160

един българин

преди 4 години

Със прискърбие съм принуден да призная, че братята сърби са прави за нас.Истината често боли, и колкото и да ни е неприятно да си го признаем, понякога е по-добре приятел да ти каже истината, отколкото враг лицемерно да те хвали с усмивка на уста и нож в ръката зад гърба!Сърбия има тайни служби които работят ефикасно и резултатите са явни.България има филиали на ФСБ и ГРУ.А тайните са свързани с ограбването на българския народ!

159

Анонимен

преди 4 години

Русия се подигра с "приятелската" Сърбия.Сърбия реве не от Русия, а плюе безпричинно по България.Сърбия два пъти е нападала България в гръб (все по руско поръчение).И при все тия три факта някои хора аплодират българомразците от Сърбия. Защо?

158

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно. След 20 Март 2020г. и САЩ и ЕС ще са в историята.

157

Анонимен

преди 4 години

БВП на БРИКС надмина брутния продукт на Г-7.

156

Анонимен

преди 4 години

Сърбия стана член на Евразийския икономически съюз.

155

Анонимен

преди 4 години

До СъвременникЗатова ли ги бомбардираха и са извън ЕС закъдето напират?

154

Съвременник

преди 4 години

Прави са СЪРБИТЕ, истински патриоти, затова са се освободили много преди нас от османското робство ! Поклон пред г-н Вулин, разбрал предателските души на българските управници.

153

Фундаментално заинте

преди 4 години

Интересите на България,Хърватия и Македония относно Сърбия съвпадат - да се държи сръбският шовинизъм под наблюдение. Сега сърбите се правят на умряла лисица и им се лапкат еврофондаве,нооо....не отстъпват от шовинистичните си тези нито в Санджак,нито във Войводина,нито в Македония,нито в Косово,нито в Западните ни покрайнини. Сърбите имат да покриват огромен набор от политически критерии за ЕС спрямо всеки от съседите им. България е фундаментално заинтересована да следи процесите в Сърбия.

152

Анонимен

преди 4 години

до 164"Поне до средното ниво" Щото дргите тъпчат на едно място и чакат да ги настигнем, нали?

151

Анонимен

преди 4 години

До 162Няма какво да даваш, Северозападна България сама поиска да се присъедини към Сърбия или Румъния !

150

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е комунист! Всичките ни политици са комунисти. Просто няма друго обяснение.Те ако политиците ни бяха нормални хора със десни убеждения нямаше да сме най бедната държава в ЕС. За толкова години отдавна щяхме да дръпнем поне до средно ниво.

149

Анонимен

преди 4 години

До 157Всички разбрахме, че братушката на русофилите е Ердоган !

148

Анонимен

преди 4 години

До 154,151Е хайде да им дадем и Северозападна България,щото не можем да я стопанисваме!Те като не можат да стопанисват Косово /беше най-изостаналата област на Сърбия/,защо ревът за Косово?

147

Анонимен

преди 4 години

Държава която беше бомбардирана за да спре геноцида над други етноси няма какво да ни съветва.

146

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Само Кремъл може да каже кои са приятелите и враговете на Сърбия... - и никой друг...

145

Анонимен

преди 4 години

До 157Веднаж русофил, винаги туркофил !

144

наблюдател

преди 4 години

Аз разгледах тази уродлива кокошка дето са си сложили на зтамето.Много ми прилича на тази дето развяват руснаците.За каква независимост може да става въпрос?

143

Анонимен

преди 4 години

Спомнете си опитите да скарат Турция и Русия. Сваления самолет и убийството на руския дипломат. Същото е и сега в Сърбия. Артистите са двойни агенти а режисьора и продуцент е известен без замисляне, ЦРУ. Но забележете има и трети актьор с помощни функции тъй като е некадърно продажно наведен БГ.

142

Анонимен

преди 4 години

До 154 ха,ха,хаВойводина е предимно сръбска 65% от населението,но тук трагедията е по-голяма,защото самите сърби в областа искат по широка автономия,че даже и независимост!

141

Waffen SS

преди 4 години

""България умее да допуска друг да избира приятелите и враговете й. Сърбия не допуска подобно нещо""Мд-а-а,може да се каже,че министъра е изключително откровен.Сервилността ,националното предателство са удобни за определени кръгове в настоящият момент,но не са от полза за страната,за нейното достойнство пред света.Както каза Великият "както кажат началниците",за него българският народ,който го е избрал/с манипулации/не е началник,за него началниците са отвъд Голямата вода.