158

pipo

преди 4 години

До АниНе знам колко *** трябва да си за да обявиш Бялото братство в секта!

157

Анонимен

преди 4 години

На техно партита съм ходил и в центъра на София. За да се заврат точно там в гората и да се организират тайно, не е било заради силния шум. Искали са да няма полиция, за да могат свободно да си взимат наркотици и никой да не ги проверява и спира. Момчето може и от свръхдоза да е умряло, щом като няма следи от насилие.

156

ОБЩ РАБОТНИК

преди 4 години

А аз съм общ работник и не ходя в горите, а на чалга в студентски. Там е много забавно, защото пия евтино, слушам прекрасна музика за работническата класа, на която само купон става, особено ако в квартирата заведа на афтър някоя млада студентка. Сутрин се изтрезнява с повече оцет и чесън, после отивам на работа, където карам здравословни храни (мляко). Хероин не опитвам и гласувам за ГЕРП и съм сигурен, че животът ми има смисъл и децата ми, ако следват моя път ще успеят и те и ще живеят по 100г

155

Ани

преди 4 години

В България е пълно и масово вилнеят Масоно_Сатанински култове ,като сектата на сектанта Петър Дънов , които чрез уж "партита" в закрити групи на Фейса вършат ритуални убийства ,жертвоприношения, отвличат деца и хора.Една приятелка я бяха подмамили и когато им отказала започнали да я заплашват ,че знаели къде живее че щели да я приключат и убият цялото и семейство.

154

kirasirrav

преди 4 години

както и предвидиха доста хора по форумите при положение че не се появява толкова време, а не е далече от пътища и населени места това беше най-вероятния край (и за предозирането също)

153

гд

преди 4 години

До русофилТе така или иначе не се арестуват, даже активно се подпомагат. На Митьо очите кой му плати лечението след като го надупчиха? Ама той е наше. вярно момче и трябва да се подкрепя. Тоя народ ще изчезне и до последно няма да разбере кой му го причини това.

152

Анонимен

преди 4 години

Техно сцената се грижи за почитателите си - все пак продават оригинален алкохол , а не както в чалготеките спирт с цвят . Техното развива културата и сцената си , а чалгата е само за маркетинг на кобри и правене на мангизи. Ама като си харесвате разврат и кючеци - цъкайте си никой не ви спира.. само ви се смеем

151

гд

преди 4 години

До Рейвър 39г.Тихо сега, че ще им развалиш рахатлъка. За пореден път се вижда колко ни е проста нацията. Липса на елементарно уважение към хората и човешкия живот. Чуха техно парти и в главата им веднага конспирации, а ако са наясно какви ги вършат децата им, ще си посегнат на живота.Ама така де, живеят в блатото, но като дадат една морална оценка за чуждия живот и действия се чувстват по-добре, нищо, че пак са в блатото. Докато тяхното отроче не превърти в чалготеката.

150

русофил

преди 4 години

Аз съм одавна подръжник на наркотиците, макар да не съм употребявал. Те не трябва да се легализират, а да с епродават на черно и много дилъри да не се арестуват. Вървим към 8 млрд, трябва намаляне. Който се дрогира, бяга от живота, така расата се чисти. Другите са онези които раждат деца с увреждания, защото са взимали дрога родителите. Това е по-скъп вариант на бюджета в соц държави като нашата, но също работи.

149

Анонимен

преди 4 години

Всичко е заради войната против дрогата.. Просто като забранят някоя съставка , производителите сменят някоя съставка и така синтетичната субстанция става легална.. Просто трябва легализация на всичко и да се прави качествена дрога с ясни съставки.. Както се вика за всеки влак си има пътници.. Затлъстели жени навсякъде със самочувствие до небето.. тях никой не ги спира да си взимат маки даки нали? Трябва и на бургерите да има снимки на дебели хора умрели от инфаркт.

148

Анонимен

преди 4 години

A be kak schte ostavisch priqtelq si da umre be divaciiiiiiiiiiiiii

147

Рейвър 39г.

преди 4 години

Ходя на партита от 15 годишен. Да, опитвал съм разни субстанции. Никога не съм прекалявал. И в момента ходя, но по-рядко. Имам дете, семейство, добра работа (мениджърска позиция) и така нататък.Може ли да сме толкова ocкотяло общество???? Кой каза, че на чалга партитата не се взема дрога, там по масите се чертае направо!!!Как един не каза, горкия човек???Как може да съдят, МЪРТЪВ човек без да го познават????Много, много е лошо в тая територия!!!!!

146

Анонимен

преди 4 години

Нали вчера ви написах какво сее случило с наркомано пиянската сбирка. Надрусаните са се сбили и са го убили. Тези сбирки ги правят за да не ги виждат околните. На спокойствие в изоставени пущиняци. Това хора ли са едвали. По зле са от животни.

145

телето

преди 4 години

До РадоСвръх доза от какво, бе Радко? Ти да си чуваал за техничар на хероин? На българина главата е огромна каша, затова и държавата е в такова състояние.

144

Анонимен

преди 4 години

Дрогата завзема лека полека Света , и за капак ще се говори само английски , ако не след 20 г то 100% след 100 г

143

телето

преди 4 години

На всички демографско изперкали лелки и чичаци, да Ви обясня нещо. ВСИЧКИ СЕ ДРУСАТ! 'Всичкото младеж' от 16 години нагоре е пробвало поне веднъж, някой са даже много закачени. И сега, след като това е изяснено, трябва да сте наясно, че по техно партитата можете да намерите повече трезви и адекватни хора, отколкото в чалготеките. Не ми вярвате? Идете в най-близката чалготека след 12 часа и наблюдавайте. Изфирясали, с празен поглед, зъбите им сами скърцат, на по няколко линии с размер на молив

142

квадрата

преди 4 години

Случая е ясен.Човека отива на техно парти с хипита, където масово се употребяват халюциногени. След като употребява изпада в параноя или психоза, което е много чест страничен ефект. Започва да си мисли, че някой иска да му навреди и самия той е казал , че се чувства "заплашен". След което вероятно се самоубива или пострадва по друг начин от умопомрачение.Тъжна история, наркотиците никога не са били хубаво нещо

141

Кух профил

преди 4 години

Интересна работа... Пада му батерията на телефона, той все пак праща локация, ама ченгетата пак не могат да го открият.... После пък съвсем случайно е открит пак там, от където се е локализирал....

140

Анонимен

преди 4 години

техно парти или нарко парти?

139

Драган

преди 4 години

Този на снимката защо не се избръсне ?