200

Анонимен

преди 4 години

'' Сръбският министър на отбраната с остри думи ''...............цялата работа е активна операция на москва ... речите на така наречените сръбски политици са писани в кремъл, цел - създаване напрежение на балканите. външно да не се поддава на провокации, защото именно на това разчита руския план

199

Анонимен

преди 4 години

Много глупости се пишат тук. Вие били ли сте в Сърбия? Те са къде къде пред нас. Лидери сме били на Балканите дрън дрън...само на приказки сме такива

198

бай хой

преди 4 години

Сърбите са аутсайдерите на Балканите и трябва да свикнат с това. Трябва да се примирят и с факта, че вече са заддунайска губерния и Русия прави с тях каквото си иска. Много забавно ми прозвуча твърдението на сръбския министър, че сами си избирали приятелите. Между другото този министър е еничарин - с български произход!

197

до 205

преди 4 години

А България колко територия е загубила според теб? Първата световна армията ни няма загубена битка, но губим територии...защо защото имаме "добри приятели". Втората световна точно сегашните ни "добри приятели" бомбандират София и загиват 4200 души. А ние им се кланяме в момента. За населението няма да говорим сегашното правителство и неговите приятели се погрижиха достатъчно

196

Анонимен

преди 4 години

В Сърбия има хора които живеят с мисъл за Велика Сърбия ,Вулин е от тях.Готов е винаги да напада съседите ,Хърватска през 2018 год.,обяви Вулин за "персона нон грата".Същият този е военен министър без да е служил в армията,опозицията го обвинява в корупция ,защото извади 200хил.евро за шикозен апартамент в Белград!С такива политици на Сърбия и приятелите й на не могат да помогнат!

195

До 205

преди 4 години

Само дето, вместо 111 хиляди. кв.км. България трябваше да е към 300 хиляди ти кв км и вместо 7 милиона, трябваше да сме 15 милиона, а сърбите трябваше да са 3 милиона на 45 хиляди кв.км.

194

ДртПрч

преди 4 години

От много акъл сърбите загубиха Югославия, после заради приятелите и враговете, които си избраха, загубиха и Косово.От такива лузъри съвети за външната си политика не щем.

193

Анонимен

преди 4 години

Тук сърбите са много прави! Така е!

192

Анонимен

преди 4 години

До 163Живея в Северозапада и мога да ти гарантирам,че БОЛШИНСТВОТО от българите нямат никакво намерение да сменят националността си със сръбско или румънско.Обаче имаме усещането ,че политиците ни в София биха били радостни да се отърват от Северозапада!

191

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е победителка в две Балкански войни и две Световни ,и накрая територия от 77 хил.кв.км. и население 7млн.!!!България победителка в първата Балканска ,другите губи ,и сега е с територия от 111хил.кв.км. и 7млн.население!Нека продължават да си избират правилните приятели,аз нямам нищо против!

190

Анонимен

преди 4 години

Когато си една въшка на световната политическа сцена е така, а друг е въпрова защо е така. То и сърбите да не се пънат много, защото и те са същата въшка като нас.

189

Анонимен

преди 4 години

Кога ще върнат Западните покрайнини тези крадци? Това трябва всеки ден да ги питат. Македония се освободи от тях.

188

Анонимен

преди 4 години

Кой какво избира е друг въпрос,сега има случай с вербуване на сръбски военен от руснак!Ние нямаме нищо общо със случая,но сърбите по стара традиция започват да ни плюят!Бойко нека продължава да им се мазни и пуска руски военни самолети на път за Сърбия,благодарности няма да получи от това диво племе!

187

хаха

преди 4 години

До АнонименИсторически факт е, че Сърбия има взета територия в новата история на света след Втората Световна.За тия победители ли ми говориш ? буахахаха

186

Анонимен

преди 4 години

Е, сърбите, като винаги сами си избират приятелите, до къде я докараха? До там, щото да чакат Хърватия и България да ги одобрят за ЕС. А 80-те години бяха най-готови за Европа, ама на, направиха своя избор. Сами го направиха, ***? С малко помощ от техните приятели.

185

Анонимен

преди 4 години

До Пенев К.Разбира се, че са независими. От тях нищо не зависи.

184

Анонимен

преди 4 години

Много точна констатация.Има разлика - България ли избира , или подставените лица в еднавласт, която съществува без да сме я избирали ние, българите.

183

Анонимен

преди 4 години

И абсолютно прави са. Друг ни избира приятелите и враговете, друг ни избира вътрешната и външната политика. И така. Прави са.

182

Анонимен

преди 4 години

PRAVO KUME V O4ITE.

181

Пенев К.

преди 4 години

Охо.....Видяхме им сеира през 90-г. на сърбите.Изгубиха автономии, морета...Акъл от тези не взимам.,,Независими" били.....Аре молим, молим.