180

ДртПрч

преди 4 години

Голяма завист и злоба ги тресе сърбите. Що не се орепчат на руснаците, които са ги шпионират, а се репчат на нас? Нали уж имали топки? Жалка работа! Жалки хора!

179

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Затова ли напинят към ЕС? Хахаха

178

Опосканото поколени

преди 4 години

СЛАВА НА РУСИЯ !!! СЕГА И ЗАВИНАГИ ВОВЕКИ ВЕКОВ !!!АМИН!!!

177

българин

преди 4 години

И сега каква стана тя ...? Руснаците оправят сърбите , пък те се сърдят на нас !!!

176

Анонимен

преди 4 години

До 185Явно си объркал влака. В България се говори по фирмите вече на английски, немски, френски. По улиците се карат западни коли и стокообмена ни е главно с ЕС. Май само тия дето са на отмиране (буквално) и тук таме по някой некадърник си мислят че пътуваме на изток.

175

MENGELE DR.DEATH

преди 4 години

....SRBI=SHIPTARI=RUSI........PRIYATELSTVO ZA MNOGOYA LETA! ......SURBITE SGRESHIHA S POSOKATA......BULGARIYA VURVI KUM DOBRO.....

174

Анонимен

преди 4 години

"Независимият" избор и сътрудничеството с "източни" приятели на Република Сърбия е повлияло неблагоприятно на умственото състояние на някои техни политици!Да намалят Новичока,че започнаха да проличават комични дегенеративни отклонения!

173

до 180

преди 4 години

Вярно е, че влакът пътува. Само дето посоката е вече на Изток, а такива иато теб още зяпат на Запад.

172

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И в Сърбия знаят какви дупедавци сме.

171

Анонимен

преди 4 години

Аде де а кой предаде видинското въстание под натиска на австроунгария

170

Анонимен

преди 4 години

Сръбски висш служител и бивш руски агент "изгряха" на снимки,даже и пари се брояха на кадрите,а българите излязоха виновни??? За криви сръбски ракети, причина е лошия български космос....

169

шматка

преди 4 години

Нещо не разбрахХванаха руски шпионин в крачка а ние сме им виновни.Като са толкова горди няма ли да привикат руския посланник на спявка

168

Анонимен

преди 4 години

30 години след промените, някои хора още лелеят за СССР и пишат неадекватни коментари. Ежедневно се пускат статийки с носталгичен привкус, боготворящи Живков. Събудете се, влака пътува в друга посока и ние отдавна сме на него и връщане назад няма. И на майка ми прикована у дома от старост и болести и липсва онова време и казва, тогава беше по-добре. Да било е, била е млада. Хора събудете се, щото влака на живота върви и непригодните за промяна, живота сваля на малка гара по пътя напред без жал!

167

Анонимен

преди 4 години

До човекСърбите всичките са един дол дренки, и това го знаем още от Балканските войни. Никога няма да се променят, тъй че няма какво да им се възхищаваме на глупостите. Като гледам, с техния избор не са прокопсали. Ние-сме били по-добри от тях, сме по-добри от тях и ще бъдем по-добри от тях, тъй че да палят мотора и у лЕво.

166

Анонимен

преди 4 години

шпонския скандал! Абе тоя много бърка тия клавиатури или е надрусан

165

човек

преди 4 години

До: номер 176Бойко Борисов е като малко кученце - размахва опашка пред всеки, който му покаже кокалче или пържолка.Путин иска нещо, Бойко се съгласява (АЕЦ Белене например).Ердоган иска от Бойко да му предаде политическите му врагове - Бойко му ги изпраща овързани с панделка.Тръмп го привика и той сега - веднага хвръкна към САЩ!Същински Тодор Живков II (който се мазнеше и на Брежнев и на канцлера на Западна Германия, и на японския император).

164

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми комшии, държите се като махленски селяни, поведението ви все още е като на сърдит малко дете. Злобна и инфалтилна дипломация, жалка картинка..

163

-

преди 4 години

Браво на сърбите -могат да казват истината право в очи! А нашия заспал оФчи народ с промит мозък това си заслужава!

162

Анонимен

преди 4 години

Вие сърби се вижте на какво диридже сте преди да говорите. Какво ви донесе това че сами си избирате враговете? Воини, разрушение, разпадаща се държава

161

човек

преди 4 години

До: номер 167Бомбардираха ги по времето на бившата държава Югославия, при управлението на шовиниста Слободан Милошевич. А сега са още извън ЕС главно заради непризнаването на Косово. Според мен ще постъпят добре ако се откажат от отношенията си с Русия, която ги подкрепя за Косово и да признаят Косово, със задължително условие приемането в ЕС и на Сърбия и на Косово да стане едновременно, както стана с България и Румъния.Тогава ще си решат всичките проблеми.