32

Анонимен

преди 4 години

Да успокоявайте се с тия спонсорирани от ББ и сие фашисти глупости.Населението ще емигрира и намалява без значение какво правите защото никой от 25 процента нормални българи няма намерение да търпи 75 процента български, турски и ци.га.нски африкански диваци, искащи пак диктатор, а и да затворите границите само ще предизвикате як бунт.Що се отнася до села и градове всички градове са започнали като села, недейте да измисляте фалшиви конфликти където ги няма че да прикриете истинския между злобни

31

Ф.С.В.

преди 4 години

-Значи излиза така че!-според Харалан Демографската Пустиня е Демографски Рай в които всеки спестил малко пари в чужбина -ще си купи по едно село? -Ами аз да питам Харалан - той какво е произвел през живота си? Кой го храни? ако един ден няма работници -както наближава този момент- КОЙ ТОГАВА ЩЕ ДАВА ХРАНА И ПАРИ НА ЕДИН ХАРАЛАН НЕПРОИЗВЕЖДАЩ НИЩО И ФИЛОСОФСТВАЩ КОЛКО Е ХУБАВО ДА ИМА ДЕМОГРАФСКА ПУСТИНЯ В БГ- КОЙ ЩЕ МУ ПЛАЩА ПЕНСИЯТА ? КОЙ ? КОЙ? ВСЕ такива дребни въпроси се въртят в главата ми!

30

ПОМИСЛЕТЕ

преди 4 години

РЕАЛНОСТА Е ЧЕ ДЕЦАТА НА ЕМИГРАНТИТЕ СА ИСТИНСКИ ПРИСПОСОБЕНИ КЪМ НАЧИНА НА ЖИВОТ В СТРАНИТЕ В КОИТО СА РОДЕНИ,УЧИЛИ И РЕАЛНО БЪЛГАРСКИТЕ УСЛОВИЯ ИМ СА ЧУЖДИ,ДАЛЕЧНИ,НЕПРИВЛЕКАТЕЛНИ.РЕАЛНО ЖИВОТЪТ ИМ ЩЕА БЪДЕ В СТРАНИТЕ В КОИТО СА СЕЕ РОДИИЛИ.ТАМ ЩЕ СЕ РОДЯТ И ТЕХНИТЕ ДЕЦАВЕРОЯТНО МАЙКИТЕ/РЕСПЕКТИВНО БАЩИТЕ ИМ РЕДКО ЩЕ СА БЪЛГАРИГОТОВА ЛИ Е БЪЛГАРСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ПОЗНАВА ЛИ ПРОБЛЕМА ???ОЧЕВИДНО НЕ !

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко за 10 години ни стопи на половина, ще остане в историята като ***!

28

Радослав

преди 4 години

На тая изказването ми напомня на изцепката на министъра на финансите на Зимбабве: направих всички в държавата милиардери защото валутата е в трилиони и е по евтина от хартията на която се печата!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Явно и на теб прехода всичко ти е отнел.При хубавия Живков цели застави бягаха през границата.Това което стана,един зевзек го бе предвидил още при Тошо.Вица завършваше:ако отворим границите какво ще направиш? Ще се кача на първото дърво за да не ме смачка тълпата напускаща България.Това още 1980-та!Още при Цар Симеон, Златния век хиляди българи са бягали във Византия. Ако не знаеш.Само убитите при катастрофи колко са?

26

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименТи си класически гражданин като съзнание. Това, че си отрасъл на село, под полата на баба ти, а баба ти, е била кокона, ич да не види мотика, не те прави хармоничен с мястото;))) Нямаш работа там. Бойко сега отваря индустриални зони навсякъде за такива като теб. Трябва му и работна ръка. Знам, че си гербер. Личи ти;)))

25

Анонимен

преди 4 години

Данните друго показват-населението на големите градове се увеличава незначително, а това на селата намалява значително.Т.е България се обезлюдява заради емиграция и отрицателен естествен прираст.

24

Анонимен

преди 4 години

По-малко от 5 милиона, от тях като българи са не повече от 3 милиона. Тези статистики се крият нарочно и се оповостяват лъжливи данни.

23

Пара учен :Д

преди 4 години

Заедно със Българския народ умира и планетата! Двете неща са паралелно свързани с паранаучни доказателства ;)Паранаучно се обяснява така: Когато няма силни души, които да го обитават един свят то този свят загива. ;)Я с глобално затопляне я с ядрена война, я с нещо съвсем различно ;)

22

Sic semper tyrannis

преди 4 години

Геноцидът ще спре, когато гътнете диктатора Боко Тиквата.

21

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачАз пък съм израснал и живея на село и съм с градски манталитет.Обичам природата и редовно се разхождам сред полето,но не отглеждам животни за храна,нито отглеждам зеленчуци на двора.

20

Анонимен

преди 4 години

Обективен процес. В града всичко ти е накуп. Денонощни аптеки и магазини, администрация, различни "стъргала", МОЛове, спорни зали. Макар, че аз напуснах София и съм на 30мин.от центъра на София. Та онзи по-долу дето пита Баце дали чете това, да си спомни Мая Манолова и Кутев с какъв лозонг ни докараха правителството на Кой: "асфалта не се яде". Хубави пътища и магистрали, а не детски добавки. Бума в разжаемостта 2005-2008 го доказа. При същите соц.плащания раждаемостта при активните се увеличи.

19

Анонимен

преди 4 години

Бойко строи ама за кого ?

18

Гробокопач

преди 4 години

"Трябва да си свързан с някоя мрежа, която е модерна, за да си позволиш лукса да живееш в природна среда", допълни той. Интересното е, че аз не съм свързан с никоя мрежа. ГЕРБ дори ме държи нарочно в изолация;))) и пак имам "лукса" да живея в природна среда. Защо? Защото съм отхвърлил градският начин на живот като съзнание, стремя се към начина на живот на дедите. Затова винаги съм бил категорично против закупуване на къщи в селата от хора с градски манталитет. Те не могат да разберат смисъла му

17

Анонимен

преди 4 години

Единствено ГЕРБ и СДС са партиите спазвали стриктно плана РанЪт, и резултатите са налице доближаваме се до поставените цели да паднем под 5 милиона.

16

Анонимен

преди 4 години

От 30 години до днес всички политици и олигарси след 1989г. изпълняват този план Ран-Ът и още няколко подобни програми срещу лични облаги. И...трагичните резултати са налице.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16На първо място сложих факта, че там само 2% работят в селското стопанство. У нас сигурно са повече, но въпреки това внасяме от чужбина и плодове, и зеленчуци.Просто организацията ни не е като хората.Върлуващите тумби са друг проблем. Те изобщо не бива да живеят на наша територия, защото и без да вредят, пак не се чувстват част от нацията, с малки изключения.Тук пребивават само в ролята на вредни хрантутници. Но и на това може да му бъде намерен колаят, ако има управленска воля

14

Въпрос

преди 4 години

Всъщност, какво лошо има с това?Няма да има тарапани, задръствания... По морето ще има къде да си сложиш хавлията. А и *** ще намалеят.

13

И двете

преди 4 години

И обезлюдява и хората мигрират. В резултат родните села пустеят а къщите се рушат.