198

Горан

преди 4 години

Ами, така го описаха медиите! А, и обявено по фейсбук събитие, без значение дали е в затворена, или отворена група, далче не предполага, че присъстващите на събитието са приятели! Може да са абсолютно всякакви! Членството във фейсбук групи, било отворени, или затворени изобщо нищо не гарантира! Ако е бил с приятели, как така се е отделил от тях, и се е почувствал дезориентиран до степен да каже, че се е загубил? Една нощ на открито, дори и загубил се, не би била проблем, през този сезон.

197

Анонимен

преди 4 години

До ГоранАми поне техното ти е взело част от слуха. Поне с нещо да го запомниш.. като ти чета постовете си го заслужаваш.. мястото ти е в горските местности

196

младо

преди 4 години

До ГоранРеално и медиите са виновни, защото откакто изчезна се пише за тайни партита, купони, затворени групи и какви ли не диви теории. Как една медия не излезна и не каза просто, че млад лекар е изчезнал след като е отишъл с приятели да послушат музика. Не, тайни партита, западняци, драма, интрига, затворени групи, цялото обществено мнение е едва ли не облекчение, че има един 'наркоман' по-малко.

195

Горан

преди 4 години

Вижте, по принцип във статията не се съдържа грам информация, освен, че момчето е открито мъртво! Бог да го прости младежа, нямам си идея какво може да е станало! Я, излезе повече информация, я не!

194

минаващ

преди 4 години

Фейсбук тайна група...въобще тези дето се подвизават из тайни и явни групи на Фейсбука, трябва да ти е ясно за какво иде реч... Хора, опомнете се хора! Пристрастени към телефони, към сеkc, към партита, към претоварващи нервната система субстанции. Ако в тази шума ви се изчерпва живота, пак си помислете.

193

Горан

преди 4 години

Преди доста години се оставих да ме убедят да отида на парти Метрополис... Беше безумно ужасно, и отвратитело! Монотонна набиваща се в мозъка ритмична шумотевица, пусната на макс, огромна зомбирана тълпа движеща се на едно място, като в транс, и това продължи цяла нощ! След това два дни ушите ми даваха заето! Повече никога не отидох на електронно парти! Доста от пристстващите си изглеждаха дрогирани!

192

младо

преди 4 години

До ГоранОт милиард неща може да е, ти оракул ли си, че да твърдиш със сигурност причината? Утре може да се напиеш, спънеш и да си разбиеш тиквата в някой камък и после цяла България ще те говори какъв долен и нещастен пияница си. Мисли малко с тая закачалка на шапки, дето я разнасяш. Може да е имал заболяване, може да го е гонил някой, като не си бил там няма как да знаеш. На колко партита си бил, че твърдиш с такава сигурност какво е там?

191

Горан

преди 4 години

Е, от какво е починал, от прекалено силната музика, ли? А, кажи?

190

младо

преди 4 години

До ГоранСвръх доза какво, бря? Кой ходи на техно партита да взима хероин? Знаеш ли колко малко наркотици са токсични в по-големи количества, че да причинят свръхдоза. На повечето наркотици проблемите им идват от друго място, не, че ще прекалиш на едно сядане.

189

Ами така е..

преди 4 години

Свръх доза!!!!

188

Горан

преди 4 години

До младо: Ами, според твоите разсъждения, единствено остава Иван да е умрял от кеф!

187

Истината

преди 4 години

Или просто са го претрепале църне или приятелчетата му.

186

Митко Банцера

преди 4 години

Който е безгрешен пръв да хвърли камък по грешника.....И както се разбира от коментарите тук е пълно със светци. Ти да видиш.Лека му пръст на младежа и Бог да го прости!

185

младо

преди 4 години

До АнонименКакви дози бе, байо? Гледай каква каша е българската глава: Чува техно, значи дрога. Дрога, значи хероин, щото през буйната младост 85-та година друга дрога нямаше. Дози седнал да смята. Ужас.Като нямате какво да кажете, поне кажете едно "Бог да го прости", изперкала нация.На толкова очевидно място, от което се виждат къщите на селото, нямаше как да не го намерят до сега, ако беше починал там.

184

Горан

преди 4 години

Пиян, дрогиран, или и двете? Техно партитата съвсем не са най-здравословните забавления на света! Спорно е да се каже, даже, че е бил с приятели! По тия партита, толкова се отнасят, че забравят кой-кой е!

183

Анонимен

преди 4 години

Пази ме Боже от приятели! Егати и приятелите, дето са го оставили да се спомине.

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен196Не, мой човек, не това е най-лошото. Най-лошото е че има такива като теб, които се кефят да ги правят на маймуни и да ги лъжат.Как да вярвам на информацията, като тя е написана с 1000 грешки, без логическа линия и въобще..... Как да вярвам като от "пресцентровете" на МВР-та, НАП-ове и НПО-та, ръсят ли ръсят пропаганди и откровени лъжи?Ти ако искаш им вярвай, но остави другите да имат правото да не са толкова ограничени като теб!

181

Анонимен

преди 4 години

Какво заслужава една държава управлявана 10 гл.от един доказан мафиот от СИК!!???

180

Анонимен

преди 4 години

Варна и окръга са центъра на корупцията в медицината. Там повечето гледат да се бутат в Шашмите, Шалварите и Шамарите. А тия които идват от Изток. За тях такава дума корупция не я разбират

179

Анонимен

преди 4 години

Има хора, на които им се живее и се борят за живота си....има и такива, които сами си го съсипват с дрога.......надруссан човек не е човек , би продал и майка си за поредната доза....ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ!