА за това.

343

След Изборите

преди 4 години

Здравейте Другари или все още ро.би на комунизма! 30 г. вече ви управляват едни и същи. Не ми се обиждайте на репликите за робите, защото аз съм все пак учтив и не казвам "Карате стара трошка"Това е уважението към Вас на тези които избирате! Тъй, че приятен ден от терминал 2!

342

Анонимен

преди 4 години

Според мен на старите коли данъка и Гражданската трябва да станат 5000 лв. и на избори пак ако ГЕРБ спечели значи не са били честни!

341

Анонимен

преди 4 години

Вдигайте каквото си искате вдигайте го по често докато народа се вдигне и ви измете и така ще стане чист въздуха!

340

Анонимен

преди 4 години

Стара ама здрава здрава.

339

Сельо

преди 4 години

Нищо няма да се промени докато 90 % не отидат да гласуват и тогава ще се види, че изборите не променят нищо

338

действителен случай

преди 4 години

Отивам с старата ми кола на преглед в сервиз на СБА защото имах отстъпка с застраховка!Значи слагат ми у ауспуха уреда и не отчита нищо защото е на газ и тогава проверяващия ми вика мини я на Бензин

337

Анонимен

преди 4 години

Защо никои не казва, че хората с стари коли не ги карат всеки ден

336

Анонимен

преди 4 години

в тая територия повечето хора са мазохисти не мога да си обясня по друг начин това търпение!

335

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е, че размерът на Данък МПС няма нищо общо с размера на замърсяването от автомобилите. Също така е очевидно, че кмет и общинари само гледат да ни оскубят повече с данъци и такси, за да има повече за мафиотските им кръгове от фирми. Нито лев от събраните в повече данъци уж в името на чистотата на въздуха, не отива за подобряване на тази чистота.

334

КОЛА НА ГАЗ

преди 4 години

Има един "тънък момент" - трошките на газ замърсяват по-малко, отколкото нов дизел с висок еко стандарт. Къде е справедливостта? Трябва да се наказват замърсителите.

333

СЪБИРАНЕ НА ПАРИ

преди 4 години

Това е просто поредната схема за събиране на пари. Софиянецът ще продължи да си кара трошките и да ги държи по тротоари, градинки и т.н. Реална промяна може да има само:- ако се изгради ефективна мрежа за паркиране (общиски паркинзи)- ако има разлика от 3 до 5 пъти в размера на данъка за една и съща мощност на двигателя, но според еко стандарта на автомобила.Тогава на софиянеца ще му излезе по-евтино да кара по-нова кола и да си плаща за паркинг.Инак СЪБИРАНЕ НА ПАРИ без ЕФЕКТ!

332

Справедливо

преди 4 години

Данък възоснова на изминати километри другото е ала бала като говорим за замърсяване на околната среда.

331

Анонимен

преди 4 години

Както обикновено, повишението се анонсира,.. първо дай да видим в София, дай да вземем от всички по малко и айде, готово!Никаква връзка няма със замърсяващите! Защо не се мисли в посока, да се мерят директно на пътя газовете и като е над нормите, тогава да ти вдигат данъците. Има стари коли, Голф, Опел, даже и Ладички в отличен вид с газово и ги карат от дъжд на вятър. Ние имаме такъв съсед и даже я мие преди да я прибере в гаража. У нас винаги гледат на хората, като на измамници.