59

Анонимен

преди 4 години

Нещо не става ясно, личния лекар дава направление с туй направление отиваш при специалист какви болници са сменяли Нещо цялата работа е мътна или звъниш на Бърза помощ и те искат или не искат ще дойдат. Всеки си мисли, че е богопомазан и на него няма да се случи. Жалко за детето, то не е виновно за нищо, че цялата държава от родителите до лекарите са ***.

58

Анонимен

преди 4 години

защо не са отишли направо в пирогов? Като не са им обърнали внимание и са им казали да си ходят защо са останали? Някой като не иска да ти помогне на сила не можеш го накара. А сега е късно вече, детето е починало. Най-много дисциплинарно наказание смъмряне за някой лекар, но и това едва ли.

57

Анонимен

преди 4 години

До ЙоцоПреди две години в българска болница ме оперираха успешно от нещо, от което в 90% от случаите се умира / дори в САЩ/ . Без нито лев под масата. Какво правим сега?

56

до Йоцко

преди 4 години

Не се притеснявай, другия път и с рушвети няма да те оправят - няма кой! Интересно, защо не ставате всичките лекари, щом се става лесно, после не се работи и се вземат високи заплати. Или да се плюе май е по лесничко. Не заслужаваш и с подкуп да те лекуват теб Йоце !

55

Анонимен

преди 4 години

Бягайте от София надалече, София не е град, а бунище не може от 3 болници да те връщат поради липпса на места. Или болниците са малко за тоз град или градът е презаселен и има липса на болници и педиатрии или липса на качествени лекари. Системата ни убива.

54

читател

преди 4 години

Поредната скълъпена история.

53

Анонимен

преди 4 години

Болницата си има лимит. отделно на пациент се плаща по 1лев, после мацепени тарикати обясняват с вдигнат пръст, че са осигурени и няма да платят 10 лева за медицинско. Що не съдите някой, че му е пълен хаража и не ви е приел колата, съответно сте закъснели за работа или лечение примерно. Що не кажете на автомонтьор че сте застраховани и няма да плащате? Мойто си е мое , чуждото е общо нали? Не се трогвам вече, оскотял народ с кухо самочувствие!

52

Анонимността на ...

преди 4 години

...родителите е симптоматична - държат да осветлят имената на лекарите, те да бъдат наказани, но ей-така, скришом....Защо ли?....

51

Йоцо

преди 4 години

Преди години се бях разболял от нещо много гадно, дето завършва често с летален изход. Трябваше майка ми и баща ми да се бръкнат с едно десетина хиляди, раздадени под масата. Иначе си те оставят да умреш като куче. Тогава и аз бях дете. Дете, което, ако родителите му не бяха спестили някой лев да раздават на мафията в бяло нямаше и да го погледнат.

50

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаСигурен ли си че е било така? А личния лекар?

49

Анонимен

преди 4 години

Срам ги е да си покажат лицата. Какво крият? Дали те са си свършили работата перфектно. 90% са неспособни родители, после някой друг им е виновен. Научете се да си гледате децата. Не се умира от настинка за 2 часа забавяне! Цялата работа пак смърди. А колкото повече се плюе по професията, толкова по-малко кадърни професионалисти ще има! Затрихте учителите отдавна, напът сте и лекарите да изгоните. Всеки човек и народ си заслужава съдбата!

48

anon

преди 4 години

"Нямало забавяне в лечението?"По скоро е нямало никакво лечение? Защото в болница лечението почва след приемането. Или 24 часа след това...Много хора си отидоха по този начин. Много тъжно.

47

Легендата

преди 4 години

До Анонимен"На какво лечение е било детето?"Е в три болници не са го погледнали даже да видят, че умира след като родителите са ги молили. Как може да не са виновни лекарите в случая? Как е въможно?

46

Анонимен

преди 4 години

До TihomirrА ако не сте убили никого, а все пак Ви качат - тогава?

45

Анонимен

преди 4 години

До Аман от злобариОнова, което пожелавате на "злобаря", изобщо не е изтъкано от злоба, поздравления!

44

Tihomirr

преди 4 години

Ако убия някого сам ще се кача. Такива хора като вас без достойнство няма как да го разберат. Престъпници убили дете.

43

Еми Грантова

преди 4 години

До 32Браво за избора, трябваше и аз на 22 за си бия камшика. Вместо това чаках да прехвърля 30, за да се взема в ръце. Какво има да чакаш, няма да промени нищо. Може да цъфнат налъмите, но управия няма да има.

42

Анонимен

преди 4 години

До Аман от злобариНа какво лечение е било детето? От къде знаете кога е започнало заболяването, как са го лекували преди болниците, с какво? Защо градите позицията си единствено върху казаното от родителите му? Не е ли редно да се изслуша и другата страна, преди да се съди за нещата?

41

до 42

преди 4 години

пожелавам ти да ти се случи същото психопат

40

Тоцо

преди 4 години

Сега пожарникаря да разпореди на физкутурника и оная с фалшивата диплома да направят проверка на лекарите. Всъщност как става човек с коефициент на интелигентност 40 да проверява завършил доктор не знам. Но пожарникаря ще каже как, той ги разбира!