39

Анонимен

преди 4 години

До TihomirrА ако Вас качат на столчето - пак ли ще настоявате да го ритнете?

38

Аман от злобари

преди 4 години

Номер 42, от сърце ти желая да попаднеш лично ти на такова компетентно лекарско отношение! Злобар побъркан, не четеш ли че е било на лечение, но се е влошило и заведено в болница. ***

37

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще разпореди проверка още в Понеделник!

36

Мазню

преди 4 години

Това е само началото. Пискливи майки с по 3 мозъчни клетки врещят по цял ден, че лекарите са им виновни. Бащи заплашват, роми бият. Станете си лекари и се лекувайте, кой ви спира?!? Хора с коефициент на полезно действие -100 тръгнали да съдят!

35

Тролъ

преди 4 години

Може родителите на детето да са били комунисти и да са ги разпознали !А докторите да са ГЕРБ

34

Сульовци

преди 4 години

Мизерници като вас и въпросните "родители" изгониха лекарите. И по-зле ще става. Чакали до последно и се чесали, вече като умира детето го закарали, сега са им виновни, че не са ги чакали с червен вип килим! Плюйте още, другия път като отидете с вашето дете, лекаря може да не знае и български! Почвайте да учите пакистански! Като не ви харесват не ходете! Да не би някой да си върши работата в тази държава. Само некадърници с царски претенции! Айде у лево! Който плюе по лекар го чака същото!

33

ТикваСъм

преди 4 години

До lolЕй все хомеопатите са ви оправданието. А, че 90% от джипитата са такива и зарибяват бгмамите. Все едно щом е било толкова зле е трябвало да го вземат. Легла винаги се намират за спешни случаи. Просто не им се е занимавало да направят пренасочване след това. Мързеливи ***.

32

Анонимен

преди 4 години

България беше на ЖивковСега е на Бойко

31

България е на Бойко

преди 4 години

В държавата на Бойко Методиев Борисов, се случват тези неща !Но няма никакъв проблем!Б.Б.

30

България

преди 4 години

Тука за да си иде правителството трябва да умре правителството !

29

Тролъ030

преди 4 години

Е неможе хем да имаме Бойко премиер!Хем да имаме и качествено здравеопазване !Квото сте си избрале!Неможе и двете само Бойко засега !

28

Анонимен

преди 4 години

От 25 г. живея в чужбина. Бях на 22 г. когато се изнесох. Ожених се в холандия имам 4 деца които ги отгледах с лекота. Като всички деца и моите се разболяваха обаждах се на личната докторка идваше в къщи и преглеждаше децата. Едно от тях беше в по тежко състояние и отиде в болница. Личната докторка се обади на бърза помощ. За да не се заразяват останалите деца личните доктори ходят по домовете а не ги събират пред кабинетите им. Ако тук някое дете недай си боже умре цялото правителство си отива.

27

Анонимен

преди 4 години

България е държавата с най-невинното население на света. За всичко единствено е виновен късмета на човека.

26

Анонимен

преди 4 години

Ako народа не излезе на улицата няма да има промяна.Всичко се скрива на момента.Погледнете другите граждани как се борят за права Испания,Франция и др.

25

ТикваСъм

преди 4 години

Гледам някой псевдо доктор гербаджия е тръгнал да раздава минуси и да обяснява как родителите не трябвало да търсят виновни. Здраво дете да умре от настинка, защото никой не е искал да си мръдне мързеливата задница е, абе нямам думи какво е. Наистина трябва някой от тези мошеници да плати със живота си, за да им дойде акъла на останалите.

24

Абориген

преди 4 години

Какви лекари бре ?? Такива в България отдавна няма....

23

Пазвантин

преди 4 години

Сега ще почнат от девет кладенци вода да вадят, за да докажат, че не са виновни, а те ризите им са толкова кирливи, че няма накъде.

22

Анонимен

преди 4 години

Око за око , зъб за зъб живота им да стъжниш на тия самозабравили се докторя

21

Tihomirr

преди 4 години

А в същото време виждаме пазарджишката болница пълна с телкаджии и лекар със заплата 60 000 лева на месец. Безподобни, базпардонни престъпници.

20

(-_-)

преди 4 години

Проблемът се корени в една напълно сбъркана система, която практически ограничава лекарската професия до обикновен търгаш.. Това да умре някой от настинка, през 21 век!? Абсолютно недопустимо, освен ако няма някакво скрито друго заболяване, но едва ли това дете е имало такова...