10

Анонимен

преди 4 години

3-5 -10 лева брей голямо вдигане. Да ги вдигат

9

Анонимен

преди 4 години

чист популизъм

8

селянин

преди 4 години

Тази същата като кмета на Благоевград преди избори едно като стана кмет първата му работа е да наложи глоби ако искате да стане въздуха по чист поне за София трябва обществения транспорт да е по евтин и удобен от личния ама първата мисъл е да скубеме бедните дето нов автомобил ке видат ама не у тоя живот

7

2,

преди 4 години

Ще го пречисти, разбира се. Целта е да не си купува всеки селянин по един смърдящ поялник и да му дишаме ***, а да се натегне и да има една кола, но тя да е кола, не бабичка без зъби и по памперс, която една крета и на преглед минава с рушвети. сега - всяко селяне - на БМВ, ама че барака, че пуши - без значение. Само у нас такива старчоци са институция.

6

Анонимен

преди 4 години

Кой направи билета 1,60 и ни принуди да си купим стари трошки ? Как аджеба откак се вдигна цената на билета въздуха стана мръсен и градсикият транспорт се ощети ,защото си караме трошките и заемаме повече места за паркиране и правим тапи.

5

Анонимен

преди 4 години

Да ви е честита Фандъкова. Като не отидохте да гласувате. На ви нови данъци. А за да не се замърсява, трябва да намали цената на ГТ и да се вдигне акциза на горивата. Който кара, той мърси. самия факт, че притежавам стара кола не означава, че замърсявам повече от мутресата, която бръмчи от сутрин до вечер със SUV-а и минава не по-малко от 100 км дневно в градски условия.

4

Анонимен

преди 4 години

Още отпреди п20 години това трябваше да се въведе, а не да събираме *** на чуждите държави и да го търкаляме у нас. Не моое *** да държи 3 барака дърти ко чини под балкона си и да им плаща данък по 20 лв. Щом са стари, ненадеждни и замърсяват - да ги разкара или щом са му толкоз мили - да им плаща голям данък.

3

Анонимен

преди 4 години

Така е. Старите коли й пречат. Няма да каже нещо за едни замърсяващи квартали, които гласуват 90% за нея.

2

Анонимен

преди 4 години

И КАТО ПЛАЩАМЕ ПОВЕЧЕ ТУЙ ЩЕ ПРЕЧИСТИ ЛИ ВЪЗДУХА ЩО НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СПРАВИТЕ И ЗАДЕТО НЕ МОЖЕТЕ ЩЕ ГЛОБЯВАТЕ СИРОМАСИТЕ ДЕТО НЯМАТ ПАРИ ЗА НОВИ КОЛИ И СЕГА ПЛАЩАМЕ И КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ МРЪСЕН ВЪЗДУХ

1

Анонимен

преди 4 години

Данче, предизборно не помня такива благини да обеща!