220

Селянин

преди 4 години

Няма нищо провокативно, България е толкова независима в ЕС колкото беше през соца. Източните държави в ЕС все повече съзнават това.

219

Анонимен

преди 4 години

Вулин кво го интересува кои са ни приятелите,нали те си имат верни такива?Този който може да го интересува е в Маскве ,и мислите на Вулин,все едно ги слушам от руски политик!!!А,защо сърбина ги казва се крие в парите които е извадил /200хил.еврака/ за покупка на луксозен апартамент в Белград!

218

кузмич

преди 4 години

Аз приятели си имам. Не ми трябва някой да ми избира и врагове.Избраните да си избират враговете и аверите. Балсъмги.

217

13

преди 4 години

Русия изнасили *** да построят руска тръба до Сърбия за 3млрд, които Сърбия ще изплаща под формата на транзитни такси в продължение на 15 години. А *** бяха намазани, дадоха парите накуп, на всичкото отгоре само ще гледат тръбата и няма да получават газ от нея. Русия за пореден път излашка Територията като най-евтина жрица. Сърбите се кефят от този факт, защото преди Територията да се изправи, и те я минаха с тръбата. Русия купува северна б-я, Турция южна. Разпределено е.

216

До 230

преди 4 години

Мъдрости от селската кръчма! Дойде време когато некъпаните селяци смятат че като употребят "самогон" или "ватенка" ще се хванат за шлифера на пунта мара!.. Въвете се изкъпете и не обсъждайте другитекокто имат поне достойнство за разлика от вас!

215

ББ

преди 4 години

Драги ми Вучич!Другия път,когато гостувам в Сърбия, искам Вулин да ме поздрави с реч на български,а не ти!Щото газовия коридор обича благи думи..

214

Анонимен

преди 4 години

и тези ни усетиха какви сме,скоро европейците ще започнат да ни се подиграват заради липсата на национален интерес и хора,които да го защитават

213

До225

преди 4 години

Сърбите сме ги освобождавали и с фашистите барабар! По добре върви на паметника на ония бомбардирали София и не дрънкай глупости че хората си не знаят какво представляваме

212

Анонимен

преди 4 години

Βylgaria vinagi e bila na sastoto nivo s vardarska i albania po vsiakakvo otnosenie..po nisto nito predu nito sega moze da se sravni s serbia i rertsia

211

Анонимен

преди 4 години

Абе сърбите кога ще благодарят на България, че ги освободи от Хитлер ?Апропо, защо няма голям паметник в центъра на Белград на българската армия ?

210

Само да попитам?

преди 4 години

Извинете, Сърбия не беше ли същата държава, чийто крал Милан през 1885 г. се не зарекъл да пие бело кафе у София, а два месеца по-късно войниците му панически крещяха Бйежите, брачо!, разбити на пух и прах? Припомнете ми също така как се казва морето им, че не се сещам? И 1 български лев не беше ли цели 60 српски динара?!

209

681

преди 4 години

Едно нещо е сигурно - Сърбия никога не ни е била приятел.

208

Анонимен

преди 4 години

Сърбия от много добра външна политика е на сегашното си дередже, а Косово е независима държава.Благодаря, но акъл от такива не щем.

207

Анонимен

преди 4 години

Сърбия си избира врагове, а България си избира съюзници !

206

ada

преди 4 години

самАта истина!!!

205

Анонимен

преди 4 години

Sarbia nyama priyatelite, samo zdrava mecheshka pregradka ot ruskata mechka, ot koyato edva dusha.

204

Негър албинос

преди 4 години

Евалла ,брато !!!

203

Анонимен

преди 4 години

До 212В грешка си А.Вулин не е с български произход,роден е в Нови Сад, но родителите му са от Босна!

202

Анонимен

преди 4 години

Бях в Сърбия няколко месеца след като ги удариха американците. Въпреки, че ги върнаха с 10 год бяха много по-напред от нас. И сега е така срещу нас да тичат пак няма да ги настигнем.

201

Анонимен

преди 4 години

Понеже сърбите правилно си избират приятели истинските сърби черногорците им казаха едно голямо ЧАО!Членуват в НАТО ,ще влязат и в ЕС,езикът си обявиха за черногорски,искат и автокефална църква!Въпрос на време е сърбите във Войводина ,да последват черногорците.