79

Край

преди 4 години

Поклон пред българските лекари. Много близки съм загубил - такъв е живота /миг от вечността/. Винаги съм получил адекватно лечение и ИСТИНАТА. Когато ми казваха че медицината е дотук - това винаги се оказваше вярно независимо от фалшивите надежди които продават срещу много пари в чужбина.Всичките ми роднини от чужбина с идването си тръгват по доктори. Не знам случая на това детенце и не мога да съдя никого. Да почива в мир.

78

Жони Индиш

преди 4 години

Нещата се случват закономерно.Аз за една бележка в която е администрация си вземам свободна седмица.Как точно се очаква всичко да е срутено, навсякъде става с рушвет, но лекарита да са извънземни. На абсолютно всеки чиновник и държавен служител се плаща за абсолютно всичко... и изведнъж лекарите са супер. Чакайте, ще стане!

77

До Йоце 83

преди 4 години

Пробвах с добро. Сега ще ридаеш. От тук нататък си чао. Няма да падне и косъм от празната ти главица. Но ще си редовен клиент на едни денонощни бюра/агенции. До скоро.И не забравяй, че ти започна.

76

Анонимен

преди 4 години

Жалко за детенцето. Много жалко за родителите ,които няма да се излекуват от тази болка и загуба. Жалко, че медицинската ни система не работи и има случаи на незаинтересованост и безхаберие. Бог да пази тези родители и да бди над малкото дете в небесата.

75

До докторчето

преди 4 години

Лчният ми лекар е от ЮАР, личнара ми зъболекарка от Гана. Отлични професионалисти. Веднъж лежах в болница, лекуваха ме индийка и пакистанец, сестрите до все кафеникави или черни. В по-сигурни ръце не съм бил в никоя бг болница, а съм обиколил доста. Какво като ни лекуват лекари от чужбина, докторче? Стига да си вършат работата и не са алчни кръвопийци като твоите колеги. А вие си емигрирайте, прав ви път. Само че в чужбина ще сте само на заплата, за изнудване "там" се лежи и се отнема правоспосо

74

Легендата

преди 4 години

До до ЛегендатаПовярвай ми вече съм бил на достатъчно погребения благодарение на вас. Опре ли до мен ще прибера колкото се може повече като вас с мен. Продължавайте да бъдете все така безскруполни и нагли.

73

Легендата

преди 4 години

Като стана дума за търговците на лекарства a.k.a. търговските представители те са може би най-голямото зло в цялата система. Не само в България, а в цял свят всички знаят какви невестулки са. Тройкаджии, които са сменили каталозите на Ейвън или някой мултилевъл маркетинг с това да пробутват най-хубавата добавка, най-хубавият гел и т.н. Те са хубаво облечени и обикалят като цветарки от кабинет на кабинет. Говорят на лекари умалително: "Слънчице да те заведа на обяд?" Пиявици!

72

България

преди 4 години

На кой пишете в тоя форум бе ?Кой ги чете тия неща ?Ало !

71

до Легендата

преди 4 години

Нали се сещаш, че пак ще ходиш на лекар. Нали се сещаш, че с това отношение те чакат погребения?!Естествения отбор е велика сила!

70

Анонимен

преди 4 години

До Ако бях лекарЧовече, питай човек, който се занимава с търговия на лекарствата (имам двама приятели, които се занимават с това) и тогава ще разбереш истината за голяма част от лекарите. За тях, както сме касичка, нищо повече

69

Легендата

преди 4 години

Нали се сещаш, че всички които са писали вече са пострадали от лекари и без да са ги обиждали преди това. С какво точно ни плашиш? Вие ако спрете да работите ще дойдат лекари от Нигерия.

68

Мало умници

преди 4 години

Лекар не е равно на роб. В белите държави си уважават лекарите и учителите, впрочем и полицаите дори. Всеки народ си заслужава управниците, важи и за лекарите и учителите и т.н. Плюйте си днес по форумите, утре ще погребвате още деца!

67

До 72

преди 4 години

Ти не си програмист.. не може да си толкова просT и да си програмист..или си объркал професията, както някои "лекари".

66

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ България 80% от лекарите са некадърни или корумпирани или и 2 в 1. Ти си случил на останалите 20%, т.е. чувствай се късметлия.

65

Ако бях лекар

преди 4 години

Ако бях лекар, но съм програмист, бих организирал общонационална стачка - 1 седмица без лекари. Нека видят всички какво точно вършат лекарите и какво става когато не го вършат. Аз ако бях в тази професия и всеки ден слушам и чета без вина, че съм измамник убиец и какво ли още не, щях нарочно да почна да ви тровя! Напрегнете си и втората мозъчна клетка преди да говорите и пишете!

64

Химическа кастрация

преди 4 години

Един и същи тиняк, пишещ под различни псевдоними, си защитава корумпираното мед. племе, достигнало до пълна деградация. Да си заровиш най-милото заради лекарска грешка, тиньо. И без това не трябва да се размножаваш и дегенериралите ти гени да тровят земята.

63

Tihomirr

преди 4 години

Как така без вина. Вие пак се опитвате да се изкарате невинни. Три болници, един докато минава покрай детето не е обърнал внимание, че е в предсмъртно състояние.

62

Анонимен

преди 4 години

Нека всеки който пише да си каже професията! Аз не се сещам за сфера в която някой да си върши работата!А когато държавата се меси и регулира по неадекватен начин- резултата е налице.Не може да плащате 15 лева и да чакате здравеопазване като в държави където плащат 300 евро и всички те стигат реално до докторите, а не за мерцедеси на администрацията и нов самолет за пожарникаря!Има частни болници! Плаща се и ви лекуват като в частна болница!Евтино и качественои няма и в любимата ви Хамерика

61

Анонимен

преди 4 години

Некадърните родители, дори в описаната ситуация са действали неадекватно, представям си какво е било предните дни в които детето на 100% е било вече болно! Сеха се опитват да смъкнат вината си като обвинят някой другм но дори нямат доблест да си покажат лицата. Защо ли? Аз мисля , че и на тях им е ясно кой е истинския убиец на детето - именно те! Правенето на деца не приключва със самия процес на правене, трябва и акъл!

60

Да им се връща &

преди 4 години

Всеки, който е имал нещо повече от грип знае, че за тия лекари-кожодери си ходещ банкомат. Осигурявай се ако искаш и с космически суми, те знаят много добре, че ако си опрял до тях си им в ръцете и те изнудват пи всякакъв начин.